Sürekli gidicem diyen anne...

Acaba annen biriyle diyorum. Herkes anlamıstır. Devamini getirmeyeyim.

Bence, eşi ölünce çocuklarına tutunmuş. E çocukları da büyüyor. Kendisine hala bağımlı olduğunuzu onaylatmak istiyor olabilir.
Ben bunun baba versiyonunu gördüm de.

Annenide dinlemek lazim tabiki
Sen bole masum masum anlatiyosun kendini ama birde ondan dinlemek lazim vende 2 yasindaki kizim bunaltyigi icin diyorum cekip gidicem kurtulcam sizden diyorum esimin yaninda bide ama sevgili falan yaptigim yok cok sukur bunalimlar insana istemsiz seyler soyletebilir

8aylik ve 3.5 yasinda 2 kizim var
Buara bende surekli cekip gidicem diyorum
Oyle zor ki ki anneniz esi olmadan yillarca ugrasmis
Esim varken bile cok yipraniyorum
Konusmasi kolay sizde uzmeyin suyuna gidin nedir yahu anne sonucta
Birini hayatina soktuysa da ne var bunda
Oyle yorumlar okuyorum ki inanmakta gucluk cekiyorum

Seninle daha yakin olmak istiyor, arkadas gibi..nolur yani anlatsan annene, herseyi soylesen.. Benim de babam ben kucukken oldu, annem 3 cocugu yalniz buyuttu. Bazen bunalirdi, kocasi yokki gitsin ona nazlansin, derdini anlatsin..bize catardi..ama ben her zaman anneme herseyimi anlatirdim..ben onun o da benim arkadasimdi..beraber guler beraber aglardik..diger kardeslerimde erkek oldugu icin en cok bana icini dokerdi bana derdini acardi..siz de biraz daha anlayisli olsaniz..sonucta kadincagiz cok genc yasta esini kaybetmis..yalniz basina sizleri buyutmus bu yasa getirmis..evlenmemis bile, eminim sizleri dusundugunden, size uvey baba getirmek istemedigindendir..icini acsak kim bilir neler anlatir lutfen biraz anlayisli olun annenize, arkadas gibi yaklasin. Hosuna gitmeyen seylerden de uzak durun..sonucta eger anne onu yapma diyorsa bu evladini dusundugundendir..

Acaba annen biriyle diyorum. Herkes anlamıstır. Devamini getirmeyeyim.
Allah askina yapmayin soyle seyler!! Insanlarin gunahina girmeyin..o annenin yasadiklari kolay seyler degil..kucuk bir bunalim halinde olamaz mi yani?... Hepimiz zaman zaman bunalim moduna girmiyormuyuz?? Laf mi yani bu soylediginiz!!!

İnsanlar kendileri icin degerli seyleri kaybettikleri zaman bi yas surecine girermis. Bu durumun 6 ay ile 1 yil icinde eski hayat duzenine girmesi beklenirmis. Ama bazi insanlar bu yas surecinden cikamazlarmis. Bu durumda da cevresindeki insanlari sahiplenme ve kontrolu altinda tutmak isteme gibi durumlar kalici olabilirmis. Bence annenin durumu tam olarak bu. Esini kaybetmis. Cocuklarini da kaybetmemek adina turlu yontemlere basvuruyor. Bence psikolojik destek almali.

Seni cok iyi anliyorum cnm sen yine sanslisin ben bide dayak yemistim o yaslarda aynı sebepten bide calisiyordum yani annem surekli seninki gibi kacip gitcem olseyimde kurtulun deyip yasam enerjimi sömürürdü. Çare bulamadım ne yazikki bu yasa geldim evliyim hala aramiz soguk malesef .

