sürekli fal baktırmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen nesin pardon?
Bir tek fal baktırmayıp kalp kırma, yargılama, aşağılama gibi hiç bir günahı sallamayan müthiş dini bütün insan falan mı :KK70:
Realistim diyelim hee bitti demi bana sarin olsun hadi o da olsun ahahahaha simdi gider büyü yapar bana asdfghjasfgjkk:KK3::confused:

Ben de seviyorum.
Çakra açtırmaya da gidiyorum.
Valla kadin sirf karsimda konussum hosuma gidiyor hahaha :) rahatlatiyor.

Hem de nasil bir egitim. Astroloji ogrencisiyim. Ve bir omur de ogrencisi olacagim. Cunku deniz derya bir ilim bu. Kokeni de cok saglam. Islamda da yeri fazlasiyla var. Bir cok musluman astrologlar var. Insanlar bilip bilmeden konusmadan once kendilerine bu konuyla ilgili biliyor muyum diye bir sorsalar keske.
Kurandaki astroloji yaradilisi temsil ediyor diye biliyorum ve eger yanlış anlamayin sonucta okumussunuz soruyorum gelecekten haber veriyormusunuz sadece meraktan hani

Hem de nasil bir egitim. Astroloji ogrencisiyim. Ve bir omur de ogrencisi olacagim. Cunku deniz derya bir ilim bu. Kokeni de cok saglam. Islamda da yeri fazlasiyla var. Bir cok musluman astrologlar var. Insanlar bilip bilmeden konusmadan once kendilerine bu konuyla ilgili biliyor muyum diye bir sorsalar keske.

Konuyu bölmek istemiyorum ama egitimi biraz acar misiniz veya nerde egitim aliyorsunuz onu paylasirsaniz ben bakayim 😍
Tesekkurler

günah işleyenleri tespit moderatörü
Bak robot hanım herkesin günahi kendine oyle degilmi burda boyle konusan sen eminim yargi dagitmayi guncel hayatindada yapiyorsundur sonucta dogamizda var bizden farkli olana hep bir yargi hep bir elestiri kabul yanlis buyuk bir yanlis ama ben bu fal ve digerlerinin insanlari somuren hem maddi hem manevi tamamen somuren olmamasi gereken inanilmamasi gereken bir sey oldugunu savunuyorum yoksa bakin annem diyorum ya hoca gormus rahminde kist var diyor yahu doktorum gormemis o nasil görüyor dicem oki bazi seyler varki insani cileden cikariyor müge anli nasil tepkiliyse bu muska fal büyü bende oyle tepkiliyim elinden gelse herkese bunun ne kadar sacma yanlis ve günah oldugunu öğretmek isterim ama insanlar kendilerince bir dunya kurmus yasayip gidiyor düzen degismiyor malesef keske ama malesef yarfi moderatörü degilim buraya konu acilinca herkes yorum yapma hakkina sahip ha isinize gelir ha gelmez orasi degisir

Yalnız bu fal konusu çok enteresan gerçekten. Bir kaç kez doğru şeyler duyduysan bir şekilde tekrar baktırmak istiyorsun içine çekiyor seni.

Bir ara falaaddin ilk çıktığında her şeyi doğru bilmişti. O zamanki sevgilimin yurt dışında olduğunu, ayrıldığımızı ve yakında gelecegini söylemişti, hiç ihtimal yoktu ama 10 gün içinde gelmişti şok olmuştum. Bir keresinde anneme baktık. Annem masanın üstünde bir tane hurç boyuyordu arkadaşına hediye. Hiç abartmıyorum falda bir masa üstünde sandık ve altın fırçalarla boyanmış altın renkleri var dedi. Annem hurcu (kumaş sandık) gold renge boyuyordu, yeminle böyle kaldık :KK57: annemi de bulaştırdik o vesileyle 😄 her gün içip falaaddine yollatıyordu, bir yerden sonra tutmadı tabi b.kunu çıkardık çünkü.

Vakti zamanında oyle ucuz Cafe falcilarina değil bu işi hakkıyla yapan tanınmış falcilara da baktirmis biri olarak benim için artık kızlar arasında eğlencelik bir şeyden öte değil. Tuylerinizi diken diken edecek şeyleri de duydum ama bu neyi değiştirdi? Olumsuz şeyleri de söylüyorlar mesela ne gerek var allasen. Büyük konusmak istemiyorum ama daha da para verip fal mal baktırmam, kimseye de tavsiye etmem

Yalnız bu fal konusu çok enteresan gerçekten. Bir kaç kez doğru şeyler duyduysan bir şekilde tekrar baktırmak istiyorsun içine çekiyor seni.

