Sürekli Facebook'ta olan insanlar

Canı öyle istiyordur, paylaşım yapmayı seviyordur, sıkılıyor can sıkıntısını orda geçiriyordur, sosyal olmak hoşuna gidiyordur, orda iletişim halinde olduğu bir topluluk vardır. Yani bir sürü sebebi olabilir. Bunun ruh hali ile bir alakası yok. Ruh sağlığı bozuk insanlar diyemeyiz bu kişilere. Karakter analizi yapacak veri de sağlamaz.

Kısacası insanların ne sıklıkta tuvalete gittiği sizi ilgilendirmiyorsa ne sıklıkta paylaşım yaptığı da ilgilendirmemeli. Yok ben tuvalete gitme sıklığını da merak ediyorum diyorsanız o zaman gerçekten ciddi bir probleminiz var demektir.

Seni takibe almış olabilirmi acaba

biraz psikopatça geldi bana ama senin her gönderinde ona ileti gidio olabilir

Ay facebook ilk çıktığı zamanlar sürekli online olmak, paylaşımlar yapmak havalı oluyordu. Şimdi de tam tersi. Havalı görünmek istiyorsan facebook ne yaa diyeceksin. Paylaşım yapanları yereceksin.
Twitter, instagram ve snapchatin yanında flash tv gibi görünmeye başladı. Bitirdiler valla facebooku nasıl bir strateji izlediyse jack, harcadılar bir devri.
Yazıklar olsun.

Seni takibe almış olabilirmi acaba

biraz psikopatça geldi bana ama senin her gönderinde ona ileti gidio olabilir
tamam ileti gtsın ona da
anında nasıl goruyor o ıletıyı
hiç vc de banyoda ya da uykuda da mı olmuyor yahu:)

Kesin sen gıcık ol diye yapıyor Başka bir sebebi olamaz şu durumda.

Bu arada birini çok takip edince foto attığı zaman etiketlenmemiş olsan da bildirim geliyor. Muhtemelen sen foto paylaştığın anda görümce bildirim alıyor.

Benim tanidigim bir cok yenge orada takiliyor. hep alisageldik seyleri begeniyorlar su cocuk hasta begene nas iyilessin filan bende goremiyorum benim 1 cocugum var evim var bende sosyal medyayi aktif kullaniyorum ama bu kadar degil. face genelde aksam bi defa bakarim.anam anam dolmus tasmis hep bunu yapan ayni yengeler

Akıllı telefon diye bir şey var.Yani insanlar sabahtan akşama kadar bilgisayar başında oturmuyor.Anlık iletilere bakıp anlık birşeyler paylaşabiliyorlar.Gündemi yakın takip edebiliyorlar.Herkesin merakı ilgisi başkadır.Kimi teknoloji meraklısıdır,kimi gündemi yakın takip eder,kimi evde yemek yapmak güne gitmek dizi izlemeye meraklıdır.Kimi fotoğraf paylaşmaya....yani herkesin kendi ilgi alanı.

Anan hariç de anan hariç de hemen ahshsj. Benim annem o. Gül resimli ibretlik sözler paylaşıyor mütemadiyen. Duyarsiz kalınca Zorla ibret alalım diye de etiketliyor. Napsin kadın uç çocuk buyutmus ki bir tanesi evlerden ırak. Kendimi buyutsem intihar ederdim çekilecek çile değilim. Yaşını başını almış facebook'u keşfetmiş. İstediğini yapsın. İsterse 24 saat ibret puskurtsun ustumuze. Beni rahatsız etmiyorlar.

Lakin beni, insanlarin ne yaptığıyla ilgilenip pencere teyzesi gibi eleştiren, her eylemde kendince mana bulmaya calisan insanlar rahatsız ediyor. Beni "bana zarari dokunmayan hicbir eylem ve kisi beni ilgilendirmez" diyemeyen insanlar rahatsız ediyor.

Bu işin mantığını öğrenmek istiyorsan kendilerine sor cevapları büyük ihtimalle seviyorum beğeniyorum paylaşıyorum sana ne olabilir.

Ne diyorsunuz ben arkadas listemde sevdigim adamin yuzunu ve en son ne zaman girdigini gorunce kendimi guvende hissediyorum. Sanki bir melek beni kolluyor gibi. Evet bence de normal degil.

Offfff size ne pardon da?
Ben Facebook'ta neredeyse hiç paylaşım yapmayan biriyim, aktif kullanmam bile sadece bakarım. Ama twitter'ı instagram'ı aktif kullanırım. Çünkü paşa gönlüm öyle istiyor. Herkesin paşa gönlü nasıl isterse öyle paylaşım yapar sosyal medyada
Gereksiz yargılamaya kalp kırmaya ne gerek var? Beğenmiyorsanız bakmayın, ana sayfanıza düşmesini engelleyin
Psikoloji okuyor da tez olarak bunu hazırlamıyorsanız takılmayın bunlara

onlar ilgi ariyo benim facebookum bile yok böle rahatim oh bee

Meraklı bir milletiz..Gösterişe olan ilgimizin önünde kimse duramaz.. Her şeyi bilmek isteriz ama anlamayı denemeyiz..
Egomuz beğen butonu sayesinde ayakta, çok şükür.... Facebook bize verilmiş bir nimet.. Tek kötü yanı, o telefona bakmaktan oluşmuş olan gıdımız..
Çok sorgulamayın.. Boş vakti çok olan insanların oyun parkı olarak düşünün..

**
yani size diyorki seni takipdeyim

valla böle tiplerden rahatsız oluyorum açıkcası ben .her halini çekip saçma sapan foto paylaşan kişilerden filan.Allahtan takip i bırak butonu var valla

o benim la bir de ibretlere karşı efsunluyum ben hiç almıyorum üstüme..

elalem dini yine devreye girmiş anlaşılan.. bizden önceki kuşaklar "elalem ne der" derken bizimkiler de "elalem ne paylaşım yapıyor mir'im" modunda maşallah.. hayır herkesin kendi sayfası ister yemeğini paylaşır, ister iç çamaşırını paylaşır görmek istemiyorsan kapatırsın, sözün kendi sayfana geçer.. adamların ülkesinde bu kadar skandal olmadı şu canını sevdiğim site..

Tamamen kıskançlıktan. Kendisini benim gorumcem sanan eşimin bir kuzeni var. Aynı bu modeldi. Ben birşey alırım aynısından alir ben birşey paylaşırım şak beğeni. Bir de tek hesap degil hem esinin hem de ogullarinin hesabindan beğenir. Sonra ben bozdum bir yerde çıkarmış beni listesinden. Oh kurtuldum derken yine eklemiş gecen gün. Şimdilik sessiz Ama bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…