Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben ayrılmadım valla5. senemizdeyiz ilk 2 sene lisedeydik hergün aynı sınıfta aynı sıradaydık okul bitti devamlı mesaj tel konuşması sonra sözlendik ztn.
yani diceğim o ki eğer gerçekten seviyorsan seni hiç biri sıkmaz anca günlük ilişkilerde aman arama sıkıldım modu olur..
![]()
Canım ben ayrılmadım valla5. senemizdeyiz ilk 2 sene lisedeydik hergün aynı sınıfta aynı sıradaydık okul bitti devamlı mesaj tel konuşması sonra sözlendik ztn.
yani diceğim o ki eğer gerçekten seviyorsan seni hiç biri sıkmaz anca günlük ilişkilerde aman arama sıkıldım modu olur..
![]()
Ay ne guzel canım yaa :) Bazı kısıler var oyle cok gorusme okadar konusma cabuk bıkarsın bıraz bırbırınızı ozleyın dıyenler. Merak ettım ondan sordum![]()
evet bıktırdım 6 yıllık bir ilişki mesafede araya giripte sadece tel konuşmaları ve msjlaşmalara kaldık ve bitmek üzere(((((((((((
Özlemekte güzel tabi o da olmalı ama böyle mesajlaşıp çok konuşma bıkarsın diyenlere de ben pek inanmıyorumYani ilişkiye yeni başlanıyorsa birbirini tanımak için konuşup mesajlaşırsın sonra da tanıdıkça, ondan kopamayarak bunları sürdürürsün
![]()
Çok üzüldüm ya :/ bıktırdım derken naptın ki:97:
6 yıl boyunca deli gibi konuştuk msjlaştık buluşup saatler geçirirdik sonra gelip üstüne bide saatlerce tel.de konuşurduk hiç bıkmazdık ama şimdi sorunlarımızın oluşmasıyla birlikte artık uzun uzun konuşmak istemiyorum liseli aşıklar gibi tel.elimde dolaşmak istemiyorum diyorr
Yaşınız kaç ki tatlım
şuan 24 yaşındayım evlenmek üzreyiz ama bilmiyorum belkide kopmak üzereyiz
Görüşmekten değil de mesajlaşmaktan bıktım.Hiçbir şey tutmuyor gözlerinin içine bakabilmenin yerini
Ama şuan bize olumsuz bi etkisi olmadı çok mesajlaşmanın
Hergün görüşsek de bıkacağımı sanmıyorum çünkü deli gibi özlüyorummmmm![]()