Bir ara falaaddin ilk çıktığında her şeyi doğru bilmişti. O zamanki sevgilimin yurt dışında olduğunu, ayrıldığımızı ve yakında gelecegini söylemişti, hiç ihtimal yoktu ama 10 gün içinde gelmişti şok olmuştum. Bir keresinde anneme baktık. Annem masanın üstünde bir tane hurç boyuyordu arkadaşına hediye. Hiç abartmıyorum falda bir masa üstünde sandık ve altın fırçalarla boyanmış altın renkleri var dedi. Annem hurcu (kumaş sandık) gold renge boyuyordu, yeminle böyle kaldık :KK57: annemi de bulaştırdik o vesileyle 😄 her gün içip falaaddine yollatıyordu, bir yerden sonra tutmadı tabi b.kunu çıkardık çünkü.

Vakti zamanında oyle ucuz Cafe falcilarina değil bu işi hakkıyla yapan tanınmış falcilara da baktirmis biri olarak benim için artık kızlar arasında eğlencelik bir şeyden öte değil. Tuylerinizi diken diken edecek şeyleri de duydum ama bu neyi değiştirdi? Olumsuz şeyleri de söylüyorlar mesela ne gerek var allasen. Büyük konusmak istemiyorum ama daha da para verip fal mal baktırmam, kimseye de tavsiye etmem
Uygulamalar bizi dinliyormuş, o yüzden biliyorlarmış. 👀

Astroloji ve fal ayni seye cikiyor bunun inqnclara gore degilde mantik farkliligi oldugunu kavrayamamaniz cok normal her inanc mantıklı olsaydi pehh
Astroloji ve fal aynı sey mi :D aklıma alzheimer ilacına karşı yarışmayı kazanan organik hoşaf geldi. Bilim adamlarının gözü yaşlı

Robot ben hiç fal baktırmadım dolayısıyla falcı bilmiyorum özelden atsana numarasını falan gıcıklığına fal baktırıcam👹

İlk ve son kez lisede baktırmıştım . Çok yakın bir arkadaşım bakıyormuş ve de herkesten gizliyormuş bunu. Neden sakladın bak ölümü gör bana da bakacaksın diye ısrar ettim neyse baktı o da sağolsun. ( hiçbiri çıkmadı 😂) fal baktığım zamanlar geceleri ayaklarımdan biri asılıp aşağı çekiyor gibi oluyor uyuyamıyorum demişti. Odur budur fal dedin mi altıma ederim korkudan 😂😂😂

İlk ve son kez lisede baktırmıştım . Çok yakın bir arkadaşım bakıyormuş ve de herkesten gizliyormuş bunu. Neden sakladın bak ölümü gör bana da bakacaksın diye ısrar ettim neyse baktı o da sağolsun. ( hiçbiri çıkmadı 😂) fal baktığım zamanlar geceleri ayaklarımdan biri asılıp aşağı çekiyor gibi oluyor uyuyamıyorum demişti. Odur budur fal dedin mi altıma ederim korkudan 😂😂😂
Evet gerçekten fal bakmanın çok kötü bir enerjisi var ben de bazen sallayıp tutturuyorum ama insana kendini çok kötü hissettiriyor

Astroloji ve fal aynı sey mi :KK70: aklıma alzheimer ilacına karşı yarışmayı kazanan organik hoşaf geldi. Bilim adamlarının gözü yaşlı
Astrolojiden kehaneti cikartirlarsa astroloji guzel birsey karsi degilim siz beni qnlamadinizki gülmeye devam edin ben sarlatanlara inanlqra kızıyorum birisi 1000 tl ayarlayamamis diye uzuluyor dogum bilmem nesine baktiracakmis ayol akil fikir yahu okadar para verilirmi yoksa bende burcumu okurum burcumlada cok uyumluyum ama oyle insanlar taniyorumki hamile kalma gununu oyle ayarliyorki istedigi burcta dogsun diye kadere kimse hükmedemez ederim diyen Allaha sirk kosar gelecekten haber diye bir sacmalik yoktur buna inanan insan bosluktadir icinde bos olan bir yerleri doldurur ama gecici mutluluk oldugu icin seaslarla falcilara haci hocalara kosar paralar havada ucusur haydan gelen huya gider elindeki 0 kalir artik bu sacma muhabbete dahil olmicam duvarla konusmak gibi zira

Evet gerçekten fal bakmanın çok kötü bir enerjisi var ben de bazen sallayıp tutturuyorum ama insana kendini çok kötü hissettiriyor
Öyleymiş gerçekten, bakınca hastalanıyor gibi oluyorum o yüzden bakmıyorum artık hiç demişti. Allah muhafaza, ben korkarım öyle şeylerden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X