• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli herseye itiraz eden koca

Lotus mavisi

MADAM $U$U
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
774
782
103
Almanya
Merhaba hanimlar

Esimle yillardir evliyiz ilk zamanlardada vardi bu huyu ama yas aldikca tam bir huysuz sirine donustu kendileri.Sürekli bi itiraz sürekli her fikrime anti tez üretme cabasi delirecem :sinirli:

Neden böyle yapiyosun dedigimde benim huyum bu takilma sen diyo tamam diyorum neden hemen tamam diyosun demek ki cok rahatsiz olmuyosun diyo daha ne diyim bu adama ben :KK14:

Birazcık sen yap bakalım şu itirazları..... ama herşeye itiraz et bakalım ne kadar sabredecek.... ama farkında olmadan yapıyormuş gibi olsun eğer tepki gösterirse aaa hiç farkında değilim der geçersin.

Birazcık sen yap bakalım şu itirazları..... ama herşeye itiraz et bakalım ne kadar sabredecek.... ama farkında olmadan yapıyormuş gibi olsun eğer tepki gösterirse aaa hiç farkında değilim der geçersin.

aksine bende cok Uysal herseye olumlu bakan biriyimdir isin tuhafi kendine itiraz edilmesinide hic kaldiramiyo ki

Ya kızmayın ama böyle okuyunca eşinizle size gülesim geldi :) huysuz şirin ve Şirine :)

Sanırım sizi çok rahatsız eden şeyler değil itiraz ettikleri sadece sürekli bunu yapıyor olması bazen sizin de huysuz gününüze denk gelebilir :)

Gözümün önüne annemle babam geldi :halay: yaş ilerledikçe babam da herseye muhalefet olmaya başladı annem çözümü artık onu itiraz ederken dinlememkte buldu babam da biraz kendi kendine olayın tersini kabul edip susuyor :KK45:

Ya kızmayın ama böyle okuyunca eşinizle size gülesim geldi :) huysuz şirin ve Şirine :)

Sanırım sizi çok rahatsız eden şeyler değil itiraz ettikleri sadece sürekli bunu yapıyor olması bazen sizin de huysuz gününüze denk gelebilir :)

Yok tatlım neden kızayım ☺ dışardan okuyunca bana bile komik geliyo bazen istediğim yada gerçek fikrimin tersini söylüyorum tam itiraz edecek bi toparlanıyo ne oluyo yahu gibilerinden :confused:

Gözümün önüne annemle babam geldi :halay: yaş ilerledikçe babam da herseye muhalefet olmaya başladı annem çözümü artık onu itiraz ederken dinlememkte buldu babam da biraz kendi kendine olayın tersini kabul edip susuyor :KK45:

Benim ailemdede tam tersi annem hep itiraz eder babam tmm hallederiz tabi haklısın der o anlık annem susar babam rahat o rahat ;)

Back
X