Sürekli gelen ağlama isteği nasıl geçer

Olay beni bulup bulmaması değil ki zaten bulamaz büyük ihtimalle, bana ettiği o kadar hakareti kendime yediremedim o yüzden yoksa olay başka bir şey değil
Niye engeli basıp geçmek rahatlatmıyor seni?
Yani sen zaten fake bir karaktersin aslında sen kandıran tarafsın sen masum bebek değilsin ki adam da hakaret etmiş ne yapsın sevgililik mevzusu dönmüş nasıl oluyorsa ama olay baştan sona bu döneme ait değil bu 2000lerin olayı. Gerçek hayata dönmen lazım yapamıyorsan destek al derim

Şu yazdığınıza siz bile inanmıyorsunuz, Sizin yerinizde başka biri olsa adamın kendi işine baktığını görse rahat bir oh çeker,ruh hastası işte ne söylerse söylesin üstüne bile alınmaz kurtulduğu için o kadar sevinir ki kuş gibi hafifler,çünkü söylediği hiç bir laf üzerinize yapışmaz, çünkü sizi tanımıyor bile o sanalda tanıştığı herşeyi yalan bir kızla görüştü .....

saçmalık yani ne diyim

sizinkide takıntı faketen falan bakmak ne bılım ondan aşagı kalır yanınız yok gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…