- 22 Temmuz 2015
- 2.060
- 4.112
- 48
Hiç konduramıyorumAcaba annen biriyle diyorum. Herkes anlamıstır. Devamini getirmeyeyim.
Ben de onun için devaminı getirmedim. Elim varmadi yazmaya.Hiç konduramıyorum
Seninle daha yakin olmak istiyor, arkadas gibi..nolur yani anlatsan annene, herseyi soylesen.. Benim de babam ben kucukken oldu, annem 3 cocugu yalniz buyuttu. Bazen bunalirdi, kocasi yokki gitsin ona nazlansin, derdini anlatsin..bize catardi..ama ben her zaman anneme herseyimi anlatirdim..ben onun o da benim arkadasimdi..beraber guler beraber aglardik..diger kardeslerimde erkek oldugu icin en cok bana icini dokerdi bana derdini acardi..siz de biraz daha anlayisli olsaniz..sonucta kadincagiz cok genc yasta esini kaybetmis..yalniz basina sizleri buyutmus bu yasa getirmis..evlenmemis bile, eminim sizleri dusundugunden, size uvey baba getirmek istemedigindendir..icini acsak kim bilir neler anlatirOrtada birşey olmasa bile söylüyor. Mesela bi ilişkim var yeni, geçen günde konusunu açmıştım burda. Onunla ilgili bazen konuşuyoruz karşı çıkmıyor ilişkime. Bugün dedi noldu moralin bozuk kavga mı ettiniz, bende tartıştık biraz dedim. Noldu anlat diyor ya anne özelim olsun tartıştık işte konusu bana kalsın diyorum o zaman sana yemek hazırlamıycam diyor mantığa bakın. Hep böyle işte özellikle akşam dışarı çıkarsam günlerce surat asıyor eve gelince susmuyor hep söyleniyor
Allah askina yapmayin soyle seyler!! Insanlarin gunahina girmeyin..o annenin yasadiklari kolay seyler degil..kucuk bir bunalim halinde olamaz mi yani?... Hepimiz zaman zaman bunalim moduna girmiyormuyuz?? Laf mi yani bu soylediginiz!!!Acaba annen biriyle diyorum. Herkes anlamıstır. Devamini getirmeyeyim.
İnsanlar kendileri icin degerli seyleri kaybettikleri zaman bi yas surecine girermis. Bu durumun 6 ay ile 1 yil icinde eski hayat duzenine girmesi beklenirmis. Ama bazi insanlar bu yas surecinden cikamazlarmis. Bu durumda da cevresindeki insanlari sahiplenme ve kontrolu altinda tutmak isteme gibi durumlar kalici olabilirmis. Bence annenin durumu tam olarak bu. Esini kaybetmis. Cocuklarini da kaybetmemek adina turlu yontemlere basvuruyor. Bence psikolojik destek almali.Merhaba iyi akşamlar
Ben 19 yaşındayım birde kız kardeşim var babam ben 5 yaşındayken öldü.
Üniversiteyi kendi şehrinde kazandim ailemle kaldım keşke kalmasaymışım diyorum bu sene o kadar sinirlerim yıprandıki nasıl bunaldım anlatamam. Bu sene annem sürekli gidicem bu evden gidince görürsünüz beni bulamayacaksınız gibi şeyler söylüyor arada bi söylese anlayacağım ama hergün aynı şeyleri duymaktan çok sıkıldım. E şimdi üniversitedeyim arkadaşlarım oldu arada dışarı çıkıyorum zaten abartısını yapmam ve arkadaş seçimlerim iyidir herkesıe arkadaş olmam bunu kendiside onaylıyor ama çıktığım akşam eve dönünce 1 hafta söylenmesini o suratını çekiyorum nefret ettim artık. Hep bende gidiyim geceleri ama gelmem kendiniz geçinebiliyorsanız geçinin vs diyor napmalıyım ben artık sizce
Arkadasim bnde oyle dusundum sadece dusunce belki de basiniza kotu bisey gelicek korkusu ve elalem ne der sorunu oldugu icin diyordur muhtemel bundandir ilk oyle dusunce geldi ama o koruma duygusuyla yapiyorBu yaşa kadar hiç konusunu açmadı aslında birde ev hanımı. Olabilir mi ki öyle birşey?
