sürekli gözünün önünden yemekler geçmesi

Olaganustuhal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
624
356
18
iftara kadar bin bir çeşit yemek düşünüyorum.dün akşamdan yemeğim var ve biliyorum ki bur tabak yesem doyacağım ama işte canım bir sürü şey istiyor..yiyemeyeceğimi biliyorum ama istiyorummm..iftara daha bi saatten fazla var ama can çekiyor ya

Iftara kadar dayanabilsem
Iftardan once butun yemekleri yerim diyorum iftari acinca birsey yiyemiyorum

valla normalde yemekle aramda cok bı problem yoktur hatta dıkkat etmeye calısırım kılo almamak ıcın
ama ramazanda hıc canım cekmez esım der ki sen nasıl oruc tutuyosun ınsanın hıc mı bısey canı cekmez dıye
ben ıyıymısım oyleyse

normalde benimde cekmez ve yiyemiyorum da bugun ne olduysa bana yiyemeyecegim olsa da biliyorum ama canim neler istiyo anlatamam

İnsanın tabi ki canı çekebilir. Fakat buraya yazmanın pek doğru olduğunu düşünmüyorum. Televizyon zaten başlı başına bir zarar. Televizyon izlemeyin o vakit oruçlu iken. Orucu dillendirmemek en doğrusudur. Allah kabul etsin.

Bizimkilerde yediğin yemekle oruc tutulmaz der.Ne yapiyim bünye böyle.Allah yardimci oluyor elhamdullilah.

Arkadaslar söylenince orucunuzun ne anlami kaldi diyorlar.Şikayet etmiyoruz durumumuzu belirttik sadece.Hayır arkadaslar farkındayız şikayetimiz yok 11 ayın sultanından.

normalde benimde cekmez ve yiyemiyorum da bugun ne olduysa bana yiyemeyecegim olsa da biliyorum ama canim neler istiyo anlatamam
demek bugun daha cok acıkmıssındır ondan
nasıl kı susayınca bı kova bıle ıcsen doymayacakmıssın gıbı gelır ya aynen oyle olmus ıftardan sonra canının ıstedıgını ye doya doya

Burası bir derdim var bölümü.
Durum belirtme yeri değil ki.
Kaldı ki oruç tutarken zorlanıldığını yazması çok tuhaf.
Zorlanıyordur çok normal ama bunu dillendirmemek gerek.

size ne ya begenmediysen yazmazsin.orucun sevabini gunahini Allah bilir.istedigim gibi tutarim.haddinizi bilin.yok tutmayacakmisim boyle sana ne

Bence sizin için gayet olumlu olmuş.

Eski konularınıza bakarsak kafanızdan sürekli

Boşandım çirkinim
Hiçbir erkek bana bakmıyor çirkinim
Yolda yürürken herkes bana bakıyor süper güzelim
Estetik ameliyat
Çirkin şansı güzel bilmem nesi
Erkekler
Koca
Koca
Koca
Acilen koca lazım
Bana bir koca lazım o da bu gece lazım

vb. şeyler geçiyor. Böyle çerçöp geçeceğin yemekler geçsin, kayda değer bir ilerleme bence.

kendince asagiladin simdi demi cok eziksiniz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…