sürekli huzursuzluk, sinir, yorgunluk

amelieee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
213
29
38
35
mrb arkadaşlar.. başlıkta belirttiğim gibi sürekli içimde bi huzursuzluk var olmayacak şeye sinirleniyorum, ağlıyorum.. kendimi sürekli yorgun uykusuz ve uyuşuk hissediyorum.. işyerinde sorun yaşamaya başladım iş telefonunu açıp konuşacak bile takatim olmuyor.. hep mutsuzum hep suratım asık.. sürekli içimde oturmuş bir sıkıntı var..

ne yapabilirim bu bitkinliği ve huzursuzluğu üstümden atmak için ? saçımı bile tarayasım gelmiyor kendimi bıraktım iyice, arkadaşlarım görüşelim diyor ben akşam olsa da eve gitsem derdindeyim ara sokaklardan en kısa yollardan eve kaçıyorum. eve gidiyorum evde de daralıyorum.. bana yardım eder misiniz ne yapmamı önerirsiniz ?

not: kısa süre önce sevgilimden ayrıldım ondan sonra böyle oldum.

arkadaşlarınla görüş canım iyi gelecektir. kendini bi dışarı atsan gerisi gelir. bunalıma girmişsin anlaşılan bi süre böyle devam eder ama geçecektir 1-2 aya topla kendini bak havalar ne güzel çık, gez, alışveriş yap, bekarlık sultanlık oh

imkanın varsa yıllık iznini kullan tatile çık yakın arkadaşın varsa bulunduğun yerden uzaklaş. yada pozitif insanlarla görüş!

Tatile cik seni huzursun eden seyleri dusunme

yeni bir sevgili bulsan iyi olur daralmissin sen

Arkadaşlarla yada aileyle tatil olabilir. Yorgunluk için de kan tahlili yaptırmanı tavsiye ederim,vitamin eksikliği olabilir

imkanın varsa yıllık iznini kullan tatile çık yakın arkadaşın varsa bulunduğun yerden uzaklaş. yada pozitif insanlarla görüş!

Tatile cik seni huzursun eden seyleri dusunme

yeni bir sevgili bulsan iyi olur daralmissin sen

Arkadaşlarla yada aileyle tatil olabilir. Yorgunluk için de kan tahlili yaptırmanı tavsiye ederim,vitamin eksikliği olabilir

kızlar öncelikle herkese çok teşekkür ederim. yıllık izin için şansımı denicem umarım olur. çok boş yaşıyorum tek yaptığım işe git gel yat başka hiç bişey yok çok bunaldım hayattan hiç tat almıyorum. hiçbir amacım yok hedefim yok hiçbir işim yolunda gitmiyor şanssızım.. eve gidiyorum evde tartışma işe gidiyorum işyerinde zaten sinirlerim oynuyor.. kafamı dağıtacak hiç bişey bulamıyorum.

Hobi edin fotograf cekmek mesela farkli yerlere gidersin

depresyondasın sanırım
sevgilinden de ayrılmışsan, sanırım saç bakımı, değişiklik, boya, kesim falan iyi gelebilir :)
pozitif kitaplar okuyabilirsin kendini iyi hissettirecek, yormayacak...
tebdili mekanda ferahlık vardır derler, arkadaşların dediği gibi tatil iyi gelebilir..

düşünüyorum hepsini canım maaş zamanı bi gelseydi :) önerebileveğin kitap varmı peki

güzel fikir canım başka ne yapabilirim ki

Yemek yapmak cok iyi bir terapidir yemek yapip arkadaslarini davet edebilirsin
Cok sinirli oldugumda fajita yaparim ali nazik surekli evde yapilandan ziyade farkli mutfaklar dene

Yemek yapmak cok iyi bir terapidir yemek yapip arkadaslarini davet edebilirsin
Cok sinirli oldugumda fajita yaparim ali nazik surekli evde yapilandan ziyade farkli mutfaklar dene

teşekkür ederim canım son zamanlar hazır yemeği yemeye bile takat bulamıyorum aslında ama deneyeceğim :)

düşünüyorum hepsini canım maaş zamanı bi gelseydi :) önerebileveğin kitap varmı peki
şu anda 2 kitap birden okuyorum :)
biri "Beyoğlu'nun en güzel abisi"...
beğendim onu şimdilik ama polisiye,cinayet falan yorabilir.

"mart menekşeleri" okuyorum bir de fazla romantik demezsen ona bakabilirsin :)

bir de dini kitaplarla aran nasıl bilmiyorum ama bunlardan önce "bana Allah yeter" kitabını bitirdim Uğur Koşar'ın..
ruhen iyi gelmişti bana canım...

teşekkür ederim canım son zamanlar hazır yemeği yemeye bile takat bulamıyorum aslında ama deneyeceğim :)
Depresyon belirtileri sizinki ama birşeylerle meşgul olup belki hafifletirsiniz. Pasta, kurabiye yapabilirsiniz ya da örgü oyuncaklar yapabilirsiniz. El ile yapılan işler insanı rahatlatabiliyor, siz kendiniz ortaya çıkarıyorsunuz hoş bir his oluyor.

İlk öncelikle kan değerlerine baktır. Onlarla ilgili bi sıkıntı olabilir ona göre ilaçlarını kullanırsın.
İçinden hiç birşey gelmiyor olabilir ama kendini depresyona,bunalıma değil.Bazı şeyleri aşmaya zorlayacaksın.
Bende çok zor zamanlar geçirdim.Evlilik aşamamda.Bunun üzerine bi konu açmıştım zaten.Ama bir şekilde üstündeki bu gerginliği yenecek olan sadece sensin.Arkadaşlarda bir yere kadar oluyor.Çünkü geliyorsun eve yine aynı.Seni dinlendirecek değişik müzik tarzlarını keşfetmeye başla.Bol bol kendine 1 tane değil bi kaç tane kitap al birini bitir diğerine hemen geç.. Belgesel izlemeye başla.Kafanı dağıtacak en güzel şey.Doğayı seviyorsun doğa için..Hayvanları seviyorsan onları izle..Bak bunlar sadece evde yapacağın şeylerdi..Kafa dağıtmaya birebir..Dışarda yapılacakları saymıyorum bile..Sinemaya git..Tek başına daha bi zevkli oluyor..Ve bizi unutma bir sürü kız senin için yazıyor :) Kendine gelmezsende bol bol yaz buraya..İyi geliyor..Bi değişim olursada haberdar et :)

çok teşekkür ederim canım biran önce atlatmalıyım dayanılır gibi değil. işimden de olmak üzereyim. :/

canım benim çok teşekkür ederim burası da olmasa ben tamamen aklımı yitirirdim kime anlatsam aman ya geçer deyip geçiştiriyor kimse tutup ne yapabileceğimi söylemiyor çok yalnız hissediyorum. çok teşekkür ederim beni yalnız bırakmadığınız için bütün önerileri dikkate alıyorum umarım biran önce atlatırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…