Sürekli evde ve mutsuzum

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
Merhaba üniversite son sınıf öğrencisi oldum , martta corona başlayıp okul tatil olduğunda eve dönmüştüm ilk zamanlar spor yaptım resim çizdim ödevlerimi yaptım ve Haziran a kadar bu şekilde idare ettim , şu anda aşırı derecede sıkılıyorum depresyona girmek üzereyim her günüm ayni geçiyor sabahları uyanmak istemiyorum , staj yapabilirim ama Ankara da yaşıyorum ve adliyede çalışmak riskli olur diye ailem izin vermiyor , Bugün udemy de kursa kaydoldum ama motivasyonum o kadar yok ki sadece günün geçmesini bekliyorum cilt bakımı maske spor bunları çok severim ama hepsini bıraktım saçımı bile taramak istemiyorum , bu arada ilişkim de bitti İnstagram dan yazanlara bir şans veriyim belki kendimi iyi hissederim dedim saçmasapan insanlardı , date app indirdim arkadaşımın söylediği hoşuma giden biriyle tanıştım İnstagram da takipleştik ama aniden mesaj atmayı bıraktı bende üstüne düşmedim , bir anda eski sevgilim mesaj atmaya başladı ve kafam iyice karıştı

siz evde neler yapıyorsunuz vaktiniz nasıl geçiyor ben kendimi çok enerjisiz hissediyorum gidip kan tahlili vermem gerek ama corona riskinden sağlık ocağına gidemiyorum:(

Merhaba üniversite son sınıf öğrencisi oldum , martta corona başlayıp okul tatil olduğunda eve dönmüştüm ilk zamanlar spor yaptım resim çizdim ödevlerimi yaptım ve Haziran a kadar bu şekilde idare ettim , şu anda aşırı derecede sıkılıyorum depresyona girmek üzereyim her günüm ayni geçiyor sabahları uyanmak istemiyorum , staj yapabilirim ama Ankara da yaşıyorum ve adliyede çalışmak riskli olur diye ailem izin vermiyor , Bugün udemy de kursa kaydoldum ama motivasyonum o kadar yok ki sadece günün geçmesini bekliyorum cilt bakımı maske spor bunları çok severim ama hepsini bıraktım saçımı bile taramak istemiyorum , bu arada ilişkim de bitti İnstagram dan yazanlara bir şans veriyim belki kendimi iyi hissederim dedim saçmasapan insanlardı , date app indirdim arkadaşımın söylediği hoşuma giden biriyle tanıştım İnstagram da takipleştik ama aniden mesaj atmayı bıraktı bende üstüne düşmedim , bir anda eski sevgilim mesaj atmaya başladı ve kafam iyice karıştı

siz evde neler yapıyorsunuz vaktiniz nasıl geçiyor ben kendimi çok enerjisiz hissediyorum gidip kan tahlili vermem gerek ama corona riskinden sağlık ocağına gidemiyorum:KK43:
Dışarıda her gün risk alarak çalışanları düşünün ve halinize şükredin.
Şu an normal bir zaman değil. Aslında çoğunluk evlerde olmalı. Ama maalesef çalışmak diye bir gerçek var. Ve ekonomik daralma iyice olmasın diye yapılmıyor. Normalde yapılmalıydı.

Şu an çoğunluğun özendiği konumdasiniz.
Çalışıyorum keşke işveren evden çalışma verse diye her gün içimden dua ediyorum ama vermiyorlar.
Covid tehlikeli bir bulaşıcı hastalık.
Gençler de ölüyor.
Şu an mutsuz olmaktan daha önemli olan sağlıklı olmak.
Biraz şükredin bence.

Şu an normal bir zaman değil. Aslında çoğunluk evlerde olmalı. Ama maalesef çalışmak diye bir gerçek var. Ve ekonomik daralma iyice olmasın diye yapılmıyor. Normalde yapılmalıydı.

Çalışıyorum keşke işveren evden çalışma verse diye her gün içimden dua ediyorum ama vermiyorlar.
Gençler de ölüyor.
Biraz şükredin bence.

iyide ben dışarda gezmek istiyorum mu yazdım ? Siz evde nasıl vakit geçiriyorsunuz ve genel beni mutsuz eden şeyleri paylaştım , zaten marttan beri evde oturuyorumki

Hiçbir şey yapmak istemiyorum demişsiniz ama yapmaya zorlamadan bu kısır döngüden çıkamazsınız. Sokakların tenha olduğu zamanlarda yürüyüşe çıkın, bisiklet sürün, enstrüman çalın. Bir şekilde kendinizi zorlayın.

