Sürekli gelen ağlama isteği nasıl geçer

yarenimms

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2025
35
9
3
25
Önceki sorumda zaten takıntılı bir manyaktan kurtulmaya çalıştığımı anlatmıştım, peşime düştü mü acaba diye fake olan bir hesaptan girip bakıyorum arada.( Bana o kadar şey yaşattıktan sonra öyle rahat takılıyor ki) Ve bu zamana kadar hak etmediğim tavırlar, hakaretler aklıma geliyor. Sürekli böyle bir gözüm doluyor. Bana beni aldattın dedi ama aldatmadım asla ve ayrıydım ben aramızdaki bağı koparmaya çalışıyordum. Peşime düşmesin diye sakin bir şekilde ayrılmaya çalışıyordum soğuk yapıyordum, mesajlarına geç dönüyordum gibi. Bana bu ithamlarda bulunup o kadar fazla hakaret etti ki bilmiyorum bu kadar şeyi hak etmediğimi düşünüp gözüm doluyor, moralim zaten bozuk. Ailemden birine de anlatamıyorum çünkü aramız bozuk. Burada sadece içimi dökebiliyorum. Acıtasyon yapma, dram yapma demeyin lütfen çünkü ben de ağır şeyler yaşadım herkesin yaşadığı şey aynı değil. Bu hislerden nasıl kurtulurum? Tamam beni bulamaz ama içimde bir yere oturdu bu durum. Belki zaten olan psikolojimi daha da çökertti.

Size fake hesaptan bile takip etmeyin kendinizi kurtarın dedik şimdi oturmuş adam beni unutmuş rahat rahat takılıyor diyorsunuz sahi ne istiyorsunuz?? Sokak ortasında sizi bulup gırtlağınıza çökse daha mı mutlu olursunuz?Psikolojiniz takip edildiğinizi hissettiğinizde şu andan daha mı iyi olurdu ??Evet dram yapıyorsunuz bulsa canınıza kast edecek bir ruh hastasından kurtulmuş şükür namazı kılmak yerine adamın etrafında geziniyorsunuz......

Hanımefendi takip edip etmediğine bakıp ona göre önlem almam gerekiyor ne anlatıyorsunuz? İşine mi bakıyor yoksa beni mi arıyor bilmem lazım ona göre kendimi koruyabilirim. Ona karşı bir duygu beslediğim yok bana bu kadar şey yaşattığı için kinliyim ve doluyum. Gelip ahkam kesmenize gerek yok benim onu takip ettiğimi bile bilmiyor hesabı açık zaten.

Allah aşkına seni neden arasın adam ?
Lütfen bir sal ya bulamaz sanal ortamda ilk defa mı biriyle konuşuyorsun öyle hırboların hepsi aynı. Seni bulurum sen benim kim olduğumu biliyor musun benim her yerde gözüm var. Bu cümleleri ezberleyip ezberleyip yazıyorlar. Kafana bu kadar takma yani. Bence takibi bırakmalısın hayatına bak. Hiç görüşmemişsin bile. Seni bulsa ne yapacak ki ?

Olay beni bulup bulmaması değil ki zaten bulamaz büyük ihtimalle, bana ettiği o kadar hakareti kendime yediremedim o yüzden yoksa olay başka bir şey değil

Adam sizi takip eder mi diye korkuyorsunuz, eee etmiyormuş şimdi de neden etmiyor diye üzülüyorsunuz. Hepimiz insanız ve kafamız karışabilir ama bence siz yavaştan ne istediğinizi anlamaya çalışın. Bir ilişki bitti mi biter yani, bir süre başka kişilerle de ilgilenilir, günlük hayata da bakılır, eğlenilir. Eski sevgililerin/eşlerin arkasından kimse yıllarca ağlamaz. Siz takip ettikçe kafanızda eski olayların canlanması normal çünkü travmanızı kendinize tekrar tekrar yaşatıyorsunuz. Sinir sisteminizi sakinleştirmeye bakın.

Kaç yaşındasınız siz bana biraz macera arıyor gibi geldiniz. Çok eskiden benzer bir şey yaşamıştım seni bulucqm kapına gelecem demişti adresimi bulmuş falan ama yalan tabi. Bunların üstüne onu takip etmeyi bırak her yerden engelledim engellemeden önce bir güzel küfürlü bastım sen kendini ne sanıyorsun diye tehdit ettim ama tabi siz etmeyin ters tepebilir cahil cesareti benimki. Siz en kolay yönden halletmişsiniz işte daha ne istiyorsunuz ne adres var ne telefon var daha ne olsun yani. Üç günlük sosyal medyada yazıştığınız biri yüzünden psikolojiniz bozuluyorsa ağlama atakları geliyorsa geçmiş olsun gerçek hayatta öyle şeyler var ki insanın suratına tokat gibi yapıştırıyor her gün. Fake dertlere bu kadar kafanızı yormayın

Etmiyor diye üzülmüyorum, beni yanlış anladınız. Bana o kadar şey yaşattıktan sonra ben o kadar küfür hakaret yedikten sonra hayatına bu şekilde devam etmesi koyuyor, benim psikolojimin içine etti çünkü. Onun da başına bir şeyler gelsin, kahrolsun gebersin istiyorum. Olay heyecan aramak falan değil oradan birinin daha başını yakacak bu pislik, çok belli tavırlarından ona sinirleniyorum.

