Esim bana lafta soksalar donupte birsey demiyor.onlarda bunu bildiklerinden konusuyorlar oyle igneleyici.hem misafir olup hem ignelemekte ne bileyim.rahatsizligimda hakliligimi ortaya koyuyor.Yani dört ayda bir gelene de gelme denmez ki adamın ailesi sonuçta. Ha ama laf sokana eşin susuyorsa sıkıntı. Sen de susma hatta. Mümkünse hizmet etmek için heder etme kendini, kv görünce yapsın biraz zaten bebeğin varmış.
Onların gelmesine fırsat kalmadan siz gidip 1 hafta 10 gün kalın böylelikle evinizde ağırladığınız süre en az bi 6 7 aya yükselirArkadaslar bebisim var ve esimin anne babasi 4 ayda bir geliyorlar yanlarina gorumcem ve cocuklarini alip bebek gormeye..gelincede 1 haftadan once gitmezler.agirla ugurla evim kucuk bunaliyorum.esim aileci oda cagiriyor rahatsiz oldugumu anlasada.gelmesinler desem kavga cikar.esimin ailesi baska sehirde..yani buyukler bir dursun biz gidelim bu ne buyuk evi gibi habire bana geliniyor.sunuda belirteyim gelincede illa can sikici birseyler soyluyorlar arada..ne yapmali?mesafeliyim ama onlara islemiyor..
Ben gidecek oluyorum esimle ayarlayip onlar geliyor buyuk evi gibi :))Onların gelmesine fırsat kalmadan siz gidip 1 hafta 10 gün kalın böylelikle evinizde ağırladığınız süre en az bi 6 7 aya yükselir
Sıkıntı eşinde o zaman. Kv görümceden önce eşine ayar çek bence.Esim bana lafta soksalar donupte birsey demiyor.onlarda bunu bildiklerinden konusuyorlar oyle igneleyici.hem misafir olup hem ignelemekte ne bileyim.rahatsizligimda hakliligimi ortaya koyuyor.
Mesela benimde aynı derdim vardı kayınpederimi çok severim ama kaynana üvey olunca 4 çocuğun içinde sadece bana gelip 10 gün kalıyolar. Mesela yaza doğru gelelim diyolar sürpriz yapmayı düşünüyorum eşimin aklına çoktan girdim ufak ufak. Yazın onlara kalmadan ben gidiyorum 1 haftalığına onlara onlar zaten sonra bi 5 6 ay gelmezler bizeBen gidecek oluyorum esimle ayarlayip onlar geliyor buyuk evi gibi :))
Esim bana lafta soksalar donupte birsey demiyor.onlarda bunu bildiklerinden konusuyorlar oyle igneleyici.hem misafir olup hem ignelemekte ne bileyim.rahatsizligimda hakliligimi ortaya koyuyor.
Ben gidelim diyorum esim onlar gelecek diyor..esimle herseyi planliyor zaten annesi.ben dis kapinin mandaliyim :)
Sürekli mi oluyor bu? İyiymiş...esimin anne babasi 4 ayda bir geliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?