Merhaba iyi akşamlar
Ben 19 yaşındayım birde kız kardeşim var babam ben 5 yaşındayken öldü.
Üniversiteyi kendi şehrinde kazandim ailemle kaldım keşke kalmasaymışım diyorum bu sene o kadar sinirlerim yıprandıki nasıl bunaldım anlatamam. Bu sene annem sürekli gidicem bu evden gidince görürsünüz beni bulamayacaksınız gibi şeyler söylüyor arada bi söylese anlayacağım ama hergün aynı şeyleri duymaktan çok sıkıldım. E şimdi üniversitedeyim arkadaşlarım oldu arada dışarı çıkıyorum zaten abartısını yapmam ve arkadaş seçimlerim iyidir herkesıe arkadaş olmam bunu kendiside onaylıyor ama çıktığım akşam eve dönünce 1 hafta söylenmesini o suratını çekiyorum nefret ettim artık. Hep bende gidiyim geceleri ama gelmem kendiniz geçinebiliyorsanız geçinin vs diyor napmalıyım ben artık sizce
Bi derdide yokki birşey yapmıyoruz ona evi var maaşı var bilmiyorumDerler ki " Kimi bilemez kimi bulamaz"... anlattığın gibiysen, annen buldu da bunuyor.
Merhaba iyi akşamlar
Ben 19 yaşındayım birde kız kardeşim var babam ben 5 yaşındayken öldü.
Üniversiteyi kendi şehrinde kazandim ailemle kaldım keşke kalmasaymışım diyorum bu sene o kadar sinirlerim yıprandıki nasıl bunaldım anlatamam. Bu sene annem sürekli gidicem bu evden gidince görürsünüz beni bulamayacaksınız gibi şeyler söylüyor arada bi söylese anlayacağım ama hergün aynı şeyleri duymaktan çok sıkıldım. E şimdi üniversitedeyim arkadaşlarım oldu arada dışarı çıkıyorum zaten abartısını yapmam ve arkadaş seçimlerim iyidir herkesıe arkadaş olmam bunu kendiside onaylıyor ama çıktığım akşam eve dönünce 1 hafta söylenmesini o suratını çekiyorum nefret ettim artık. Hep bende gidiyim geceleri ama gelmem kendiniz geçinebiliyorsanız geçinin vs diyor napmalıyım ben artık sizce
Bu yaşa kadar hiç konusunu açmadı aslında birde ev hanımı. Olabilir mi ki öyle birşey?Sevgili yapmış evlenmek istiyordur onun yerini yapıyor gibi geldi.bu yaşta bu sorunlarla uğraşıyor olman çok acı.
Bu yaşa kadar hiç konusunu açmadı aslında birde ev hanımı. Olabilir mi ki öyle birşey?
Peki en çok hangi durumlarda söylüyor bu lafıBi derdide yokki birşey yapmıyoruz ona evi var maaşı var bilmiyorum
Hayır çalışmıyor ev hanımı. Geçen sene psikoloğa gidiyordu uyku sorunu için geçen sene bu kadar değildi. Birde ananem geliyor sürekli müge anlı tarzı programlar izliyor hep kötüyü konuşuyorlar dışarı çıkınca bu kıza öyle olmuş şunun kafasını kesmişler ona şunu yapmışlar falan. Ya diyorum napıyım ömür boyu evde mi oturayım başıma birşey gelmemesi için anlamıyorum. Aslında her sene beraber gidiyoruz tatiledeYazık ya 5 ve daha küçük yaşta bir çocukla eşini kaybetmiş. Acısını bile yaşayamamış olmalı. Çünkü bakması gereken 2 çocuk var. Depresyona girmeye bile fırsatı olmamıştır. Bence anneniz sorumluluktan yorulmuş olabilir.
O yüzden yanlış tepkiler veriyor sanki.
Çalışıyor mu?
Yardım alabilir belki. Ya da teyzen falan varsa ya da yakın arkadaşı anneni bi tatile gönderseniz?
Ortada birşey olmasa bile söylüyor. Mesela bi ilişkim var yeni, geçen günde konusunu açmıştım burda. Onunla ilgili bazen konuşuyoruz karşı çıkmıyor ilişkime. Bugün dedi noldu moralin bozuk kavga mı ettiniz, bende tartıştık biraz dedim. Noldu anlat diyor ya anne özelim olsun tartıştık işte konusu bana kalsın diyorum o zaman sana yemek hazırlamıycam diyor mantığa bakın. Hep böyle işte özellikle akşam dışarı çıkarsam günlerce surat asıyor eve gelince susmuyor hep söyleniyorPeki en çok hangi durumlarda söylüyor bu lafı
Sebepsiz yere gideceğim diye tutturduysa büyük ihtimalle sevgilisi olabilir.Sen ve kızkardeşin de ona göre yeterince büyümüşsünüzdür ve artık kendi için yaşamak istiyor olabilir.Arada iyi olduğu zamanlarda yumuşak yumuşak ağzını arayın.Bu yaşa kadar hiç konusunu açmadı aslında birde ev hanımı. Olabilir mi ki öyle birşey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?