- 1 Ekim 2023
- 859
- -598
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ailem ilgi gösteriyorlar o konuda bir sıkıntım yok bence sadece ölmekten çok korkuyorum ve teşekkür ederim yorumun içinGörülmek istiyor olabilir misin ? Ergenlik dönemlerinin en pik yaptığı surectesin. Başkaları tarafından ilgi görmek istiyor olabilirsin. Üstelik sınav süreci de var.Bunu bilincli yapıyorsun demiyorum tamamen bilinçaltı. Hasta olursan (Allah korusun) herkes etrafında olacak, seni mutlu etmek için cabalayacak, ilgi , şevkat duyacak.
Herşeyden önce sen çok değerlisin. Biricik ve essizsin. Kimse senden daha kıymetli degil. Bunu kendine sürekli hatirlat. Yapabiliyorsan bir destek almaya bak.
Ben gitmek istedim kendim ama 18 yaşından küçükleri velisi olmadan almıyoruz diyorlar bu sene sınav senem o yuzden oluyor diyorlar ama alakası yok sinav yönünden çok rahatımPsikolojik hastaliklar da hastaliga dahil. Aileniz ihmalkar davraniyor. Bu sebepten size bir sey olsa sorumlu olacaklar. Saglik konulari kisiye sıkı sıkıya bagli haklardan olup siz de kendiniz randevu alip gidebilirsiniz. 18 yasini beklemeyin. Sinav senesindesiniz galiba ya da seneye sinav seneniz olacak. Bu stresle yasamaya devam etmeye deger mi? Olun tedavinizi rahatlayin. Aileniz bu konuda hatali davraniyor. Ne mutlu ki siz sorunun farkindasiniz cozum ariyorsunuz. Gereksiz zamanda gereksiz yere tahlile gotureceklerine sorunun esas cozumu icin goturmeleri gerekiyor gercekten cok mantiksiz davraniyorlar.
Hepimiz bir gün öleceğiz bu hayatın gerçeği doğarken bile kesin olacak tek şey bu hayatımızdaki. Fazla takma, hastalıkla da ölünmüyor illa zaten. Ecel ne zamansa o zaman, umarım uzun sağlıklı güzel bi hayatın olurailem ilgi gösteriyorlar o konuda bir sıkıntım yok bence sadece ölmekten çok korkuyorum ve teşekkür ederim yorumun için![]()
çok teşekkür ederimHepimiz bir gün öleceğiz bu hayatın gerçeği doğarken bile kesin olacak tek şey bu hayatımızdaki. Fazla takma, hastalıkla da ölünmüyor illa zaten. Ecel ne zamansa o zaman, umarım uzun sağlıklı güzel bi hayatın olur
evet ben de gitmem gerektiğini düşünüyorum 18 olunca kesin gidicem 4 ay kaldı zaten çok geçmiş olsunPsikiyatride gitmelisin saglikliysanda düşüne duşune hasta olabilirsin
Bende tam tersiyim ölsemde umrum olmaz gitmem hastaneye bişey varsada en fazla ölürüm diyorum
Babamda benim gibi kanser dedi babama doktorlar birdaha adam gitmedi hastaneye
Teşekkürederim mutlaka git çok önemli.evet ben de gitmem gerektiğini düşünüyorum 18 olunca kesin gidicem 4 ay kaldı zaten çok geçmiş olsun![]()
O zaman kabullenmek senin ilacın olabilir. Ölum var ve kaçınılmaz.ama sürekli bunu gündeminde tutarak hayatın en güzel zamanlarini kaçırma.ailem ilgi gösteriyorlar o konuda bir sıkıntım yok bence sadece ölmekten çok korkuyorum ve teşekkür ederim yorumun için![]()
kardeşim geçen sene tükürük bezlerinden ameliyat oldu korkmuştum biraz ben de sürekli sis mi diye kontrol ediyorum kendimi belki de bu yüzden olduNe zamandır böylesin ablacım... Bunu tetikleyen bişey yaşamış olabilir misin... Yada bir yanının hastalık yaşadı mi... Doktor veye hastaneyle ilgili yaşanmış travman varmı...
