Sürekli erkekten bir adım beklemek yanlış mı?

Atesbocegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
450
218
33
25
Şu bebe diyen çocuktan devam edeyim o zaman bir sorum daha var 😀 kendisi sohbet başlatmadıkça ben yazma gereği duymuyorum ama konuşmak da istiyorum güzel bir dinleyici sohbeti de güzel
Yazmak istemememin nedeni kendimi ağırdan satmak diyelim ve acaba o konuşmak istiyor mu ki yazıyorum diye düşüncelerim var
Konuşmak istemese konuşmaz diyebilirsiniz
yanlış mı düşünüyorum

günlük gibi yazmışsın da keşke ya öteki konuna ekleme yapsaydın ya da linkini buraya koysaydın da görseydik bebe konusu ne.başlığa cevabım evet yanlış.konuşmak istemese kestirip atar zaten, yakasına yapış sürekli boğarcasına yaz demiyorum ama sürekli de karşıdan beklenmez.içinden nasıl geliyosa öyle yaşa

günlük gibi yazmışsın da keşke ya öteki konuna ekleme yapsaydın ya da linkini buraya koysaydın da görseydik bebe konusu ne.başlığa cevabım evet yanlış.konuşmak istemese kestirip atar zaten, yakasına yapış sürekli boğarcasına yaz demiyorum ama sürekli de karşıdan beklenmez.içinden nasıl geliyosa öyle yaşa
Özet geçeyim öyleyse o konuyla alakalı birkaç gündür konuşuyoruz bugün doğum günümdü kutladı "hep mutlu ol bebe" dedi ben de garipsedim farklı geldi yani içinden öyle gelmiştir herkesin konuşma tarzı ayrı gibi cevaplar aldım

Evet yanlş.. Konuşmak istyorsan yaz ne kaybetcen.. böyle de umursamaz tavr çizyorsur

Back
X