• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli fal baktırmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlarımın ısrarıyla bir kere isim yapmış biri vardı ona gittik. Onlar baktırdı ama inanmadığım halde her haltı bilmesine şok oldum. Sonra diğer arkadaşlarda gidicekken dur barı bende baktıram dedım korkudan bir daha adım atmadım:KK17:

Güldür güldür izleyenler denk gelmistir belki bir skeç vardi hayrettin hoca ...asıl mesleği psikolog ama is yok cunku herkes haci hoca falcida o da kendini degistirip cinci hoca yapmis ahahaha iyi dalga geçiyorlar ama
eski yıllarda medyum memiş ve medyum keto vardı.bir ara da birbirlerine düşmüşlerdi.yıllardır görünmüyorlar.ohh beeee :KK53:

K.bakmayin ama fal baktirmak nedir ya.sene olmus 2021 millet nelerle ugrasiyor biz hala fal baktiriyoruz.tamam bilim adami olmayalim ama boyle seylerde bitsin artik ya.fal yerine yardima muhtac birine o parayi verir misiniz sanmiyorum.bence paranizi daha faydali seylere harcayin.

Yani diyorsunuz ki yüce rabbimiz peygamberimize bile vermediği gaybi bilme özelliğini o doğum haritası dediğiniz safsatayi size kakalayan sarlatana vermiş vay be
Evet çok mantıklı

Belli ki bilgi sahibi olmadığınız, araştırmadığınız veya ilginizi çekmeyen bir konu. Doğum haritası gaybı bilmek üzerine kurulu bir olay da değil. Olabilir hepimiz her konuda bilgili değiliz elbette ama derinlemesine bilmediğiniz bir konu hakkında böyle keskin ve yanlış üslupla yorum yapmakta hoş olmuyor.

Sanırım iyice bağımlı oldum, çıkmasa bile baktırasım geliyor. Bırakamıyorum falcıdan iyi şeyler duyarsam mutlu oluyorum kötü şeyler söylerse de modum düşüyor. Ya da mesela bir sınava girdim falımda çıkmadı kazanamıycam gibi bir psikolojiye giriyorum.
Bu şekilde abartıp bırakabilen oldu mu ?

Pazar günü can sıkıntısından mıdır nedir bilmiyorum tam 3 falcıya fal baktırdım iyice suyu çıktı.

not: aslında çok mutsuz bir dönemde olmam da etkili tutunacak dal arıyorum bir nevi.
İşin günah boyutunu düşünmenizi öneririm. Öte yandan falcılara ciddi bir miktar finans ayırdığınız belirgin. Benim önerim kendinize yatırım yapın falcıya değil kendi iç sesinizi dinleyin modunuzu yükselten şeyler yapın kendinizi ödüllendirir kitaplar okuyun sevgiler 😊 😊

Bunun için sertifikalı falan bir eğitim alındığını biliyorsunuz herhalde değil mi?

Hem de nasil bir egitim. Astroloji ogrencisiyim. Ve bir omur de ogrencisi olacagim. Cunku deniz derya bir ilim bu. Kokeni de cok saglam. Islamda da yeri fazlasiyla var. Bir cok musluman astrologlar var. Insanlar bilip bilmeden konusmadan once kendilerine bu konuyla ilgili biliyor muyum diye bir sorsalar keske.

Bende de fal bagimliligi vardi. Falsepeti falaaddin binnaz abla teyzemin whatsappi kardesim.

Bir de dinlerken not aliyordum kardesim bakarken. Cikmayinca uc ay sonra filan gidip hesap soruyordum :D kardesim de bundan dolayi bikip birakmisti bana bakmayi.

Ama sonra gecti merakim. Nasil oldu anlamadim. Psikiyatriste gidiyorum dertlerimi ona anlatiyorum daha ucuz diil ama daha etkili 🤭 sonraa, fallar birkac kere ard arda cikmayinca sanirim hevesimi kaybettim. Gecer bence ya. Butcenize cok zararsa azicik limit koyun. Veya yerine bisey koyun bilemedim. Susan milleri filan okuyun veya dincer guner vb astroloji yazilarini okuyun onlari okumak beles sonucta. Zor zamanlarda oluyor bu ihtiyac ama ya, ben cok iyi anliyorum.

Bu arada madem bagimlisiniz bir de ben bakiim faliniza.

Ofisinize uc vakte kadar yeni birileri gelecek. Bu kisi size cok buyuk destek olacak birlikte gurultu yapanlara savas acacaksiniz. Sigara icen mudur efendi ile ilgili bir seyler goruyorum... Bir kusa binmis gidiyor. Ya sigarayi birakacak ya da oradan tayini cikmis. Bu seninle ittifak kuran yeni is arkadasi uzun boylu, yakisikli bir bey. Disleri cok guzel. Sana ilgisi var. Sadece biraz muskulpesent. Uc vakte kadar fali birakiyorsun. Ev alma niyetin var ama biraz uzayabilir. Sabirli ol. Aileden beklemedigin birinden yardim gorebilirsin. Balik goruyorum bir tane. Haydi hayirli olsun.

