sürekli düşük yapıyorum ve... kimse anlamıyor halimden

elixsir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
3.918
19
0
İstanbul
selam kızlar şimdi benim sol over kistim var ve 4bucuk cm sanırım yumurtamın hemen yanında ve bu yüzden ilaçlarla erimiyor

ama ben gebe kalabiliyorum düşük oluyor 3 tür doktora gttim bunun için bana ymurtalıkların tenbel dedi ve pkolusun dedi

bir kere yumurtalıklarım tenbel olsa nasıl gebe kalırım

ben oona düşük yapıyorum diye gittim o benim başıma birsürü şey çıkarttı

önce rahiminde yapışıklık olabilir dedi sonra yumurtalıkların tenbel dedi

gittiğim doktordan memnun değilim

ama başka nerde vardır doktor bana yakın bilmiyorum :95:

ben eyüp tarafında oturuyorum ama fatih tarafıda olur özel bir hastane ama ssk ya bak bir iyi bir doktor arıyorum

bana yardımcı olurmusunuz

her gittiğimde beni ümitsizliğe sokuyor
yok senin daha cok işin var felan diyor

ama diğer doktorlarım ne pkolusun demişti nede kistimin sorun yaratıcanı sölemişti ilk düşümde kist yoktu bende zaten

bana kolmen vericeni söledi ne alakaki sorun kalamam değil

kalıp tutunaması

şaşırdım kaldım

klomen sağlıklı yumurtlamamımı sağlar?

lütfen yardım edin

Son düzenleme:
canım benim yaaaa aslında bende akıl veremem konuyla ilgili hiç bir bilgim yok ama tek diyebileceğim bu düşüklerden dolayı kendini bitirip tüketmemen.içini ferah tut.allahtan herşey,vardır bebeğininde geleceği bir zamanı.herşey zaman zaman zaman.umarım inşallah en kısa zamanda allahım gölüne göre verir bebeğini kucağına almanı nasip eder.sakın üzülme dua et içini ferah tut vee iyi bir doktor bul kendine.sakın ama sakın kafana takma çok fazla düşünme kendini yiyip bitermekten başka hiç bişey yapmazsın o zaman.bebeğin geleceği zamanı bilir.canım benim allahım bu seferki gelecek olan bebeğini korusun.

kısmet işte cnm bende sıpa yüzünden uyuyamadım ve notbooku açtım en geç yazılan cvplara bakarken arkadaş yamış 4.27 de dikkatimi çekti...sana en güzel tavsiyem FATİH TEKİ MEDİCAL PARK---AYŞEGÜL SOFUOĞLU.. GERÇEKTEN İYİ Bİ DOKTOR AMA ÇOK YOĞUN BİRİ..GİT TEK TEK ANLAT DERDİNİ.. GERÇEKTEN ÇOK YARDIMCI OLMUŞTUR 4 DEFA DÜŞÜK YAPAN Bİ ARKADAŞ VARDI KİMSE BULAMAZKEN SEBEBİNİ SANIRIM O BULMUŞTU ŞİMDİ BEBİŞİ KUCAĞINDA.. İNANCINI KAYBETME..SABRET CNM..RABBİM GÜNAHLARIMIZA KEFARET SAYSIN SIKINTILARIMIZI... SAĞLIKLA KAL İNŞ..

canım ben de geçen gün tv'de bir doktordan dinlemiştim. ilk ay olan düşükler anneden çok bebekle ilgili olan düşüklermiş. yani bir ihtimal eşinin spermlerinde de sorun olabilir. ona baktırmış mıydınız hiç?

bende tam dt_noxe arkadaşımın yorumunu okuyodum aynı şeyi yazıcaktım..kalitesiz sperm özellikle morfolojisinde yanii şeklinde sorun olan sperm yumurtayı döllese bile sağlıksız döllenme olduğu için gebelik bi zaman sonra düşük olarak sonlanırmış..bide bizim bi komşu vardı genç kadın..3 defa düşük yaşadı..bebek tutunamıyormuş bi türlü..çok araştırmışlar onu da..rahiminde vb sorun yokmuş kadının ama bi türlü gebelikleri tutunamıyormuş..hatta bi düşüğünde bebeği suni sancı ile içinden attırmışlar..kadın o acıyı doğumumda bile yaşamadım dedi..tam 12 saat suni sancı ile anca düşmüş bebek..bu arada kadının şimdi bi oğlu var..sende dert etme..önemli olan dr faktörü..bende dr lar yüzünden çok sıkıntı yaşıyorum ve iyi bi dr arıyorum...keşke ben sen gibi İstanbulda olsam..avantajlısın dert etme..uzak bile olsa bin otobüse git iyi dr bul..bak ben İstanbulluyum ama Antalyadayım..burda sadece 1 eğitim araştırma hastanesi,1 tıp fakültesi var ve özellerde 5 para etmez..ya ben napıyım..sen iyi bi dr bul nolursa olsun..kötü dr yorumuyla yanlışıyla adamı öldürüyo ya..kahrettiriyolar insana..ben dr hataları yüzünden malesef psikolojimi bozdum..ayrıca senin rahatsızlığının güzel tarafı hamile kalabilmen..kalabildiğine göre tekrar kalabilirsin..merak etme yanii..bizde sorun daha büyük..ayrıca sana dr un neden klomen vermiş zaten kendi kendine yumurtluyosun demek onu bende anlamadım doğrusu..başka dr a görünmeden bi tedaviye başlatma..ters tepebilir..geçmiş olsun..

