selam kızlar şimdi benim sol over kistim var ve 4bucuk cm sanırım yumurtamın hemen yanında ve bu yüzden ilaçlarla erimiyor
ama ben gebe kalabiliyorum düşük oluyor 3 tür doktora gttim bunun için bana ymurtalıkların tenbel dedi ve pkolusun dedi
bir kere yumurtalıklarım tenbel olsa nasıl gebe kalırım
ben oona düşük yapıyorum diye gittim o benim başıma birsürü şey çıkarttı
önce rahiminde yapışıklık olabilir dedi sonra yumurtalıkların tenbel dedi
gittiğim doktordan memnun değilim
ama başka nerde vardır doktor bana yakın bilmiyorum :95:
ben eyüp tarafında oturuyorum ama fatih tarafıda olur özel bir hastane ama ssk ya bak bir iyi bir doktor arıyorum
bana yardımcı olurmusunuz
her gittiğimde beni ümitsizliğe sokuyor
yok senin daha cok işin var felan diyor
ama diğer doktorlarım ne pkolusun demişti nede kistimin sorun yaratıcanı sölemişti ilk düşümde kist yoktu bende zaten
bana kolmen vericeni söledi ne alakaki sorun kalamam değil
kalıp tutunaması
şaşırdım kaldım
klomen sağlıklı yumurtlamamımı sağlar?
lütfen yardım edin
canım ben de geçen gün tv'de bir doktordan dinlemiştim. ilk ay olan düşükler anneden çok bebekle ilgili olan düşüklermiş. yani bir ihtimal eşinin spermlerinde de sorun olabilir. ona baktırmış mıydınız hiç?
yani gideyimde mesela cerrahpaşa tıp fakütltesi olurmu ama doktorum prf oldugunu nasıl anlarım
bak cerrahpaşada
Adı Soyadı Prof. Dr. Rıza MADAZLI (Başkan)
Doçent Olduğu Yer ve Tarih İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi - 1995
Profesör Olduğu Yer ve Tarih İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi - 2001
Mesleki İlgi Alanları ve Hobileri Yüksek Riskli Gebelikler
buna gidebilirsin canım
Kızlar merhaba..
Ben de pco oldumu öğrendm ay gebe kalmıştm. İlk gebeliğimdi. Düşük oldu maalesef.
Düşükten sonra doktor kist olmadını sölemişti.
Tekrar olur mu sizce. Düşükle kisti ya da başka bişile kistin de gitme ihtimali olabilir mi?
Her işte bi hayır vardır ya bilemiorm.. 3 kere regl oldum düşükten sonra. Acaba diorum tekrar olur mu.
Bida gitmedm doktora ama gidicm sanırsam.
Bu arada doktor kist gördünde önemli olmadını sölemişti daha önce. Testlerim normal ve adetlerm düzenlidi. Şimdi de düzenli! Tekrar hormon testine gereksinimim yoktr di mi? Temmuz da yapılmıştı en son! O regle gebe kalmıştm ama ilk haftalarda ağustosta düşük oldu iştee..
elixir cnm benim de çok bilgm yok maalesef. Pataloji ve kan pıhtılaşması gibi şelere baktırsan olabilir.. Düşüklerinden sonra da hep kist var mıdı. Ben bir düşük yaptm ve ilk kontrolümde kist yoktu. Bida olmuşmudur yaaa offf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?