Sürekli huzursuzum

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar 5 haftalık hamileyim çok şükür ama içimde bitmek tükenmek bilmeyen bi huzursuzluk var hamile kalmadan önce ki ay meme ultrasonu çektirdim bişey çıkmadı ama 6 ayda bi kontrole çağırdı taktım kafaya bunu hamile iken nasıl çektircem ya bişey çıkarsa ya bana bişey olursa şu güzelim günlerin tadını çıkaramıyorum bi yere de gidemiyorum düşük tehlikem var ne yapayım bu evhamlardan kurtulmak için bi akıl verin bana

hiç bir şey yokmuş gibi davranın ki olup olmadığı da belli değil ,bu şekilde evhamlanırsanız çıkacağı yoksa da çıkacak ,hamileliğinizin tadını çıkartın ki bebeğinizde sizden etkilenmesin,düşük tehlikesi çoğu gebelikte olan bişey dinlenirsiniz bol bol ,geçer ,

Günaydın.
Bol bol dua edip dinlenin.
Allahımın izniyle sağlıklı ve mutlu olursunuz inşallah.

Ultrason dediğimiz şey, ses titreşimleriyle çalışır, radyasyon içermez. Dolayısıyla bir zararı yok. İki hafta önce 2,5 yaşındaki kızımın midesine ultrasonla bakıldı, ben de yanındaydım. Ayrıca hamilelik takibi de ultrason cihazıyla yapılıyor. Bunları biliyor olmalısınız. Nesini kafanıza taktınız ki? Meme ultrasonunu ne için çektirdiniz, niye takip gerektirdi? Rutin bir şeyse, boşuna evham yapmayın. Ayrıca düşük tehlikem var demişsiniz, hamile kadınların hemen hemen hepsinde ilk 3 ay o tehlike var zaten. Yapacağınız şey, kendinizi fazla yormamak, doktorunuzu dinlemek, güzel beslenmek, kafayı rahat tutmaya çalışmak, gerisini de Allah'a bırakmak. Şuan ekstra üzülüp, kuruntuyu yapmanın kimseye bir faydası yok.

Ultrason dediğimiz şey, ses titreşimleriyle çalışır, radyasyon içermez. Dolayısıyla bir zararı yok. İki hafta önce 2,5 yaşındaki kızımın midesine ultrasonla bakıldı, ben de yanındaydım. Ayrıca hamilelik takibi de ultrason cihazıyla yapılıyor. Bunları biliyor olmalısınız. Nesini kafanıza taktınız ki? Meme ultrasonunu ne için çektirdiniz, niye takip gerektirdi? Rutin bir şeyse, boşuna evham yapmayın. Ayrıca düşük tehlikem var demişsiniz, hamile kadınların hemen hemen hepsinde ilk 3 ay o tehlike var zaten. Yapacağınız şey, kendinizi fazla yormamak, doktorunuzu dinlemek, güzel beslenmek, kafayı rahat tutmaya çalışmak, gerisini de Allah'a bırakmak. Şuan ekstra üzülüp, kuruntuyu yapmanın kimseye bir faydası yok.
Canım göğsümde kistler varmış bu yüzden çağırdı 6 ayda bi iyi huyluymuş ama

Canım göğsümde kistler varmış bu yüzden çağırdı 6 ayda bi iyi huyluymuş ama
Geçmiş olsun. Eee o zaman cidden kafaya takacak bir durum yok. Niye kendinize işkence ediyorsunuz? Düşük tehlikeniz çok büyükse, doktor zaten progestan hap, iğne filan veriyor. Vermediyse, sadece dinlenmeniz yeterli demek ki. Ultrason da bir tehlike değil. O zaman panik yok, azıcık rahatlayıp, hamile olmanın tadını çıkarmaya başlayın.

Back
X