Yalnız bu fal konusu çok enteresan gerçekten. Bir kaç kez doğru şeyler duyduysan bir şekilde tekrar baktırmak istiyorsun içine çekiyor seni.
Bir ara falaaddin ilk çıktığında her şeyi doğru bilmişti. O zamanki sevgilimin yurt dışında olduğunu, ayrıldığımızı ve yakında gelecegini söylemişti, hiç ihtimal yoktu ama 10 gün içinde gelmişti şok olmuştum. Bir keresinde anneme baktık. Annem masanın üstünde bir tane hurç boyuyordu arkadaşına hediye. Hiç abartmıyorum falda bir masa üstünde sandık ve altın fırçalarla boyanmış altın renkleri var dedi. Annem hurcu (kumaş sandık) gold renge boyuyordu, yeminle böyle kaldık

annemi de bulaştırdik o vesileyle

her gün içip falaaddine yollatıyordu, bir yerden sonra tutmadı tabi b.kunu çıkardık çünkü.
Vakti zamanında oyle ucuz Cafe falcilarina değil bu işi hakkıyla yapan tanınmış falcilara da baktirmis biri olarak benim için artık kızlar arasında eğlencelik bir şeyden öte değil. Tuylerinizi diken diken edecek şeyleri de duydum ama bu neyi değiştirdi? Olumsuz şeyleri de söylüyorlar mesela ne gerek var allasen. Büyük konusmak istemiyorum ama daha da para verip fal mal baktırmam, kimseye de tavsiye etmem