Canımöncelikle Allah yardımcın olsun kaç düşüğün oldu pıhtılaşmaya baktırdın kı tekrarlayan düşüklerde çok fazla rolü var çünkü. ben de 2 düşük yaptım dr bu testleri tıpta baktır dedi fakat 3 düşük diceksin yoksa bakmıyorlar dedi. Dr a güvenmek çok önemli dilerim gönlüne göre hem bilgili hem ilgili bir dr bulup hayırlı zamanlarda aklı ruhu bedeni sağlam imanlı kuranlı hayırlı evlatlara kavuşursun.

ayrıca pcos klomen bunları ne sebepten uyguluyor. pcos adet düzensizliği de yapıyor bildiğim kadarıyla dolayısıyla ymurtlamayı olumsuz etkiliyor reglin düzenli midir?

hepinizden Allah c.c razı olsun

adetlerim aslında bir düzensiz bir düzenli

değişiyor ynai ama pkosla zor gebe kalnıyor ama ben istediğm zaman kalabiliyorum nasıl pkos teşhisi koydu bana anlamadım

yumurtalıkların tenbel diyor eğer tenbel olsa nasıl adet olurum nasıl gebe kalırım
bu nasıl bri doktor anlamadım

kendisi bile yani anne olmus oda zor olmus yani

cokmu tecrubesisz acabaa

evet eşimde sorun yok ben ilk bebeği kürtaj oldum

acaba ondan sonra yapısıklıkmı oldu rahimimde
ama bir kez kese gördük

adetlerimde az değil bakın ben gebe kaldıgımda şeyimin üstü ağrıyor hemen anlıyorum kaldıgımı

iç çamasırımın lastik olan kısımları ccoook ağrıyor

yani gebe kalınca ağrım oluyor ama kasıklarımde değil
hemen şeyimin üstünde

sonra yanlarda çekilmeler oluyor yani adet olacakmısım gibi değil

bu ağrı neden oluyor dedim doktora cvp bile vermedi

birde gittiğim yer özel hastane

yani toplamda ben 4 kez gebe kaldım ama hiçbirinin sonu gelmedii

bu durum beni cok ama cok üzüyorr gebe kalmaktan korkar oldum düşükleriimde cok üzülüp ağlıyorum eşim bile istemiyor artık kalamamı kendini yıpratıyorsun diyoo

acaba ben devamlı kimyasal gebelikmi yaşıyorum hep 3 veya 4 haftada düşüyor bebeklerim sadece1rinde kese gördük

üniversite hastanelerinin proflarına git riskli gebelik senin ddurumun
kanında pıhtılaşma ya da fazla sulanma olabilir
mesela benim ilk gebeliğimde kese göründü bebek görğnmedi dr kürtaj dedi sonra bana tahlil yaptı kanımda pıhtılaşma çıktı hamile kalınca iğne kullandım doğuma kadar oğlum şimdi iki aylık

bak cerrahpaşada
Adı Soyadı Prof. Dr. Rıza MADAZLI (Başkan)
Doçent Olduğu Yer ve Tarih İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi - 1995
Profesör Olduğu Yer ve Tarih İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi - 2001
Mesleki İlgi Alanları ve Hobileri Yüksek Riskli Gebelikler
buna gidebilirsin canım

şimdi bu doktor cerrah paşadamı ondan nasıl randevu alırım cok sağol cnm

Kızlar merhaba..
Ben de pco oldumu öğrendm ay gebe kalmıştm. İlk gebeliğimdi. Düşük oldu maalesef.
Düşükten sonra doktor kist olmadını sölemişti.
Tekrar olur mu sizce. Düşükle kisti ya da başka bişile kistin de gitme ihtimali olabilir mi?
Her işte bi hayır vardır ya bilemiorm.. 3 kere regl oldum düşükten sonra. Acaba diorum tekrar olur mu.
Bida gitmedm doktora ama gidicm sanırsam.
Bu arada doktor kist gördünde önemli olmadını sölemişti daha önce. Testlerim normal ve adetlerm düzenlidi. Şimdi de düzenli! Tekrar hormon testine gereksinimim yoktr di mi? Temmuz da yapılmıştı en son! O regle gebe kalmıştm ama ilk haftalarda ağustosta düşük oldu iştee..

elixir cnm benim de çok bilgm yok maalesef. Pataloji ve kan pıhtılaşması gibi şelere baktırsan olabilir.. Düşüklerinden sonra da hep kist var mıdı. Ben bir düşük yaptm ve ilk kontrolümde kist yoktu. Bida olmuşmudur yaaa offf..

canım aslında doktorlar kistle gebe kalınmaz diyenide var kalınır bir alakası yok diyenide ben kocaman kistle kaldım

ama düştü düşüğün onla alakası var diyende oldu yok diyende bencede yok alakası çünki kistim yokkende düşük yapmıstım

yani kistle alakası yok kist her kadında olabilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…