- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
- Konu Sahibi nazar_boncuguu
-
yine mi eklemişTamamen kıskançlıktan. Kendisini benim gorumcem sanan eşimin bir kuzeni var. Aynı bu modeldi. Ben birşey alırım aynısından alir ben birşey paylaşırım şak beğeni. Bir de tek hesap degil hem esinin hem de ogullarinin hesabindan beğenir. Sonra ben bozdum bir yerde çıkarmış beni listesinden. Oh kurtuldum derken yine eklemiş gecen gün. Şimdilik sessiz Ama bakalım ne olacak.
Canı öyle istiyordur, paylaşım yapmayı seviyordur, sıkılıyor can sıkıntısını orda geçiriyordur, sosyal olmak hoşuna gidiyordur, orda iletişim halinde olduğu bir topluluk vardır. Yani bir sürü sebebi olabilir. Bunun ruh hali ile bir alakası yok. Ruh sağlığı bozuk insanlar diyemeyiz bu kişilere. Karakter analizi yapacak veri de sağlamaz.
Kısacası insanların ne sıklıkta tuvalete gittiği sizi ilgilendirmiyorsa ne sıklıkta paylaşım yaptığı da ilgilendirmemeli. Yok ben tuvalete gitme sıklığını da merak ediyorum diyorsanız o zaman gerçekten ciddi bir probleminiz var demektir.
Sürekli tuvalete gitmek bir hastalık belirtisidir, insanda merak uyandırır ve aynı dertten muzdarip arkadaşlara sorulur. Bu arkadaşın hastalığı ne olabilir arkadaşlar sizce diye :)
o benim labir de ibretlere karşı efsunluyum ben hiç almıyorum üstüme..
elalem dini yine devreye girmiş anlaşılan.. bizden önceki kuşaklar "elalem ne der" derken bizimkiler de "elalem ne paylaşım yapıyor mir'im" modunda maşallah.. hayır herkesin kendi sayfası ister yemeğini paylaşır, ister iç çamaşırını paylaşır görmek istemiyorsan kapatırsın, sözün kendi sayfana geçer.. adamların ülkesinde bu kadar skandal olmadı şu canını sevdiğim site..
Sürekli tuvalete gitmek bir hastalık belirtisidir, insanda merak uyandırır ve aynı dertten muzdarip arkadaşlara sorulur. Bu arkadaşın hastalığı ne olabilir arkadaşlar sizce diye :)
Hayır bir de bunun icin özel mizah sayfaları var. Sırf eleştirip, dalga geçmek için açılmış. Tamam ben de elestiriyorum absurt insanları, hareketleri. Dalga da geciyorum. Lakin konusu açılınca veya arkadaşlar arasında. En fazla bana ait olan sayfalarda ara sıra. Başkaları için zaman ayırmak, ne yapıyorlar neden yapıyorlar sorularına zihnimde yer açmak nedir yahu.
Bu pembe zehirlenmesi yaşanan evler ve sunum manyakligi bana tuhaf geliyor mesela. Cilgin gibi sunum yapıyorlar. Tuhaf geliyor çünkü ben yemek yapmaya usenen bir insanım. Gida tüketimi ile alakalı yegane dusuncem "olum bunları zicacaz nasılsa çok yormayayim kendimi" düşüncesidir. Çünkü ben tembelim ve hayattan zevk almiyorum ahsjjs. Pembik sunumcular usenmiyor demek ki bana ne.
Bak mesela icinde gelin kelimesi geçen nicklere de takigim. Çok mühim bir sıfat olduğundan nick olarak seçilebilir tabi. Beslenme zincirinin en üst tabakasında gelinler yer alıyor çünkü. Gelin bir canlı türü. Ahshsj.
Bak eleştirdim gazını attım bitti. Zihnimde yer alan yeri bu yazıya nokta koyunca bitecek. Daha uzaya ilk sunum gönderen gelin olucam isim gücüm var benim.
Onları o şekilde takip ettiğine göre sen de sürekli facedesin demekki..Arkadaşlar bu insanların psikolojilerini merak ediyorum. Neredeyse 2007'den bu yana üyeyim. Bazı arkadaşlarım var bütün gün facebooktalar. Anasayfam bunların gönderileri, beğenileri vs ile doluyor her gün. Rahatsız değilim ama anlayamıyorum hiç mi sıkılmaz bir insan bütün gün paylaşım yapmaktan! Bu insanlar ilgi mi çekmeye çalışıyorlar, canları mı sıkılıyor? Hakikaten merak ediyorum. Varsa aranızda böyle biri lütfen ben şunun için bütün gün facebookta takılıyorum desin.
kesinlikle.. mesela ben de "X'in tontişi, kocişinin bebişi, miniğinin pitiği, X'in annesi, tırt anne, en minnoş annişkojjjhvmhbbk" olayına hastayım, ama takip etmiyorum bitiyor.. bunları bu derece ciddiye alıp konu açmak çok garip geliyor bana, gerçi bu konulara cevap yazmak da garip geldi bak şimdi
Valla bende bu kadar anormal derecede paylaşımlar yapılmasını garipsiyorum açıkçası. İnsan her gittiği yeri her yaptığı şeyi içtiği suyu bile fotoğraf çekip paylaşmaktan ne zevk alır anlayamıyorum
Tamam özel şeyler paylaşılabilir ne bileyim bir doğum günü, yıl dönümü, mezuniyet, tatil falan. Ama evinde oturup çay kahve içen adamın çay keyfisi yok kahve keyfisi bilmem ne diye paylaşması bana biraz komik geliyor ne yalan söyleyeyim. Yani bazı insanlar neredeyse tuvalete girip s*çma keyfi diye paylaşacakVe ben sosyal medyadaki hayatların sahte olduğunu düşünüyorum. Adam orda baksan çok mutlu herşeyi dört dörtlük görünüyo gezmeler tozmalar canım cicim aşkitomlar havada uçuşuyor. Ama gerçek hayatta şiddet görüyor türlü sorunlar yaşıyor huzur yok. Yani sosyal medya aldatıcı bence. Çoğu insan egosunu tatmin ediyor gösteriş yapıyor. Bilmiyorum bana garip geliyor. Görgüsüz gibi herşeyi paylaşmak. İnsanın özeli olmalı herkes herşeyi bilmemeli bence. Benim hayatımdan kime ne? Başkasının hayatından bana ne? Kafamda deli sorular
Sizin hayatınızdan kime neyse paylaşmazsınız, başkasının hayatından size neyse takip etmezsiniz. Ama bu bağlamda başkasının hayatını paylaşmasından da size ne, yerme hakkınız var mı?
Kişi kendinden bilir işi diyorum sahte paylaşımlar olduğunu düşündüğünüz konuda. Bana hiç sahte gelmiyorlar, kocasıyla mutluluk pozu vermiş bir kadının dayak yediğini ya da mutsuz olduğunu düşünmüyorum mesela. Siz niye böyle düşünüyorsunuz? Dünyada milyarlarca kullanıcısı olan bir platformda paylaşılan her şeyin sahte olduğunu varsayarsak dünyada mutlu insan yok demektir. Her çift, her aile zor zamanlar geçirir, kavga eder, dönem dönem huzursuzluk yaşar. Bu o fotoğrafın çekildiği anda mutsuz oldukları anlamına gelmez. Bdv'deki konulara bakıp bütün evlilikler kötü, bütün aileler sorunlu diye düşünmek gibi bişey bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?