3 günlük değil kaç ay oldu başta bilmiyordum bu hallerini, yoksa 3 günlük biri için psikolojimi bozmadım bozmam da. Haksız yere yaşadığım şeylere sinirlendiğim için gözlerim doluyor demek istemiştim ama herkes yanlış anlamış

Bu da bir tecrübe olsun diyip geçin gerçek dünyayla alakalı bir şey değil sonuçta interneti kapatınca iki taraf da yok oluyor. Zaten güvenilir bir ilişki olsaydı aylarca fake konuşmalarla dönmesdi demek ki güvenemediniz iş ilerlemedi kafaya takmayın

Tam olarak ne yaşamasını bekliyorsunuz? Normal bir hayat sürerken sizden ayrıldı diye birden başına kötü şeyler gelmez. Ayrılınca üzülecek biri olsa zaten size küfür etmezdi. Sizin en büyük kazancınız bu kişiyi başınızdan atmanız, kendinizi kurtarmışsınız. İlişkiler biraz böyledir, yaşadığımız acıya karşılık kimseden tazminat isteyemiyoruz. Arkanıza dönüp baktıkça iyileşme süreniz uzayacak.
Fiziksel zarar verseniz suç, başka türlü zararlar da suça girebilir. İlginizi üzerinden çekmezseniz "İyi yapmışım, hak ediyordu." der. Bu tür insanlar enerji vampiridir, sizin ilginiz onu besliyor. Bu şekilde bir yerleri iyice tavana çıkıyor.

Bence biraz salın.. Karşı tarafın rahat takılması sizin işinize gelmeli, sanki onun rahatlığı size dert olmuş gibi yazmışsınız.

o, o kadar hakaret ederken ben sadece son kez şey dedim ruh hastasısın asıl senden kurtulduğum için ben aşırı mutluyum dedim ve bitirdim. Asla daha yazmayacağım kesinlikle duygusal olarak etkilendim sadece ve tek başıma içimde yaşamak istemediğim için buraya yazmak istedim

Bence biraz salın.. Karşı tarafın rahat takılması sizin işinize gelmeli, sanki onun rahatlığı size dert olmuş gibi yazmışsınız.
Bana o kadar şey yaşattı ama biliyorum zaten içten içe kendini yiyor. Ben Allah’a havale ediyorum ne hakkım varsa ondan çıkarsın sizlere de katılıyorum ama duygusal olarak yıprandığım için böyle tepkiler veriyorum

Sizde takıntı haline getirmişsiniz durumu kendinizce. Bir an önce toparlamaya bakın

Bu tür şeyleri herkes hayatında en az bir kere yaşıyor. Üzülmeniz normal çünkü haksızlığa uğramışsınız. Son mesajınızda yerinde olmuş. Artık geriye dönmeyin, önünüze bakın. Olayın yeniliği içinde acıyla böyle düşünüyorsunuz. Zamanla acıya hissizleşeceksiniz, ben şimdi eski aşklarım aklıma gelince ancak gülüyorum.
Sizi seven birini bulduğunuzda bunların hepsi geride kalacak. Üzüntünüzü yaşayın ama kendinizi de paralayacak kadar bir adam değil. Kadına küfür eden bir erkeğin seviyesi çok düşüktür, bir kaybınız yok yani.

Bas edemiyor olmanız yaşadığınız ilişkinin büyüklüğü ile ilgili değil sizinle ilgili. Çok saçma gelecek ama 11 sene önce sadece 1 ay süren bir ilişkim oldu ve ben yıllarca unutamadım ağladım antidepresanlarla anca kendime geldim ciddi bisey bile yaşamadık oysa.
Diyeceğim o ki psikiyatriye git hafif dozlu bir ilaç iste 6 ay falan kullanılması gerekiyor en az ama çok iyi geliyor inan dua edersin oh be dersin

Aslında bana haksızlık ediilmiş olmasını hazmedememişim onu sevdiğim ya da duygu beslediğim yok ama ders oldu

tamam da sen baya detay detay fake profil oluşturup aylarca kandırmışsın karşındakini madem o kadar güvenmiyorsun neden ilişki yaşıyorsun niye bir insanı aylarca kandırıyorsun senin yaptığın da çok dengesiz ne haksızlığından bahsediyorsun anlamadım

Bu kadar takılma 3 gün içinde yeni birini buluyorlar zaten muhtemel senle konuşurken bile yedekleri vardı.
Enerjini cekersen sana dönmez zaten stalk bile enerji göndermektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…