Maleseff cok duygusal bi burc olan yengecin kapsama alanındayız..Benim beynimde okadar çok nur konuşuyorki..hele özel ilişkimde yani sevgilimde bitiyorum artık ya..acaba nerde, beni özlemiyormu, niye sesi soğuk, bunu derken başka şeymi diyorda ben anlamıyorum ..diyorumda diyorum..heleki on senelik bi evliliğim bitdikten sonra ve annecigimi yanımda kaybetdikten sonra ve oğlumu babasına vermek zorunda kaldıktan sonra..evde tek başına benim ne halde olacağımı düşünün..Hep beterin beteri var deyip, avunmaya çalışsamda..beynimdeki beni kemirenler acımasız...bu gidişle hastalık sahibi olcam.işde o zaman ortada kalırım..bu fikirle ara ara kendime geliyorumAynenn
Yengecler aşırı duygusal canım ya, bende yengecim ..[/QUOTE]Ma
Maleseff cok duygusal bi burc olan yengecin kapsama alanındayız..Benim beynimde okadar çok nur konuşuyorki..hele özel ilişkimde yani sevgilimde bitiyorum artık ya..acaba nerde, beni özlemiyormu, niye sesi soğuk, bunu derken başka şeymi diyorda ben anlamıyorum ..diyorumda diyorum..heleki on senelik bi evliliğim bitdikten sonra ve annecigimi yanımda kaybetdikten sonra ve oğlumu babasına vermek zorunda kaldıktan sonra..evde tek başına benim ne halde olacağımı düşünün..Hep beterin beteri var deyip, avunmaya çalışsamda..beynimdeki beni kemirenler acımasız...bu gidişle hastalık sahibi olcam.işde o zaman ortada kalırım..bu fikirle ara ara kendime geliyorum
OTE="uyuzcuuk, post: 42322246, member: 493396"]Burcum yengeç canım..
Ben de sizin gibi her şeyi kafama takan biriyim, ve düşüncelerden kurtulamıyorum. Bir an düşünmeyi bıraksam kendimi yine kötü olayları düşünürken ve acı çekerken buluyorum. Size Echart Tolle 'nin videolarını tavsiye etmek istiyorum.Yani anı yaşayarak bu sorunu çözebiliriz diyorsun..Araştıracağım canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için..:)
Düşünüyorum drken ne düşünüyorsunuz gelecekmi , ailemmi varsa sorunmu yoksa sebepsiz ve önemsenmeyecek bişeylermiBir saniye bile durmadan düşünüyorum, çok düşünüyorum, çok kafaya takıyorum her şeyi, beynimi yönetemiyorum, düşüncelerime engel olamıyorum, bazı olayları unutamıyorum.Gün içinde kendimi hep birşeyleri düşünürken buluyorum artık düşüncelerim bana çok ağır geliyor kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum, düşünmek tabiikide çok güzel birşey fakat ben sabah uyandığım andan itibaren gece yatana kadar düşünme halindeyim.Bunun sebebi ne olabilir ? Lütfen yardım edin bana bu kadar çok düşünmek istemiyorum artık
Ben de sizin gibi her şeyi kafama takan biriyim, ve düşüncelerden kurtulamıyorum. Bir an düşünmeyi bıraksam kendimi yine kötü olayları düşünürken ve acı çekerken buluyorum. Size Echart Tolle 'nin videolarını tavsiye etmek istiyorum.Mutluluki anda kalmaktan bahsetmiş, tam da bu kişinin yöntemini açıkladığı olay. Özellikle echart tolle teslimiyet ve kabullenme videolarını öneririm. Zaten bunları izleyince diğerlerini de izlemek istersiniz.
Ben de sizin gibi her şeyi kafama takan biriyim, ve düşüncelerden kurtulamıyorum. Bir an düşünmeyi bıraksam kendimi yine kötü olayları düşünürken ve acı çekerken buluyorum. Size Echart Tolle 'nin videolarını tavsiye etmek istiyorum.Mutluluki anda kalmaktan bahsetmiş, tam da bu kişinin yöntemini açıkladığı olay. Özellikle echart tolle teslimiyet ve kabullenme videolarını öneririm. Zaten bunları izleyince diğerlerini de izlemek istersiniz.
aminDua olarak da
Zaman zaman sıkılan bunalan bir yapınız varsa
100 inşirah
300 Elem neşrah leke saderek ayeti /senin göğsünü açmadık mı(darlığını genişletmedik mi? )
300 rabbişrahliy sadriy ve yessirliy emriy
Ey rabbim.
Göğsümü aç, genişlet.
İşimi kolaylaştır.
1800 basıt esması
Allah razi olsun canım bu aklımda olacak. Birde Hz. Eyyubun duası var bildiğim.Arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.Bence bütün bunlar rahatlıktan oluyor.
Ya mecid zikrini sık sık çekin.Şeytan vesvese vermez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?