Anlıyorum canım benim de kardeşim üniversite öğrencisi son sınıf sürekli mutsuzluk hali var konuşuyorum ediyorum yok, sanırım sevgiliden ayrılmak da depresyona sokuyor

iyide ben dışarda gezmek istiyorum mu yazdım ? Siz evde nasıl vakit geçiriyorsunuz ve genel beni mutsuz eden şeyleri paylaştım , zaten marttan beri evde oturuyorumki
Staj yapmalıydım yazmışsınız.? Bulaşıcı hastalık döneminde staj? Tıp okuyan, doktor olacak öğrencilerin bile stajları ertelenmişken?
Hemde adliye gibi her gün onlarca farklı farklı kişinin bulunduğu bir yerde?
Stajı evde mi yapmak istiyordunuz acaba?
Adliyedeki staj evde olabiliyor mu?

Kafamda deli sorular..:confused:
Neyse polemik çıkmasın.
Size tavsiyeler gelir.
İ
yi forumlar.

Son düzenleme:
Ayni basliginizdaki gibiyim sevgilimden ayrildim, evde ve mutsuz ders calismayı bıraktım artık. Ben de siz gibi evde spor yapmayi bakim yapmayı cok severdim. Her gün duş almaya bayiirdim. Simdi dus almaha dis fircalamaya üşeniyorum. Her sabaha mutsuz uyanıyorum. Hafta ici sehir disinda calismaya baslayacağım. Uzun zamandir ayri olduğum köpeğimi de yanima alacağım spora da tekrar baslayacagim evde pilatese başlayacağım. Her sabah erken saatte ve her gece uzun yürüyüsler yapacağım. İzlemediğim dizileri izleyeceğim Evde yapılabilecek başka da bir şey yok maalesef.

Gençler de ölüyor.
Biraz şükredin bence.
Herkesin derdi kendinedir. İnsan sağlığından endişelenebilir ama sürekli calışmaktan sikayetciyseniz istifa edebilirsiniz. Üniversitedeki aktif,sosyal hayattan evdeki pasif hayata geçiş her insanı depresyona sürükler. Çalışmak üretmek demektir. İnsanların derdi illa kaynana,görümce,aşk acisi olmayabilir.

Sürekli üretken olmak , her anı dolu dolu yaşamak zorunda değiliz.

Günlük hayat zaten bir kaos. Bana karantina çok iyi gelmişti. Ne spor yaptım ne bir şey.Ne gereksiz insanlarla muhatap olup dert anlatmak var. Boş boş yattım dizi film izledim.Her insanda farklı demek ki.

Staj yapmalıydım yazmışsınız.? Bulaşıcı hastalık döneminde staj? Tıp okuyan, doktor olacak öğrencilerin bile stajları ertelenmişken?
Hemde adliye gibi her gün onlarca farklı farklı kişinin bulunduğu bir yerde?
Stajı evde mi yapmak istiyordunuz acaba?
Adliyedeki staj evde olabiliyor mu?

Kafamda deli sorular..:confused:
Neyse polemik çıkmasın.
Size tavsiyeler gelir.
İ
yi forumlar.
evet ailem izin verseydi adliyede staj yapacaktım , böyle ev hayatı dışarda bulaşıcı hastalık varken bile bana göre değil siz çok şikayetçiyseniz alttaki üyenin yazdığı gibi istifa edebilirsiniz

• Beğenmedim
Reactions: 000
Herkesin derdi kendinedir. İnsan sağlığından endişelenebilir ama sürekli calışmaktan sikayetciyseniz istifa edebilirsiniz. Üniversitedeki aktif,sosyal hayattan evdeki pasif hayata geçiş her insanı depresyona sürükler. Çalışmak üretmek demektir. İnsanların derdi illa kaynana,görümce,aşk acisi olmayabilir.
Çalışmaktan şikayetci olduğum nerede yazıyor?!
Ben yıllardır çalışıyorum.
Evden çalışma verilmedi diye yorum yazdım. Önce yorumumu okuyun isterseniz.

Bu arada bu kadar konuyu içsellestirmeyin .
Sırf sizde üniversite öğrencisiniz diye. Hemen savunmaya cekilmeyin. Ve yorumları doğru okuyun. Istıfa edin demeniz her derdini açana boşanın demeniz gibi oldu.:KK70:

Evet salgın zamanı adliyede staj yapamamak bir dert.
Evet anlıyorum..
:confused:

Çalışmaktan şikayetci olduğum nerede yazıyor?!
Ben yıllardır çalışıyorum.
Evden çalışma verilmedi diye yorum yazdım. Önce yorumumu okuyun isterseniz.

Bu arada bu kadar konuyu içsellestirmeyin .
Sırf sizde üniversite öğrencisiniz diye. Hemen savunmaya cekilmeyin. Ve yorumları doğru okuyun. Istıfa edin demeniz her derdini açana boşanın demeniz gibi oldu.:KK70:

Evet salgın zamanı adliyede staj yapamamak bir dert.
Evet anlıyorum..
:confused:
Yıllardır çalışıyorsanız kaç yaşında insansınız gençlerle laf yarıştırmayın, gerçekten sıktınız kaba olacak biliyorum ama konumdan yallah

Back
X