Sürekli her şeyi düşünmem ve kafama takmam

Burç başak mı?
Konu Sahibi Başak Değilmiş Yanlız Ben Başak Burcu ve Tamda Anlattığı Gibiyim. Herşey Programlı ve Düzenli Olmalı. Rahat Insanlara, Niye Yalan Söylim Çok Özeniyorum. Kafam Hep Dolu, Evde Bi yer Pis Yada Dağınık Olsun,o İşi Yapmayana Kadar Içim Rahatlamaz. Bazen Bu Iyi Gibi Gözuksede, Bazen Çok Yıpratıcı Olabiliyor

Bende senin gibiyim cogu seyi kafama takiyorum. Bu yuzden yeni doktora gittim insallah duzelir sende git istersen. bu arada bende balık burcuyum :)

Bir az "paranoid kişilik bozuklugu" nu anımsattı dedikleriniz. Araştırın bence bunu.

A
İşte keşke böyle yaşayabilsem. Vallahş bıktım
Aynı durum bende de var takıntılıyım bulaşık makinem bozulunca günlerce netten makine bakarım sanki alacakmışım gibi elektrikli süpürge için de geçerli bu şey kargoyu bende sürekli takip ederim mesela yıllar önce yaşanmış bir olayım var oğlumla alakalı hala düşünüp kahrolurum ya şöyle olsaydı ya böyle olsaydı diye en büyük takıntım budur hatta.surekli çocuklarıma bişey olacak korkusu yaşarım rüyalarıma da giriyor bu durum çok saçma sapan olmayacak şeyler yada olabilecek kötü şeyler

Kaygılı bir kisiliginiz var bende erken yaşlarda boyleydim hala var ama eskiye göre baya az. 30 yaşını geçince biraz duzeliyor. Önemli nokta şu bu sizin günlük yaşam aktivitelerini, uykunuzu falan ne kadar etkiliyor. Yani islevselliginiz bozuluyorsa yardım alabilirsiniz

Bende böyleyim bu beni çok yoruyor malesef konunuzu takipteyim.

Yengeç burcuyum bende vala fazlası var eksiği Yok ama hiç hastalık gözüyle bakmamıştım

Aynı ben kaybettiğim ruh ikizim sen mısın yoksa şaka bi yana bende senin gibiyim yapı meselesi bence bu hiç hasta miyim acaba ben diye düşünmemiştim.

Ben de aynıyım
Hatta kafama taktığım şeyi düşünmekten uyuyamadığım bile çok olur
Takıntılı olduğum ve yapılmasını istemediğim şey olunca insanlarla tartışırım bile ve bunlar genelde çok basit şeyler olur
Bir de aaat konusunda takıntılıyım hep buluşma saatinde orda olurum eğer olamazsam o huzursuzluk offf.. Resmen geç kalmak en büyük fobim
Evin bir yerinde dağınıklık ya da kir olsun o gözüme çarptıysa onu düzeltmeden iç huzura eremiyorum
Böyle yaşamak artık zorlamaya başladı

ayy vallahi benim bu! Ben de kendimde anksiyete bozukluğu olduğunu düşünüyordum.. bence yetiştirilme tarzıyla alakalı bişey bu ya ben annemden dolayı böyle olduğımı düşünüyorum aşırı mümemmeliyetçidir kendisi

Benim annem de tam tersidir. Hatta diğer aile üyelerim de

Bir de ben hep böyle değildim ya üniversiteye başladıktan sonra oldu gibi yani en azından o zamanlar bu durumumu en çok hissetmeye başladığım zamanlar

Ama böyle kendinizi yiyosunuz akışına bırakın siz düşünmediğiniz zaman tersine dönmeyecek dünya düşünmeniz de bi fayda sağlamicak ki rahat olun biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…