- 14 Mayıs 2014
- 191
- 57
- 48
- Konu Sahibi Ruzgargulu0535
-
Ya zaten birebir konuşma olmuyor sürekli arkadan atıp tutuyorlar.Kıskandıklarına eminim zaten keşke yüzüme deseler aradaki arkadaş kendi söylediği belli olmasın diye bişey demiyorBu dedikoduları sana kim yetiştiriyorsa "ay neticemin kenarı, kıskanıyor belli ki" de. O kişi de görmesin üzüldüğünü. Sen umursamaz görün ki, o da onlara bu şekilde iletsin. Çıldırsın zavallılar :)
Ya tabiki öyle beni sanırım sevmedikleri için Bebek bakmama da yorum yapıp duruyorlarben ve eşimde hayatımızı bebeğe gore ayarladık ne yanı bebek bıze gore mı ayarlıycaktı herkes kendıne baksın...
Evet aynı anlattığınız gibi başka bir yöntem görünce Nasıl olur diye didik didik ediyorlar eleştiriyorlar yanlış buluyorlar kendileri en doğrusunu yapıyorlarMuhtemelen bunu konuşanlar çocuğuna uyku eğitimi veremeyen ve seni kıskananlardır. Kendi çocukları geç yatıyordur, uyumuyordur, düzenleri yoktur, kendileri rahatlarından ödün vermiyorlardır çocukları için ve bunu başaran birisini görünce çekemiyorlardır. Aslında olması gerekeni kendimiz beceremiyorsak, onu kötüymüş gibi lanse edip, kendimizinki doğruymuş gibi anlatıp vicdanımızı rahatlatırız.
Sıkıntım şu bebeğim var .13 aylık sürekli bebeğimi yetiştirme tarzım konuşuluyor, özellikle eltilerim yüzüme değil arkamdan kimden duyuyorum ortak bir tanıdık diyelim.
Bebeğim ilk 5 ay hiç uyumadı.gündüz gece de hep bölük pörçük hayata küsmüştüm,çareyi uyku eğitiminde buldum.
İyi ki de bulmuşum 8 aydır kendi kendin yatapında sorunsuz uyuyan ve gece hiç uyanmayan bir bebeğim var.çok mutluyum bebeğim de ama sürekli arkamdan konuşuluyor.
Konuşulan şeyler, Biz bebeğimizi ağlatmadık evet başlarda ağladı ama şu an hiç ağlamadan uyuyor.
Uyku saatlerinde şehir dışında değilsem ,mutlaka eve gelip öyle uyutuyorum bunlar bile konu eve geldiler, çocuğu uyuttular öyle çıktılar tahmin edersiniz ki komşu bunu yapan hem de komşu elti.
Yüzüme şöylense vereceğim cevapları ama yok hep arkamdan ne yapabilirim Bebek benim Bebek artık yorum duymak istemiyorum.
Yazın bebeğimin 7 buçuk ta uykusu geliyordu o saatte Bebek mi yatırılır ya kime ne bu ve bunun gibi bir çok şey gece gezmelerine gitmiyorum bebeğe göre hayat mı düzenlenir falan filan
Aslında laf taşıyan aradaki çok yakın tanıdığım dedikodularına karşılık savunma içerisinde olduğuna eminim benim derdim keşke bana söyleseler de ben cevap versemEltiler laf olsun diye konuşuyorlar boş yani boş konuştuklarının farkındalar bence..
sizin yüzünüze söylemeye cesaretleri yok ayrıca o laf taşıyan arkadaş da nasıl bir arkadaşsa nasıl izin veriyor ki sizin arkanızdan konusmalarına. Ben olsam Hoopp dur orada derim.
Ben olsam yüzlerine vururum. laf taşıyana da ders olur bir daha kimsenin söylediklerini baskalarına söylemez...
hoş o sizden alıp başkasına da götürüyordur
Sizin hep yüzünüze söylemişler ama ben de öyle bir durum yok hep arkadan geçiriyorlar ya kişisel olarak sevmeyince her şeye kusur buluyorlar sanırımboşveeerr zamanla herşey anlaşılıyor banada hem kendi annem ablam hemde eşimin annesi ablası eltim bir sürü şey söylediler şimdide ada çok güzel çocuk baktı diyorlar...
annemden çook ablam bu çocuk zayıf siz yemişsiniz buna yedirmemişsiniz eşimin yanında söylüyor böyle çocuk bakılmaz benim kızım bir kere olsun sallanmadı... böyle çocuk mu olur sallayacaksınız abla diyorumbenim kızım sallanmayı bilmiyor koyuyorum yatağa kendi kendine uyuyor.. yok anlamıyor aldı bir gün kızımı sallamaya başladı kızım kahkaha atmaya başladı oyun sandı kalktı gülüyor dedim bak bu uyumaz oyun sanıyor dedim aldım içerde yatağına koydum 10 dakika içinde uyudu...
benim hiç sütüm olmadı nele ryaptık neler denedik yoook süt gelmediiiiii... pompalar yapınca bir çay kaşığı geliyordu oda artık göğsüm yara bere içinde kalıyordu mecbur mam ile besledim...görümcem eltime diyormuş kiii kolayına geliyor mama yapmak sütünü vermiyor diye ay bunu duydum dellendim... kaynanam aman süt ver aman süt ver en son dedim varda ben mi vermiyorum ne yapacam sütü sağıp satacam mı dedim...bu sefer kaynanam alttan almaya başladı dedim yeterrrrr herkes kendi çocuğuna baksın ben beğeniyormuyum sizlerin yetiştirdiği çocuğu sizler kendinizi mükemmel annemi sanıyorsunuz bana göre değilsiniz buda benim fikrim oldu mu dedim.....herkes sus pus olduuu sonra ablam hariç herkes ayyyy ada sen maşallah çok güzel çocuk baktın tek başına demeye başladılar dedim haahhh şöyle adam olun.....))
ablam hala aynı kızım 3,5 yaşında daha evine girmemizle kızımı kucağına alıralmaz kız bu çook zayıf buna niye yedirmiyorsun demeye başlar.....bende diyorum ahan bir hafta buradayız sana bırakıyorum yedirde göreyeim diyor iki öğünden sonra pes ediyor)))
sağolsun bir tek eşim ve babam çok destek oldular kimseyi takma harikasın dediler halada öyle eşim herkesin yanında der ada gibi kimse anne olmaz diye annesi sus pus olur...))) yani takmaaaa
Laf getiren kişi de senin Hakkı'nda düşüncelerini öğren diye söylüyorum diyor sanırım artık laf duymak istemiyorum söyleyeceğimÇocuklar apayrı canlılar değiller. Bizler gibi insan onlar da, her birinin huyu suyu birbirinden ayrı. Her çocuk aynı stil yemek yemez, aynı stil uyumaz, aynı yaşta konuşmaz, yürümez. Size bu lafları yetiştiren kimse ona "Bebek benim bebeğim, herkes nasıl yetiştiriyorsa öyle yetiştirebilir, ben böyle yetiştiriyorum. Bir daha da bana laf getirmezseniz sevinirim" deyin ve kulaklarınızı tıkayın.
Laf getiren kişi de senin Hakkı'nda düşüncelerini öğren diye söylüyorum diyor sanırım artık laf duymak istemiyorum söyleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?