Evet büyük ihtimalle çok etkilenmiş olabilirsin canım... Bazen yakınlarımızın durumu sağlığı bizde böyle şeylere sebep olabiliyor... B12 ve D vit değerlerin düşükse kaygın endişen artabilir...Eğer değerlerin normal ise kafeinden uzak durman kaygını azaltabilir... Hepimiz hastalık riski taşıyoruz... Hayat belirsiz bi yer iki gün sonra hayatta olup olmayacağımızı bile bilmiyoruz. Kontrol edemeyeceğimiz şeyler olabiliyor tabiki ama sen doktora gidip bunu kontrol altına almışsın. Sonuçların güzel çıkmış. Kendine sorular sormak yardımcı olabilir... Mesela şuan ki endişemin gerçekçi bir yani varmı... Doktor teşhisi mi.. Bilinçaltım kardeşimin başına gelenlerden dolayı beni korumak için bunları üretiyor olabilir mi... Bu sorular bazen anlamsız gelebilir ama zamanla cevapların iyi gelicek... Tabiki gerekli görürsen istersen bir danışmandan yardim almak da iyi gelebilir canım...kardeşim geçen sene tükürük bezlerinden ameliyat oldu korkmuştum biraz ben de sürekli sis mi diye kontrol ediyorum kendimi belki de bu yüzden oldu
tavsiyeleriniz için tesekkur ederim dikkate alacağımEvet büyük ihtimalle çok etkilenmiş olabilirsin canım... Bazen yakınlarımızın durumu sağlığı bizde böyle şeylere sebep olabiliyor... B12 ve D vit değerlerin düşükse kaygın endişen artabilir...Eğer değerlerin normal ise kafeinden uzak durman kaygını azaltabilir... Hepimiz hastalık riski taşıyoruz... Hayat belirsiz bi yer iki gün sonra hayatta olup olmayacağımızı bile bilmiyoruz. Kontrol edemeyeceğimiz şeyler olabiliyor tabiki ama sen doktora gidip bunu kontrol altına almışsın. Sonuçların güzel çıkmış. Kendine sorular sormak yardımcı olabilir... Mesela şuan ki endişemin gerçekçi bir yani varmı... Doktor teşhisi mi.. Bilinçaltım kardeşimin başına gelenlerden dolayı beni korumak için bunları üretiyor olabilir mi... Bu sorular bazen anlamsız gelebilir ama zamanla cevapların iyi gelicek... Tabiki gerekli görürsen istersen bir danışmandan yardim almak da iyi gelebilir canım...
Merhabalar ben bi konu hakkinda birilerine danismak istiyorum bu siteye denk geldim. ben aşırı derecede hasta olmaktan korkuyorum sürekli kanser olduğumu düşünüyorum vücudumda en ufak bir şey olsa hemen hasta olduğumu düşünüyorum. birkaç kere tahlil yaptırdım sonuçlar temiz çıkıyor ama asla inanamıyorum sürekli doktora gitmem lazımmış gibi hissediyorum daha 17 yaşındayım liseye gidiyorum niye böyle düşünüyorum bilmiyorum aileme bahsettim ama umursamadilar halbuki ben gunde saatlerce bu konu hakkında düşünüyorum düşündükçe de kötü oluyorum sürekli vücudumu kontrol ediyorum acaba bir yerimde şişlik ya da kist var mi diye psikiyatriste gitmek istedim ama pek önemsemiyor ailem goturmuyorlar yani nasıl ikna edebilirim?
Allahim sonunda kendim gibi birini buldum 17 yaşındayım bende yemin ederim hergun düşündüğün tek şey hastalik hastalik bıktım artık her dk kalbimi kontrol ederim bazen nefes alamıyorum heryerim ağrıyo her hafta doktor randevusu alıyorum her hafta hastanedeyim bi gün kalbim bi gün bobregim bi gün bilmem nerem diye doktora gidiyorum mesela tahlil aldı geçen tertemiz çıktı ama ben o kadar yorgunum ki bedenim 17 ruhum 80 yasinda gibi beynimi kontrol edemiyorum her hafta başka biseyim cikiyo kaslarim geriliyo, seğiriyo,ağrıyor bazen dilim tutuluyomus gibi oluyo ailemi bile bıktırdım bu durumdan derslerime odaklanamıyorum.benim gibi olan var mı cidden bu kadar stresli ve kaygılı yada çözüm önerisi sunucak olan.Merhabalar ben bi konu hakkinda birilerine danismak istiyorum bu siteye denk geldim. ben aşırı derecede hasta olmaktan korkuyorum sürekli kanser olduğumu düşünüyorum vücudumda en ufak bir şey olsa hemen hasta olduğumu düşünüyorum. birkaç kere tahlil yaptırdım sonuçlar temiz çıkıyor ama asla inanamıyorum sürekli doktora gitmem lazımmış gibi hissediyorum daha 17 yaşındayım liseye gidiyorum niye böyle düşünüyorum bilmiyorum aileme bahsettim ama umursamadilar halbuki ben gunde saatlerce bu konu hakkında düşünüyorum düşündükçe de kötü oluyorum sürekli vücudumu kontrol ediyorum acaba bir yerimde şişlik ya da kist var mi diye psikiyatriste gitmek istedim ama pek önemsemiyor ailem goturmuyorlar yani nasıl ikna edebilirim?
