- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi nazar_boncuguu
Rahatsız olmuyorum dedim, rahatsız olsam anasayfamdan çıkarırım. Ama mantığını anlayamıyorum. Neden? Ben de her gün girer bakarım, meraklıyımdır. Ama bunların ki bambaşka birşey, sürekli paylaşım. Yukarıda bir kişi yazmış ben masa başı işte çalışıyorum, her beğendiğimi paylaşıyorum diye. İşte bu ruh hali. Herşeye bir yorum, her gazete haberini paylaşma, like like like. Muhakkak her gün bir karikatür, gündeme ilişkin bir yorum.
Canı öyle istiyordur, paylaşım yapmayı seviyordur, sıkılıyor can sıkıntısını orda geçiriyordur, sosyal olmak hoşuna gidiyordur, orda iletişim halinde olduğu bir topluluk vardır. Yani bir sürü sebebi olabilir. Bunun ruh hali ile bir alakası yok. Ruh sağlığı bozuk insanlar diyemeyiz bu kişilere. Karakter analizi yapacak veri de sağlamaz.
Kısacası insanların ne sıklıkta tuvalete gittiği sizi ilgilendirmiyorsa ne sıklıkta paylaşım yaptığı da ilgilendirmemeli. Yok ben tuvalete gitme sıklığını da merak ediyorum diyorsanız o zaman gerçekten ciddi bir probleminiz var demektir.