Sürekli görüşmekten sıkılıyormuş

yok haftada en az 3 gün beraberiz. 1.5 yıllık bir ilişki

sıkılması normal mi değil mi bilemedim
biz eşimle üniversitede tanıştık, hergün beraberdik o yüzden haftada 3 bana normal geldi, haftada 1 görüşülen ilişkiler bana biraz tuhaf geliyor
fakat bunu anlatmanın türlü yolları varken kullandığı kelimelere takıldım ben
arkadaşlarımı özledim diyebilir, bir pazar seninle, bir pazar arkadaşlarımla görüşmek istiyorum diyebilir, yani olumsuz cümleler yerine seni kırmaktan korkarak olumlu cümleler kurması lazım
sık sık görüşünce bunalıyorum nedir? sıkılıyorum nedir
bana, seni kırmaktan, korkmuyormuş gibi geldi ki bence en kötü olan bu

sıkılması normal mi değil mi bilemedim
biz eşimle üniversitede tanıştık, hergün beraberdik o yüzden haftada 3 bana normal geldi, haftada 1 görüşülen ilişkiler bana biraz tuhaf geliyor
fakat bunu anlatmanın türlü yolları varken kullandığı kelimelere takıldım ben
arkadaşlarımı özledim diyebilir, bir pazar seninle, bir pazar arkadaşlarımla görüşmek istiyorum diyebilir, yani olumsuz cümleler yerine seni kırmaktan korkarak olumlu cümleler kurması lazım
sık sık görüşünce bunalıyorum nedir? sıkılıyorum nedir
bana, seni kırmaktan, korkmuyormuş gibi geldi ki bence en kötü olan bu
yani olay biraz farklı gelişti aslında kendi içinde bayadır bu sıkıntıyı yaşıyor anladığım kadarıyla ama aşırı hassas bir yapım olduğu iççin konuşamamış. Geçen cumartesi ben ona gittim habersiz evde yoktu söylemedim onda olduğumu süpriz yapıcam güya eve geçicem dedi arkadaşlarıyla buluşmuş. Ordan kavga ettik telefonda sonra ben kendi evime geçti o da evine geçmiş ama uyuyamayınca sabahın 5inde bana geldi konuştuk barıştık vs

Ben sıkılırım, sıkılıyordum da zamanında.
Kendime ayıracak vaktim kalmazsa, ne bileyim rutin işlerimi yapamaz sevdiğim arkadaşlarımı göremezsem tüm boş vaktimi sadece hayatımdaki insana ayırırsam sıkılırım. Bunun sevmekle alakası yok. Sevgiliyken arada sıkılıp bu hafta sonu görüşmeyelim demişliğim var eşime.

Bilemedim ben.

Kendime ayıracak vaktim kalmasa depresyona bile girerim.

Boş vakti kalmıyorsa çok da anormal değil bence.

yani bütün boş zamanlarını sizinle geçiriyor o zaman..
arkadaşlarına kendine vakti kalmıyorsa normaldir..

diyelim ki sıkılması normal
bunu daha düzgün ifade etmesi gerekmez mi?
arkadaşlarımı özlüyorum, bu hafta sonu onlarla görüşmek istiyorum desin mesela
biraz da kendi arkadaşlarıma vakit ayırmak istiyorum, bu hafta sonu ikimiz de arkadaşlarımızla görüşelim desin mesela
seninle sık görüşünce bunalıyorum biraz kırıcı değil mi?
bence sevgili, konu sahibini kırmaktan çekinmiyor
yani sanki gerçek sorun adamın sizin yazdığınız türde sıkılması değil gibi...

Uza dur vol bol sikilmadan vakit gecirsin.adam sikiliyorum derken senden sikildim demis bence

yani olay biraz farklı gelişti aslında kendi içinde bayadır bu sıkıntıyı yaşıyor anladığım kadarıyla ama aşırı hassas bir yapım olduğu iççin konuşamamış. Geçen cumartesi ben ona gittim habersiz evde yoktu söylemedim onda olduğumu süpriz yapıcam güya eve geçicem dedi arkadaşlarıyla buluşmuş. Ordan kavga ettik telefonda sonra ben kendi evime geçti o da evine geçmiş ama uyuyamayınca sabahın 5inde bana geldi konuştuk barıştık vs

ama olayları eksik anlatınca bizimde yorumlar tutarsız oluyor
yani adam bu lafları kavga esnasında mı söyledi?
siz ona sürpriz yapınca mı söyledi?
hassas yapı derken kıskanç mısınız? hayatını mı kısıtlıyorsunuz? sürekli sizinle olsun diye mi diretiyorsunuz?
anlayamadım vallahi

İyi geceler, daha önce böyle bir problem yaşayan var mı bilmiyorum. Benimki sık sık görüştüğümüzde bunalıyormuş, kendine vakit ayırmak istiyormuş. Bu bana çok garip geldi. Nebileyim aynı arkadaşlarımla sürekli vakit geçirsem sıkılırım ama ablamı her gün görsem sıkılmam. Keza beyefendiyi de öyle. Hayatımdaki konumu itibariyle sıkılmak bana saçma geliyor. Bir insan sevdiği birinden nasıl sıkılabilir ki? her erkek mi böyle acaba...