Bende tam tersi ailem git diyo psikiyatriste ama ben ilerde sicilime işler korkusuyla gitmiyorum.Ama daha fazla dayanıcak gibi değilim yarın sınavım var mesela şuan düşündüğüm tek şey dilim neden uyuşuk sırtım niye agriyo vs. Böyleyim işte.Ben gitmek istedim kendim ama 18 yaşından küçükleri velisi olmadan almıyoruz diyorlar bu sene sınav senem o yuzden oluyor diyorlar ama alakası yok sinav yönünden çok rahatım
Ay bunları anlatırken çok rahatlıyorum kendim gibi birini bulduğum için bende aynen öyleyim işte herseyden korkuyorum 1 yaşındayken babamı kaybettik o yüzden hep bi ebeveyn kaybi korkusu vardı annem işe gidince bazen gitti mi diye yola kadar çıkardım izlemek için o kadar bi kaygi bi endişe 5 ay önce gözüme bisey oldu dedim 5 ayda 6 doktor gezdim biseyin yok dediler şehir dışına özel hastaneler heryere gittik ama yine bisey yoktu ben inanmak istemiyodum sadece şimdide heryerim agriyo hergun bi hastalik var aklımda böyle basit şeylerde değil ölümcül olanlar her saat başı internetten hastalik araştırıyorum belirtileri görünce dahada korkuyorum böyle bi döngüde ve kurtulamıyorum.daha 17 yasinda böyle olmak gerçekten yoruyor beni neden bu kadar kaygılı olduğumu anlamıyorum ve cidden bıktım artık iyileşmek istiyorum ama elimdende birsey gelmiyor.lutfen birazda olsa rahatlatacak bisey önerebilirmisiniz.ailem ilgi gösteriyorlar o konuda bir sıkıntım yok bence sadece ölmekten çok korkuyorum ve teşekkür ederim yorumun için![]()
Keşke şimdi karsimda olsanizda doya doya sohbet edebilsem icimi döksem nasıl rahtlarim anlatamam ay iyiki varsınız yemin ederim çok mutlu oldumMerhabalar ben bi konu hakkinda birilerine danismak istiyorum bu siteye denk geldim. ben aşırı derecede hasta olmaktan korkuyorum sürekli kanser olduğumu düşünüyorum vücudumda en ufak bir şey olsa hemen hasta olduğumu düşünüyorum. birkaç kere tahlil yaptırdım sonuçlar temiz çıkıyor ama asla inanamıyorum sürekli doktora gitmem lazımmış gibi hissediyorum daha 17 yaşındayım liseye gidiyorum niye böyle düşünüyorum bilmiyorum aileme bahsettim ama umursamadilar halbuki ben gunde saatlerce bu konu hakkında düşünüyorum düşündükçe de kötü oluyorum sürekli vücudumu kontrol ediyorum acaba bir yerimde şişlik ya da kist var mi diye psikiyatriste gitmek istedim ama pek önemsemiyor ailem goturmuyorlar yani nasıl ikna edebilirim?
Baba tedavi olmadimi hicPsikiyatride gitmelisin saglikliysanda düşüne duşune hasta olabilirsin
Bende tam tersiyim ölsemde umrum olmaz gitmem hastaneye bişey varsada en fazla ölürüm diyorum
Babamda benim gibi kanser dedi babama doktorlar birdaha adam gitmedi hastaneye