- 6 Haziran 2018
- 1.227
- 1.042
- 133
- 27
Merhaba üniversite son sınıf öğrencisi oldum , martta corona başlayıp okul tatil olduğunda eve dönmüştüm ilk zamanlar spor yaptım resim çizdim ödevlerimi yaptım ve Haziran a kadar bu şekilde idare ettim , şu anda aşırı derecede sıkılıyorum depresyona girmek üzereyim her günüm ayni geçiyor sabahları uyanmak istemiyorum , staj yapabilirim ama Ankara da yaşıyorum ve adliyede çalışmak riskli olur diye ailem izin vermiyor , Bugün udemy de kursa kaydoldum ama motivasyonum o kadar yok ki sadece günün geçmesini bekliyorum cilt bakımı maske spor bunları çok severim ama hepsini bıraktım saçımı bile taramak istemiyorum , bu arada ilişkim de bitti İnstagram dan yazanlara bir şans veriyim belki kendimi iyi hissederim dedim saçmasapan insanlardı , date app indirdim arkadaşımın söylediği hoşuma giden biriyle tanıştım İnstagram da takipleştik ama aniden mesaj atmayı bıraktı bende üstüne düşmedim , bir anda eski sevgilim mesaj atmaya başladı ve kafam iyice karıştı
siz evde neler yapıyorsunuz vaktiniz nasıl geçiyor ben kendimi çok enerjisiz hissediyorum gidip kan tahlili vermem gerek ama corona riskinden sağlık ocağına gidemiyorum
siz evde neler yapıyorsunuz vaktiniz nasıl geçiyor ben kendimi çok enerjisiz hissediyorum gidip kan tahlili vermem gerek ama corona riskinden sağlık ocağına gidemiyorum