Sürekli ekilen ben...

Aynen sorun orda daha çok. Bir saat kala ve ben sorunca gelmiyorum diyor mesela. Saygısız

Ya bence sizi seviyor küsmek de istemiyor ama sohbetinizi sevmiyor gibi geldi. Benim de var böyle bir arkadaşım çok iyi bir insan kaybetmek istemem ama buluşasım gelmiyor ekmek zorunda kalıyorum çünkü sohbeti hiç sarmıyor ve enerjim düşüyor.

Aslında o konuşur ben dinlerim. Ama son zamanlarsa da sabrım kalmadı. Ben çok iyi öğretmenim. Çok güzel konuşurum. Şunu şöyle severim bunu böyle alırım. Herkes beni sever. Şu bana aşık bu beni taciz etti.... neler neler anlatır. Kendini bi Över bi över. Artık bıktım. Belki de dinlemiyorum diye o da gelmek istemiyor. Çünkü bazen o kadar övüyor ki kendini sadece o konuşuyor. İnsnalar sıkılıyor ben de onu susturuyorum

ya bin sebebi olabilir senden vazgeçmiş ama
bazen görüyoruz eşi sizi beğenmiş olabilir, eşi görüşmenizi istemiyor olabilir, eşten tamamen bağımsız kıskanıp çekemiyor ve yanyana gelmek istmeiyor olabilir... bin sebebi olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…