Kısaca sevilmiyorsunuz..

Ya da artık sevgisi bitmiş,sonuç ne olursa olsun..

Bazı ilişkiler zamanla güçlenir,bazıları zamanlar söner..

İlişkin sinyal veriyor sana,bence dikkate al.

diyelim ki sıkılması normal
bunu daha düzgün ifade etmesi gerekmez mi?
arkadaşlarımı özlüyorum, bu hafta sonu onlarla görüşmek istiyorum desin mesela
biraz da kendi arkadaşlarıma vakit ayırmak istiyorum, bu hafta sonu ikimiz de arkadaşlarımızla görüşelim desin mesela
seninle sık görüşünce bunalıyorum biraz kırıcı değil mi?
bence sevgili, konu sahibini kırmaktan çekinmiyor
yani sanki gerçek sorun adamın sizin yazdığınız türde sıkılması değil gibi...

Vardır bir sebebi, bir de adamdan dinlemek lazım. Gerçekten kırıcı mı söyledi yoksa konu sahibi mi öyle anlatıyor bilmiyoruz. Biz kadınlar bazen durumları abartabiliyoruz.
Ben hala sevmek ya da sevmemekle ilgisi olmadığını düşünüyorum.

Vardır bir sebebi, bir de adamdan dinlemek lazım. Gerçekten kırıcı mı söyledi yoksa konu sahibi mi öyle anlatıyor bilmiyoruz. Biz kadınlar bazen durumları abartabiliyoruz.
Ben hala sevmek ya da sevmemekle ilgisi olmadığını düşünüyorum.

zaten kavga anında söylenmiş
konular eksik açılınca yorumlar havada kalıyor
bence tamamen söyleyiş şekline göre değişir sevmek-sevmemekle ilgisi
ama dediğin gibi onu da burdan bilemiyoruz işte

İyi geceler, daha önce böyle bir problem yaşayan var mı bilmiyorum. Benimki sık sık görüştüğümüzde bunalıyormuş, kendine vakit ayırmak istiyormuş. Bu bana çok garip geldi. Nebileyim aynı arkadaşlarımla sürekli vakit geçirsem sıkılırım ama ablamı her gün görsem sıkılmam. Keza beyefendiyi de öyle. Hayatımdaki konumu itibariyle sıkılmak bana saçma geliyor. Bir insan sevdiği birinden nasıl sıkılabilir ki? her erkek mi böyle acaba...
Sıkılır. Ben bir bayan olarak sürekli eşimi görünce bile sıkılıyorum arada nefes almak ayrı ayrı sosyalkesmek arkadaşlar ile buluşup kendince vakit geçirmek iyidir.
Hemvde çoook iyidir.enerji verir mutlu olursun rütinden çıkarsın

Hergun ya da cok sık gorusmek senide sikacak bi sure sonra emin ol. Az yanliz kalmali vei ki tarafta birbirine kendine ayiracak zamani vermeli yoksa ne konusacak konunuz kalir nede birbirinizi ozlersiniz. Sonra klasik dongu baslar konusacak konu kalmadigindan kavgalar cikar kirilirsiniz sonrasi malum.

Birlikteyken nasıl vakit geçiriyorsunu? Onun yapmaktan hoşlandığı şeyler sizinle yapamayacağı şeyler mi?

Eşim, sevgili olduğumuz ilk aylarda 'artık haftada ya da on günde bir görüşelim, ben çabuk sıkılırım, hem de özleriz birbirimizi' diyordu.
Hakikaten öyle de yaptık, aynı üniversite binasında birbirimizi neredeyse görmeden 4 sene geçirdik.
Haftada maksimum iki kere görüştük.
İkimiz ayrı ayrı hayatlarımızı yaşadık, ortak bir hayat da kurduk.
Sonuç mu, 10 yıl bitti.
İyi ki çabuk sıkılıyormuş.:rolleyes:

Kardeş sende sıkıl ! Adamı tınlama yola gelir... Başka şeylere odaklan ilginden sıkılmış özetle: Seni çantada keklik görüyor çaba harcamadığı için bu durum ona sıkıcı geliyor. Erkekler avcı ruhludur !

Her bos vaktimi esime ayirsam ben de sikilirdim. Hatta acik acik soylerdim sevgiliyken, biraz ayri takilalim diye o da nasil olsa evlenince her gun beraberiz derdi rahat birakirdi.. Evliyiz hala bazen ayri ayri takiliriz.

3 yıldır birlikteyiz dip dibe bir gün başka bi yerde kalmama izin vermez mecburiyet yoksa. İnsan sevdiğinden bunalır mı ya? Hem de haftada 3 günden. Evlenme sakin bununla.

Bu adam seninle aynı eve çıkmayı da istemiyormuş. Şimdi de sürekli görüşmekten sıkılıyorum demiş.Adam kaçacak delik arıyor resmen.
Seni sevmiyor açık ve net.

Back
X