Şimdi söyleyeceğim söz seni kızdıracak ama ^ anne olunca anlarsın!!^ diyorum ve anneni anlıyorum , tek başına sizi büyütmüş ve hala büyütmek de şuan onu anlamam zor ama sizi çok sevdiğine eminimOrtada birşey olmasa bile söylüyor. Mesela bi ilişkim var yeni, geçen günde konusunu açmıştım burda. Onunla ilgili bazen konuşuyoruz karşı çıkmıyor ilişkime. Bugün dedi noldu moralin bozuk kavga mı ettiniz, bende tartıştık biraz dedim. Noldu anlat diyor ya anne özelim olsun tartıştık işte konusu bana kalsın diyorum o zaman sana yemek hazırlamıycam diyor mantığa bakın. Hep böyle işte özellikle akşam dışarı çıkarsam günlerce surat asıyor eve gelince susmuyor hep söyleniyor
Size ne fikrimi söylüyorum. Çocuğu var diye başkasıyla görüşüp evlenemez mi. Ayrıca zaman zaman herkes bunalıma girer ama herkes terkederim terkederim diye de tehdit etmez. Benim yazıma yorum yapmayın.Allah askina yapmayin soyle seyler!! Insanlarin gunahina girmeyin..o annenin yasadiklari kolay seyler degil..kucuk bir bunalim halinde olamaz mi yani?... Hepimiz zaman zaman bunalim moduna girmiyormuyuz?? Laf mi yani bu soylediginiz!!!
8aylik ve 3.5 yasinda 2 kizim var
Buara bende surekli cekip gidicem diyorum
Oyle zor ki ki anneniz esi olmadan yillarca ugrasmis
Esim varken bile cok yipraniyorum
Konusmasi kolay sizde uzmeyin suyuna gidin nedir yahu anne sonucta
Birini hayatina soktuysa da ne var bunda
Oyle yorumlar okuyorum ki inanmakta gucluk cekiyorum
Seninle daha yakin olmak istiyor, arkadas gibi..nolur yani anlatsan annene, herseyi soylesen.. Benim de babam ben kucukken oldu, annem 3 cocugu yalniz buyuttu. Bazen bunalirdi, kocasi yokki gitsin ona nazlansin, derdini anlatsin..bize catardi..ama ben her zaman anneme herseyimi anlatirdim..ben onun o da benim arkadasimdi..beraber guler beraber aglardik..diger kardeslerimde erkek oldugu icin en cok bana icini dokerdi bana derdini acardi..siz de biraz daha anlayisli olsaniz..sonucta kadincagiz cok genc yasta esini kaybetmis..yalniz basina sizleri buyutmus bu yasa getirmis..evlenmemis bile, eminim sizleri dusundugunden, size uvey baba getirmek istemedigindendir..icini acsak kim bilir neler anlatirlutfen biraz anlayisli olun annenize, arkadas gibi yaklasin. Hosuna gitmeyen seylerden de uzak durun..sonucta eger anne onu yapma diyorsa bu evladini dusundugundendir..
Arkadasim bnde oyle dusundum sadece dusunce belki de basiniza kotu bisey gelicek korkusu ve elalem ne der sorunu oldugu icin diyordur muhtemel bundandir ilk oyle dusunce geldi ama o koruma duygusuyla yapiyor
Bir şeye bunalmış kadın, baban da yok zaten başınızda. Onun için de zordur... Seni darladığı için farketmiyorsundur, ama bir gün hakkaten uzaklara gittiğinde bu zamanlarını arayacaksın keşke şunu bunu yapsaydım nasıl farketmedim diye...
Anne derdin ne yardım edebileceğim ne var, ben de sen böyle yapınca şöyle hissediyorum. Bak ne güzel üniversiteyi yanında kazandım, ne güzel birlikteyiz ama niye böyleyiz çok mutsuzuum yardım et sana ihtiyacım var de sarılıp ağlayın düzelir.
bence sevgiliden öte annen senin için endişeleniyor senin yaşlarındayken çok bunaltıcı olabiliyor ama babasız iki kız evlat yetiştirmek ve onlara sahip çıkmaya çalışmak daha da zor inan bana kendini annenin yerine koy sonuçta üniversite farklı bir ortam o da sana ve kardeşine birşey olacak diye bütün endişesi bence sen onu karşına al ve güzel güzel konuş onu anladığını söyle seni anlamasını istediğini söyle seni anlayacaktır
Çok konuştum kardeşimdekonuştu düzgüncede konuştuk kavga ederekte...Benim annemde gidiyor yıllardırbi bırakıpda gidemedi en son babamı bırakdı ama dayanamadı geri aldı gitmez merak etmeyin benimde var ikitane nereye gidim bırakıpda kuzularımı,bazen benide çok kızdırıyorlar gidicem şimdi diyorum kızım geliyor hemen anneciğim seni çok seviyorum gitme lütfen diyor boynuma sarılıyor sizde deneseniz belki annenizde sevildiğini bilmek istiyordur
Cidden böyle yaa. Gece çıkınca başka birşey yapmaya gidiyoruz sanki komşularda camdan çıkmış biz ne zaman gelicez diye bekliyorlar sanki ya hiç mi çıkmayayım bunaldımEe cik git geceleri sen de eglen
tutan mi var anne de....
benimki de boyleydi..
gece ciktim mi hain evlat oolurdum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?