sürekli fal baktırmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım iyice bağımlı oldum, çıkmasa bile baktırasım geliyor. Bırakamıyorum falcıdan iyi şeyler duyarsam mutlu oluyorum kötü şeyler söylerse de modum düşüyor. Ya da mesela bir sınava girdim falımda çıkmadı kazanamıycam gibi bir psikolojiye giriyorum.
Bu şekilde abartıp bırakabilen oldu mu ?

Pazar günü can sıkıntısından mıdır nedir bilmiyorum tam 3 falcıya fal baktırdım iyice suyu çıktı.

not: aslında çok mutsuz bir dönemde olmam da etkili tutunacak dal arıyorum bir nevi.
Bu çok fena bi psikoloji yaa bende bi ara sonra herşeyi fala göre beklediğimi farkedince tak diye bıraktım sende bi an önce bırak iyi gelmiyo insana

Fal baktirmak bir cesit terapi gibi göruluyor ihtiyac duyanlarda aslinda profesyonel yardım görmeye cesaret edemeyen insanlarin basvurdugu bir yontemdir gereksizdir yani falci icin siz sadece parasınız mimiklerinizle isini alevlendiriyor siz agziniz acik gözleriniz pörtlemis gibi bakarken o atiyorda atıyor yani elindeki herseyi güce cevirip kullaniyor ...önce adinizi soy adinizi dogum tarihinizi sorar sonra kisiliginizi analiz eder burc kitaplarindan ögrendigi seylerdir yani kessinlikle bilir kova burcu söyledir kararsizdir tutucu ayni zamanda duygularini uclarda yasar kurbanda ayy bildi bildi ..😂😂😂birde büyü filan görurler karsisindaki de titrer kasinmaya baslar falci ooo tava geldi der icinden falcilar cinciler hepsi ayni hepsi sahtekar hepsi parasi olan IQ su belirli olan harcasin tabi benim lafim henüz o bataga düsmemis ve merak edenlere yoksa banane milletin dolandirilmasindan :halay:

Kim gelecekten haber veriyorsa yalan söylüyordur.
Insallah kurtulursunuz bu işten.
Ayy hele sukur boyle zeki insalari gormek cok guzel ve umutlandirici ayol yarinin bile garantisi yokken benle ayni sekilde dünyaya gelmis her hangi bir özelliği olmayan sıradan bir insan evladi nasil yahu nasil bilecek gelecegi oldu olacak nasada ise baslasin Tey allahim ya

Ayy hele sukur boyle zeki insalari gormek cok guzel ve umutlandirici ayol yarinin bile garantisi yokken benle ayni sekilde dünyaya gelmis her hangi bir özelliği olmayan sıradan bir insan evladi nasil yahu nasil bilecek gelecegi oldu olacak nasada ise baslasin Tey allahim ya
Nerde ise baslarsa başlasın ne konumda olursa olsun geleceği Allah bilir.
Bunu bilir bunu söylerim.

Annem benden habersiz bana ve kizkardeslerime baktirmis ama bu yasli bir dede anneme senin büyuk kizinda rahminde kist var demis annem aramış git kizim görun doktora kist varmis sende dedim anne ne kisti ya tehlikeliymis kizim yahu ruyandqmi gordun yok bir dede soyledi yahu o dede sapikmi acaba agzinin payini veremedinmi ve fark ettim annem resmen cekiniyor aa oyle deme dedim duyarmi ya kizim git iste dedi cevap olarak yahu delirdim anneme bagirdim cagirdim pezevenk birde 50 € almis ...annem yanimda o konuyu bile acamiyor artik delirmemek elde degil her 6 ayda bir gittim kadin doktorum görmemiste yuzumu bile gormemis sapik bir dede gormus cahillige care yok arkadaslar bu bir kanayan yaradir

tv de astrologlar bedava anlatıyor zaten.bir de artık net var elimizde yaz google al sana harita gelecek.1000 tl nedir yahuuuuu :kızgın:
Bunun adı ruhsal mastürbasyon baska adı yok birisi yazmis istersem beni eglendiriyor karismasana karismiyorum doya doya kaziklanin ben gorevimi yaptim uyardım eeee bagane

