Sürekli ekilen ben...

Hem böyle davranıp hem özürler dilemesi de ilginç geliyor bana. Sonra da yalvar yakar özür diliyor

Eski eşim de ben de çok şey için yardım ettik ona. Çok işini halletmişliğimiz vardır. Belki de artık işim düşmez diye yapıyor

Bakın...cevabi kendiniz vermişsiniz.
99,9 % insanlar hep ayni...kötügün dostlari hep silinir.
Kendini senin yanında ezik büzük hissediyordur, ahkam kesemiyordur, hava atamıyordur.
Ayni durumu belki 10 defa yaşadım. Kimin kötügün dostu olduysam silindim. Yaraya işemeyen tiplerle değiştirildim

Yukarda başka biri de yazmış tam da aklından geçenleri.
Tamam küsmeyi sevmiyor olabilirsiniz. Küsmeyin de ama sürekli arayıp biyerlere çağırmayın evinize davet etmeyin. Karşılaşınca normal konuşun ama sıradan biri gibi olsun. Siz ona değer veriyor olabilirsiniz ama görünen o ki aynı şeyleri hissetmiyorsunuz.
Hiç sevmem ikili oynayan insanları ben bile sinir oldum.

Fazla iyi niyetlisiniz. Arkadaşlığınızı bitirin , ona verdiğiniz emeğe yazık. Sizin kendinizi değersiz hissetmenize neden oluyorsa sizden uzak , Şam’a padişah olsun. Özür de dilese barışmayın lütfen, arkasından da konuşmayın. Sanki öyle bir arkadaşınız hiç olmamış gibi hayatınıza devam edin. Unutmak en güzel intikamdır çünkü

Malesef platonik bir arkadaşlık ilişkisi değer görmüyor san bu kadar değer verme kendini uzmeye degmez bence canim

Arkadaşınız sizi sevmiyor.Bende görüşmek istemediğim biriyse eğer onu evime çağırmam görüşelim vs demem sizede arada gelmesi mecburiyetten çağırmış olduğun için gelmiştir.Bir daha sakın o arkadaşınızı arayıp sormayın hatta nosunu bile silin.Çünkü sizinle arkadaşlık yapmak istemiyor.Bende apartmandaki birini çağırdımda geliyordu kendiside davet ediyordu ama lafta şu gün gel kahve içelim demedi hiç bende artık hiçbir şekilde çağıırmıyorum.

Ben daha önceden kestim iletişimimi. Kendisi herkese benim abarttığımı, davet yüzünden küstüğümü ama kendisinin açıklama yaptığını söylüyormuş. Aynı okulda olunca konuşmadığımız hissediliyor. Ve kendini hemen aklıyor

Be sefer de yani ben soğuk davranınca da yana yakıla özür dileyip yapışıyor. Çağırmadığım günler de oldu. Kızdım çünkü. Yüzsüz gibi mesaj atıyor söyleseydin ben de gelirdim diye

Be sefer de yani ben soğuk davranınca da yana yakıla özür dileyip yapışıyor. Çağırmadığım günler de oldu. Kızdım çünkü. Yüzsüz gibi mesaj atıyor söyleseydin ben de gelirdim diye
Ben olsam açık açık söylerdim rahatsız olduğum konuları benim değer verdiğim kadar sen değer vermiyorsun o yüzden bende artık böyleyim deyin.Arkadaşlarla bir grubumuz var sürekli ben görüşelim diyordum artık kimsenin görüşelim dediği yok bundan sonra görüşelim demicem diye gruğta belirttim bende

Bu çok üzücü işte. Gerçekten harcadığım zamana üzülüyorum

O senin yakin arkadasin sen onun yakin arkadasi degilsin. Uzgunum ama seni sallamiyor. Bi yerde tutuyor iste lazim olursun diye. Direkt cikar hayatindan. Bir an bile dusunme

Bence kusmeyin ama güzel bir mesafe koyun ve onun gibi yapmacık olun . Selam verin konusursa konuşun doğal olun ama davet etmeyin mesela onu yada herhangi bir iletişim kurmayın. Yani onun yaptıgı gibi normal arkadaş olun yakın değil çünkü o sizi yakın arkadaşı olarak görmüyor

Okuldaki diğer arkadaşlarınızla iletişiminiz nasılsa onunla da öyle olsun. Çok önemliymiş gibi hissetmesin. Dünyadaki son arkadaş o değil sonuçta.

Hissedilsin. Sürekli aynı şeyleri yaşamak sizi yıpratmıyor mu? Bırakın o düşünsün gerisini. Kim ne demiş ne etmiş takılmayın.

Bu tarz bir arkadaşım vardı. Artık çıkarttım hayatımdan. Gerek yok. Siz de aynı şekilde davranın. Uzaklaşın. Hep vermişsiniz ben de böyleydim. Kontrolsüzce verince böyle oluyor. Karşı taraf çantada keklik sayıp sizi yok yere kırıyor. Umrunda bile olmuyor. Bence daha fazla kırılmadan uzaklaşın. Gerek yok değmeyene değer vermeye.

Bu sefer aaa niye böylesin diye sıkıştırıyor. Sanki ben suçluyum. Ben mesafe koydum gibi davranıyor. Ama bu olay son oldu. Asla davet etmeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…