Hahaha iste bana boyle guzel konularla gelin yaaa
Ne guzel dert. Oyle internetten degil de canli canli yuz yuze saglam fal bakanini bulsam ben de baktircam
Muhabbet oluyor hosuma gidiyor yani.
Cehennemliksem iki odun da siz ativerin konu sahibi ♥️🌸
ben cennetlikmişim şekerim falımda çıktı sana 2 hurma atarım o taraftan :D
Amağnnn kendi falıma kendim bakıyom ben para mi vercem bide 😂
Bu arada fal ve astroloji cok apayrı şeyler
Fal tamamen kişinin enerji düzeyi ile alakali
astroloji matematik işi,his falan işlemez orda
el yordamıyla kendi kendime bakabilsem ben de güzel olur aslında : ))
Size de aynı yorumu yazacağım bir arkadasa daha yazdım

Yani diyorsunuz ki yüce rabbimiz peygamberimize bile vermediği gaybi bilme özelliğini o şarlatan falciya vermiş öyle mi

Evet cidden çok mantıklı
aa hangi falcıya vermiş telefonu var mı
Ay açılın en sevdiğim konu. Bir dönem sevgilimden yeni ayrılmışım, ilk ilişkim. Üniversite birinci sınıftayım. Her gün ağlıyorum ama. Dadandım falcılara. Elde avuçta ne varsa fala yatırdım. Falcı diyor bir aya kadar seni arayacak ay ben nasıl mutluyum, öbür falcı diyor hala seni düşünüyor adım atması yakın. Böyle böyle mutlu oluyorum. Ne falcılara ne paralar döktüm. Fal uğruna nelere gittim. Sonucu söyleyeyim o çocuk bana hiç dönmedi. İyi ki de dönmedi. Eğer onunla devam etsem eşimi tanıyamazdım. Zaman ilerleyince bana uygun biri olmadığını da anladım. Falcılar anı yorumlar sadece. Geçenlerde internette okumuştum biri yazmıştı ki bana geri dönmedin hiç değilse senin için gittiğim falcıların parasını ver 😂
ay evet hep dönecek diyolar ama dönen yok : D

Sanırım iyice bağımlı oldum, çıkmasa bile baktırasım geliyor. Bırakamıyorum falcıdan iyi şeyler duyarsam mutlu oluyorum kötü şeyler söylerse de modum düşüyor. Ya da mesela bir sınava girdim falımda çıkmadı kazanamıycam gibi bir psikolojiye giriyorum.

Pazar günü can sıkıntısından mıdır nedir bilmiyorum tam 3 falcıya fal baktırdım iyice suyu çıktı.

not: aslında çok mutsuz bir dönemde olmam da etkili tutunacak dal arıyorum bir nevi.
Konuyu pas geçip nota gelelim, neden mutsuzsunuz? Çünkü sizin de farkında oldugunuz üzere fal amaç degil araç, mutsuzluğunuzu bastırıp rahatlama aracı.

Yalnız degilsiniz bu arada, hemen hemen hepimiz gerçekte çözemediğimiz problemleri gerçek üstü yollarla çözdüğümüz illüzyonu yaratıp stres seviyemizi düşürmeye çalışıyoruz. Basitçe işyerinde bize kök söktüren bi üstümüzün, kendi üstü tarafından kovulduğu gündüz rüyalarına dalıyoruz mesela mesainin ortasında. Hicbi işe yaramamakla beraber iyi geliyo :KK53: Ya da hakkımızı savunma imkanı dahi bulamadığımız bi adaletsizlikle karşılaştığımızda bu duygunun altında ezilmemek için zihnimizde olayı daha üst potansiyel bi varlığın adaletine havale ediyoruz mesela. Bu da hicbi işe yaramıyo ama bizi savaşmadığımız/savaşamadığımız bi sayfada takılıp kalmanın stresinden, suçluluğundan kurtarıyo bizi.

Herkes biraz devekuşudur özetle, arada kafayı kuma gömüp yalandan hayat güzel demekten zarar gelmez. Ama bunu yaparken dozunu kaçırmamak, hayallerle avunayım derken gerçek problemlerimize bir yenisini eklememek lazım. Mesela fal bağımlılığı gibi. Maddi manevi batak diye bagırıyo resmen.

O yüzden gerçek sorunları daha fazla bastırmayın. Anlatın da yorum sahibeleri el atsın.

Konuyu pas geçip nota gelelim, neden mutsuzsunuz? Çünkü sizin de farkında oldugunuz üzere fal amaç degil araç, mutsuzluğunuzu bastırıp rahatlama aracı.