Bu yaşa kadar hiç konusunu açmadı aslında birde ev hanımı. Olabilir mi ki öyle birşey?
Arkadasim bnde oyle dusundum sadece dusunce belki de basiniza kotu bisey gelicek korkusu ve elalem ne der sorunu oldugu icin diyordur muhtemel bundandir ilk oyle dusunce geldi ama o koruma duygusuyla yapiyor

Şimdi söyleyeceğim söz seni kızdıracak ama ^ anne olunca anlarsın!!^ diyorum ve anneni anlıyorum , tek başına sizi büyütmüş ve hala büyütmek de şuan onu anlamam zor ama sizi çok sevdiğine eminim

Allah askina yapmayin soyle seyler!! Insanlarin gunahina girmeyin..o annenin yasadiklari kolay seyler degil..kucuk bir bunalim halinde olamaz mi yani?... Hepimiz zaman zaman bunalim moduna girmiyormuyuz?? Laf mi yani bu soylediginiz!!!
Size ne fikrimi söylüyorum. Çocuğu var diye başkasıyla görüşüp evlenemez mi. Ayrıca zaman zaman herkes bunalıma girer ama herkes terkederim terkederim diye de tehdit etmez. Benim yazıma yorum yapmayın.

Annenizin hayatında biri var mi yok mu ogren diyenler var. öğrenmeye çalışmayın. Daha neler??? Koskoca kadın. Bekar, yalnız. Varsa bile gerek duyarsa eğer, zamanı geldiğinde kendisi söyler. 5 yaşında çocuk kontrol eder gibi yuh artık.

Bir şeye bunalmış kadın, baban da yok zaten başınızda. Onun için de zordur... Seni darladığı için farketmiyorsundur, ama bir gün hakkaten uzaklara gittiğinde bu zamanlarını arayacaksın keşke şunu bunu yapsaydım nasıl farketmedim diye...

Anne derdin ne yardım edebileceğim ne var, ben de sen böyle yapınca şöyle hissediyorum. Bak ne güzel üniversiteyi yanında kazandım, ne güzel birlikteyiz ama niye böyleyiz çok mutsuzuum yardım et sana ihtiyacım var de sarılıp ağlayın düzelir.

bence sevgiliden öte annen senin için endişeleniyor senin yaşlarındayken çok bunaltıcı olabiliyor ama babasız iki kız evlat yetiştirmek ve onlara sahip çıkmaya çalışmak daha da zor inan bana kendini annenin yerine koy sonuçta üniversite farklı bir ortam o da sana ve kardeşine birşey olacak diye bütün endişesi bence sen onu karşına al ve güzel güzel konuş onu anladığını söyle seni anlamasını istediğini söyle seni anlayacaktır

Benim annemde gidiyor yıllardır bi bırakıpda gidemedi en son babamı bırakdı ama dayanamadı geri aldıgitmez merak etmeyin benimde var ikitane nereye gidim bırakıpda kuzularımı,bazen benide çok kızdırıyorlar gidicem şimdi diyorum kızım geliyor hemen anneciğim seni çok seviyorum gitme lütfen diyor boynuma sarılıyor sizde deneseniz belki annenizde sevildiğini bilmek istiyordur

Arkadasim bnde oyle dusundum sadece dusunce belki de basiniza kotu bisey gelicek korkusu ve elalem ne der sorunu oldugu icin diyordur muhtemel bundandir ilk oyle dusunce geldi ama o koruma duygusuyla yapiyor

Çok konuştum kardeşimdekonuştu düzgüncede konuştuk kavga ederekte...
Hala hiçbir şey değişmedi. Annecim diyoruz bi derdin mi var neyin var konuşup anlaşalım diyoruz ama yok ortada birşey yok inat haline getirmiş artık

Ee cik git geceleri sen de eglen
tutan mi var anne de....
benimki de boyleydi..
gece ciktim mi hain evlat oolurdum...
Cidden böyle yaa. Gece çıkınca başka birşey yapmaya gidiyoruz sanki komşularda camdan çıkmış biz ne zaman gelicez diye bekliyorlar sanki ya hiç mi çıkmayayım bunaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…