• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli gelen komşu oğlu.

15 16 yasindaki bir erkek cocuk degil, baya delikanli bana gore. Canim, bizdeki bilgisayari acil bir odevin oldugunda kullanabilirsin. Bunun disinda bir daha kullanmana izin vermiyorum der keser atardim. Hic cekemem, herkesin isi gucu var. Elalemin ergen cocuguna dadilik yapacak degilim.

Direk cozum, direk babaannedine bu cocuk odev modev yapmiyor, garip garip sitelere bakiyor, bize hic uymaz hem burada genc bir kiz var gelemez diyip kesmek.
Alengirli cozum bu bir daha geldikten hemen sonra bunlara telefon acip virus sokmus, bilgisayarin anasini bellemis diye veryansin etmek, bir daha asla gelmesin diye olay cikarmak. Bunlar nasilsa beles yemege yine gelir, en azindan o arada tamir ettirdik ama bi daha geldiginde elini bile suremez demek.
En agresif cozum yeter artik diyip kapiya koymak ya da bu cakallarin geldigi zaman kapiyi dahi acmamak ki benim yapacagim budur bu yuzsuzlere. Hic kapiyi bile acmam ya bu ne.

Merhaba hanımlar.
Bir yol gösterin bir fikir verin bana yoksa su an içeride oturan çocuğu evden atacağım.
Babannem bizimle yasiyor biliyorsunuz ve mahallede ki kankalarindan biri bu çocuğun babaannesi.
Onun dişinda bir alakamiz yok .
Bu çocuk eskiden ayda bir iki kez gelir ödev yapar 10 dk faceye bakar giderdi.
O zamanlar bizde misafir diye servisini yapardik cayini kolasini koyar yemeğini tatlisini verir öyle gonderirdik.
Ama bu sene okul acildigindan beri haftada en az 2-3 kere geliyor.
Eskiden yine ödev yapardi.
Elinde kagit kalem olmadan odev yapmaya geliyor saatlerce facede takilip babam gelince gidiyor.
15-16 yasinda koca oğlan.
Hakikaten uyuz oluyorum artik.
İşi gücü bitiyoruz TV yi acip bi ayaklarimizi uzatamadan bu geliyor.
Bir değil iki değil sinir oluyorum artik.
Şimdi babaannesi de içeride 1 de geldiler hala buradalar.
Yemek yedin cay ictin meyve yedin git artik evine ne bu ya.
Facede birileriyle konusuyor sinirlenip garip garip sesler cikariyor.
Şarki türkü aciyor.
Canim tvyi duyamiyorum diyorum kişiyle sesi bu sefer kendi basliyor söylemeye.
Sabahtan beri facede babaannesi oglum bitti mi diyor yok biraz daha var diyor.
İyice salak sandi beyim bizi faceyi bilmiyoruz.
Geçen gelmiş wifi şifresini istiyor benden kendi evinde yaşamak istiyor lüksü sanirsam..
Yasak diye gönderdim küçük kardeşime sormuş sonra da.
Bunlar öyle bir aile ki nerden ne koparsam kâr diye düşünüyorlar.
Evde misafir mi var şıp damlar babaannesi . zaten kalabalık misafir torunlarini alip gelir.
Birde tabak doldurtup evdekilerle götürür sürekli..
Ay cildiracagim artik.
Ne yapacagim kizlar ya..
Siz ailece (anneniz ve siz) çok iyi niyetli insanlarsınız sanırım.
İnsanlar sizi sürekli sömürmeye çalışıyor ve biraz olsun minnet duymuyorlar.
Okurken ben bile çok sinirleniyorum kusura bakmayın.
Ben insanları kırmayı sevmem ama bu kadarına da göz yumamazdım.
Bence artık çirkefleşmenin zamanı gelmiş, bu yüzsüz insanlara bir dur demek gerekiyor.
Sizin zaten sıkıntılarınız yetiyor da artıyor bildiğim kadarıyla, bir de elin çocuğu yüzünden strese girmenize gerek yok.

Konunuzu okuyunca bekarlık günlerim aklıma geldi.. Bizimde bilgisayarımız, internetimiz ve yazıcımız vardı. Bütün kuzenler bizde toplanır sırasıyla bilgisayarı kullanırdı. Akraba olduğumuz için bir şey diyemezdik. Ödevi olan bizim bilgisayarda ödevinin çıktısını alırdı. . Babam işi için çıktı alması gerekirdi, alamazdık.. Bakardık ki mürekkep bitmiş.. Azarı ben işitirdim.. Sinirini benden çıkartırdı. Bana çocukların ödevini çıkartma derdi.. Ben çıkartmayınca bu sefer amcamla yengem bana hesap sormaya gelirdi.. Birde amcam ve yengemden azarı işitirdim.. Off ne zor günlerdi. . Bu da yetmezmiş gibi bir de dıdısının dıdısı da gelir, bizim bilgisayarda işini görür, çıktısını alırdı.. Bildiğiniz sörf yapar, ağzımızı açamazdık. Ben hem çocukların dadılığını yapar, bir de üstüne babamdan laf işitirdim. Hadi ben neyse kuzenlerim yada akrabalarım diye bir şey diyemiyordum. Sizin ki dış kapının, dış mandalı.. Bence sesinizi çıkartın.. Bizim gibi kendinizi enayi yerine koydurmayın..

Sevdiğim bi insan dahi olsa zırt pırt gelse rahatsız olurum açıkçası .
Ki samimiyetimin olmadığı birileri gelse cinnet geçirir artık istemediğimi açık açık belli ederdim .
Neti falan kapat , her geldiğinde benim işim var de oturtma pc ne falan o çocuğu .
Ay burdan ben gıcık oldum =/

Allah sabır versın canım :) Babannesıne söyle bı internet baglatsın bılgısayar alsın torununa :) Fişi çekiver 1 2 defa keser belkı ayagını olmazmı öyle? Ayy ben sabırlı degılım oyle kovalayıverırım valla :D

Back
X