Yalnız degilsiniz bu arada, hemen hemen hepimiz gerçekte çözemediğimiz problemleri gerçek üstü yollarla çözdüğümüz illüzyonu yaratıp stres seviyemizi düşürmeye çalışıyoruz. Basitçe işyerinde bize kök söktüren bi üstümüzün, kendi üstü tarafından kovulduğu gündüz rüyalarına dalıyoruz mesela mesainin ortasında. Hicbi işe yaramamakla beraber iyi geliyo :KK53: Ya da hakkımızı savunma imkanı dahi bulamadığımız bi adaletsizlikle karşılaştığımızda bu duygunun altında ezilmemek için zihnimizde olayı daha üst potansiyel bi varlığın adaletine havale ediyoruz mesela. Bu da hicbi işe yaramıyo ama bizi savaşmadığımız/savaşamadığımız bi sayfada takılıp kalmanın stresinden, suçluluğundan kurtarıyo bizi.

Herkes biraz devekuşudur özetle, arada kafayı kuma gömüp yalandan hayat güzel demekten zarar gelmez. Ama bunu yaparken dozunu kaçırmamak, hayallerle avunayım derken gerçek problemlerimize bir yenisini eklememek lazım. Mesela fal bağımlılığı gibi. Maddi manevi batak diye bagırıyo resmen.

O yüzden gerçek sorunları daha fazla bastırmayın. Anlatın da yorum sahibeleri el atsın.
Müdürümü öldürsünler istiyorum : ))))

Bir tane aşırı popüler bir fal uygulaması var,sevgilisinden ayrılınca arkadaşım feci şekilde maddi manevi ona sarmıştı..Fal uygulamasından kahve fincanından medet umacak kadar acı çekiyordu..Arada eğlencesine benimde yolladığım oluyordu isabet ettiğide oluyordu ama bizimkisi günde 3 fincan kahve içip ısrarla fal yolluyordu..Fallarda aşırı pozitif şeyler söylüyordu..Yok şöyle kapına gelecek siz ruh eşisiniz barışacaksınız o sensiz çok mutsuz şu bu derken bi gün bana bi foto yolladı,eski sevgilisi yeni sevgili yapmış tatile bile çıkılmış boy boy aşk pozları aşk sözleri...Bizimki bu sefer büsbütün yıkıldı...Oysa “hayırlıysa dönsün” diyip Allah’a,zamana bıraksaydı bu kadar canı yanmayacaktı...Bu tarz şeylere çok kaptırmamak lazım,sonu genellikle hüsranla bitiyor.

İşin günah boyutunu düşünmenizi öneririm. Öte yandan falcılara ciddi bir miktar finans ayırdığınız belirgin. Benim önerim kendinize yatırım yapın falcıya değil kendi iç sesinizi dinleyin modunuzu yükselten şeyler yapın kendinizi ödüllendirir kitaplar okuyun sevgiler 😊 😊
Bence uğraşma bazi insanlar sahte mutlulugu istiyor seviyor kandirilmayi yapacak bir sey yok varini yogunu falcilara haci hocalara büyuculere yatiranlar hep el de sifir insanlardir ayol bari tüyo alıp lotto falan oynayip zengin olsalar neyse yani her falcida ayni terane gelecegin parlak popon yusyuvarlak ve siradakiiiiii :KK55: :confused: :confused:

Müdürümü öldürsünler istiyorum : ))))
Üç sene oldu herhalde, benimki müdürüm degildi ama baska bi birimin müdürüydü, kafasına delgeç fırlattığımı mı hayal etmedim, rüyalarımda bay andropozu camdan mı atmadım neler neler :confused:

Sonra anladım ki tertemiz delirmek ihtimal dahilinde degil, doğal olarak cinnet geçirip adamı camdan aşağı atmayacağım, delgeci fırlatacağım da yok. :işsiz: Adamla baş etmeyi öğrendim. Rüyalar da kendiliğinden gitti.

Sonra baktım bunun da faydası yok, zira ben artık buradaki işimi sevmiyorum. İşimi değistircek koşulları yaratana kadar çalıştım çabaladım. Arada yeni işim için yine uçuk hayaller kurdum kafamı rahatlattım tabi. Dedim ya herkes biraz deve kuşudur. :KK48: Hayal ettiğim kadar oldu mu yeni işim, olmadı. Ama eskisinden çok daha iyi oldu. :rapci:

Başka isteklerim var simdi. Hayat iste biri bitiyo biri baslıyo. Bakalım bunlarla napıcam.

Siz de falları sevdiklerinizle iceceginiz kahvelere bırakın, ne olacak bu müdürle ona odaklanın bence. Ya da ne bileyim, başka ne varsa sizi mutsuz eden ona.

Hem ne istediğinizi, neden mutsuz olduğunuzu, istekleriniz ve mutlulugunuz için hangi cabaları gösterdiğinizi, planınızın ne oldugunu bilen sevdiklerinizin baktıgı, ücreti muhabbetle ödenen fal, falcılarınkinden iyidir. Ne söylemeleri gerektigini falcılardan iyi bilirler. Zaten ihtiyacınız olan şey size yalandan gelecekten haber aldığını iddia eden insanların uydurmaları degil; ihtiyacınız sizi seven, sayan, önemseyen insanların iyi dilekleri, telkinleri, her sey güzel olacak demeleri. :KK36:

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X