- 7 Ekim 2015
- 233
- 70
- 98
- 31
- Konu Sahibi Firstnight
yok haftada en az 3 gün beraberiz. 1.5 yıllık bir ilişkiiyide insan sevgilisi ile ilgilenmek ister zaten .. haftada bir gidiyorsanız normal bir süre ..
ne kadarlık bir ilişkiden bahsediyoruz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok haftada en az 3 gün beraberiz. 1.5 yıllık bir ilişkiiyide insan sevgilisi ile ilgilenmek ister zaten .. haftada bir gidiyorsanız normal bir süre ..
ne kadarlık bir ilişkiden bahsediyoruz?
yok haftada en az 3 gün beraberiz. 1.5 yıllık bir ilişki
yok haftada en az 3 gün beraberiz. 1.5 yıllık bir ilişki
yani olay biraz farklı gelişti aslında kendi içinde bayadır bu sıkıntıyı yaşıyor anladığım kadarıyla ama aşırı hassas bir yapım olduğu iççin konuşamamış. Geçen cumartesi ben ona gittim habersiz evde yoktu söylemedim onda olduğumu süpriz yapıcam güya eve geçicem dedi arkadaşlarıyla buluşmuş. Ordan kavga ettik telefonda sonra ben kendi evime geçti o da evine geçmiş ama uyuyamayınca sabahın 5inde bana geldi konuştuk barıştık vssıkılması normal mi değil mi bilemedim
biz eşimle üniversitede tanıştık, hergün beraberdik o yüzden haftada 3 bana normal geldi, haftada 1 görüşülen ilişkiler bana biraz tuhaf geliyor
fakat bunu anlatmanın türlü yolları varken kullandığı kelimelere takıldım ben
arkadaşlarımı özledim diyebilir, bir pazar seninle, bir pazar arkadaşlarımla görüşmek istiyorum diyebilir, yani olumsuz cümleler yerine seni kırmaktan korkarak olumlu cümleler kurması lazım
sık sık görüşünce bunalıyorum nedir? sıkılıyorum nedir
bana, seni kırmaktan, korkmuyormuş gibi geldi ki bence en kötü olan bu
Ben sıkılırım, sıkılıyordum da zamanında.
Kendime ayıracak vaktim kalmazsa, ne bileyim rutin işlerimi yapamaz sevdiğim arkadaşlarımı göremezsem tüm boş vaktimi sadece hayatımdaki insana ayırırsam sıkılırım. Bunun sevmekle alakası yok. Sevgiliyken arada sıkılıp bu hafta sonu görüşmeyelim demişliğim var eşime.
Bilemedim ben.
Kendime ayıracak vaktim kalmasa depresyona bile girerim.
Boş vakti kalmıyorsa çok da anormal değil bence.
yani bütün boş zamanlarını sizinle geçiriyor o zaman..
arkadaşlarına kendine vakti kalmıyorsa normaldir..
yani olay biraz farklı gelişti aslında kendi içinde bayadır bu sıkıntıyı yaşıyor anladığım kadarıyla ama aşırı hassas bir yapım olduğu iççin konuşamamış. Geçen cumartesi ben ona gittim habersiz evde yoktu söylemedim onda olduğumu süpriz yapıcam güya eve geçicem dedi arkadaşlarıyla buluşmuş. Ordan kavga ettik telefonda sonra ben kendi evime geçti o da evine geçmiş ama uyuyamayınca sabahın 5inde bana geldi konuştuk barıştık vs
İyi geceler, daha önce böyle bir problem yaşayan var mı bilmiyorum. Benimki sık sık görüştüğümüzde bunalıyormuş, kendine vakit ayırmak istiyormuş. Bu bana çok garip geldi. Nebileyim aynı arkadaşlarımla sürekli vakit geçirsem sıkılırım ama ablamı her gün görsem sıkılmam. Keza beyefendiyi de öyle. Hayatımdaki konumu itibariyle sıkılmak bana saçma geliyor. Bir insan sevdiği birinden nasıl sıkılabilir ki? her erkek mi böyle acaba...
diyelim ki sıkılması normal
bunu daha düzgün ifade etmesi gerekmez mi?
arkadaşlarımı özlüyorum, bu hafta sonu onlarla görüşmek istiyorum desin mesela
biraz da kendi arkadaşlarıma vakit ayırmak istiyorum, bu hafta sonu ikimiz de arkadaşlarımızla görüşelim desin mesela
seninle sık görüşünce bunalıyorum biraz kırıcı değil mi?
bence sevgili, konu sahibini kırmaktan çekinmiyor
yani sanki gerçek sorun adamın sizin yazdığınız türde sıkılması değil gibi...
Vardır bir sebebi, bir de adamdan dinlemek lazım. Gerçekten kırıcı mı söyledi yoksa konu sahibi mi öyle anlatıyor bilmiyoruz. Biz kadınlar bazen durumları abartabiliyoruz.
Ben hala sevmek ya da sevmemekle ilgisi olmadığını düşünüyorum.
Sıkılır. Ben bir bayan olarak sürekli eşimi görünce bile sıkılıyorum arada nefes almak ayrı ayrı sosyalkesmek arkadaşlar ile buluşup kendince vakit geçirmek iyidir.İyi geceler, daha önce böyle bir problem yaşayan var mı bilmiyorum. Benimki sık sık görüştüğümüzde bunalıyormuş, kendine vakit ayırmak istiyormuş. Bu bana çok garip geldi. Nebileyim aynı arkadaşlarımla sürekli vakit geçirsem sıkılırım ama ablamı her gün görsem sıkılmam. Keza beyefendiyi de öyle. Hayatımdaki konumu itibariyle sıkılmak bana saçma geliyor. Bir insan sevdiği birinden nasıl sıkılabilir ki? her erkek mi böyle acaba...
Birlikteyken nasıl vakit geçiriyorsunu? Onun yapmaktan hoşlandığı şeyler sizinle yapamayacağı şeyler mi?İyi geceler, daha önce böyle bir problem yaşayan var mı bilmiyorum. Benimki sık sık görüştüğümüzde bunalıyormuş, kendine vakit ayırmak istiyormuş. Bu bana çok garip geldi. Nebileyim aynı arkadaşlarımla sürekli vakit geçirsem sıkılırım ama ablamı her gün görsem sıkılmam. Keza beyefendiyi de öyle. Hayatımdaki konumu itibariyle sıkılmak bana saçma geliyor. Bir insan sevdiği birinden nasıl sıkılabilir ki? her erkek mi böyle acaba...
İyi geceler, daha önce böyle bir problem yaşayan var mı bilmiyorum. Benimki sık sık görüştüğümüzde bunalıyormuş, kendine vakit ayırmak istiyormuş. Bu bana çok garip geldi. Nebileyim aynı arkadaşlarımla sürekli vakit geçirsem sıkılırım ama ablamı her gün görsem sıkılmam. Keza beyefendiyi de öyle. Hayatımdaki konumu itibariyle sıkılmak bana saçma geliyor. Bir insan sevdiği birinden nasıl sıkılabilir ki? her erkek mi böyle acaba...