200e baktırdım ben ya, 350ye de başkasından randevu aldım bakalım benzer şeyler söyleyecek mi diye çünkü bu ay sonu olacak dediği bir şeye ne alakası var diyordum. Aniden oldu, çok saçma :D
Yani diyorsunuz ki yüce rabbimiz peygamberimize bile vermediği gaybi bilme özelliğini o doğum haritası dediğiniz safsatayi size kakalayan sarlatana vermiş vay be
Evet çok mantıklı

Sanırım iyice bağımlı oldum, çıkmasa bile baktırasım geliyor. Bırakamıyorum falcıdan iyi şeyler duyarsam mutlu oluyorum kötü şeyler söylerse de modum düşüyor. Ya da mesela bir sınava girdim falımda çıkmadı kazanamıycam gibi bir psikolojiye giriyorum.
Bu şekilde abartıp bırakabilen oldu mu ?

Pazar günü can sıkıntısından mıdır nedir bilmiyorum tam 3 falcıya fal baktırdım iyice suyu çıktı.

not: aslında çok mutsuz bir dönemde olmam da etkili tutunacak dal arıyorum bir nevi.

Size de aynı yorumu yazacağım bir arkadasa daha yazdım

Yani diyorsunuz ki yüce rabbimiz peygamberimize bile vermediği gaybi bilme özelliğini o şarlatan falciya vermiş öyle mi

Evet cidden çok mantıklı

Ay açılın en sevdiğim konu. Bir dönem sevgilimden yeni ayrılmışım, ilk ilişkim. Üniversite birinci sınıftayım. Her gün ağlıyorum ama. Dadandım falcılara. Elde avuçta ne varsa fala yatırdım. Falcı diyor bir aya kadar seni arayacak ay ben nasıl mutluyum, öbür falcı diyor hala seni düşünüyor adım atması yakın. Böyle böyle mutlu oluyorum. Ne falcılara ne paralar döktüm. Fal uğruna nelere gittim. Sonucu söyleyeyim o çocuk bana hiç dönmedi. İyi ki de dönmedi. Eğer onunla devam etsem eşimi tanıyamazdım. Zaman ilerleyince bana uygun biri olmadığını da anladım. Falcılar anı yorumlar sadece. Geçenlerde internette okumuştum biri yazmıştı ki bana geri dönmedin hiç değilse senin için gittiğim falcıların parasını ver 😂

Ay açılın en sevdiğim konu. Bir dönem sevgilimden yeni ayrılmışım, ilk ilişkim. Üniversite birinci sınıftayım. Her gün ağlıyorum ama. Dadandım falcılara. Elde avuçta ne varsa fala yatırdım. Falcı diyor bir aya kadar seni arayacak ay ben nasıl mutluyum, öbür falcı diyor hala seni düşünüyor adım atması yakın. Böyle böyle mutlu oluyorum. Ne falcılara ne paralar döktüm. Fal uğruna nelere gittim. Sonucu söyleyeyim o çocuk bana hiç dönmedi. İyi ki de dönmedi. Eğer onunla devam etsem eşimi tanıyamazdım. Zaman ilerleyince bana uygun biri olmadığını da anladım. Falcılar anı yorumlar sadece. Geçenlerde internette okumuştum biri yazmıştı ki bana geri dönmedin hiç değilse senin için gittiğim falcıların parasını ver 😂
Ay benim de ergenken çok platoniğim olmuştu, gösterişli bir kız değildim, ilgi çekmiyordum. Allah'tan fakirmişim de. 🤣

Yani diyorsunuz ki yüce rabbimiz peygamberimize bile vermediği gaybi bilme özelliğini o doğum haritası dediğiniz safsatayi size kakalayan sarlatana vermiş vay be
Evet çok mantıklı
Bunun için sertifikalı falan bir eğitim alındığını biliyorsunuz herhalde değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X