Sizde sevgi eksikliği var veya içinizdeki kelebekler ölmüş
Adamda da kelebekler cirit atıyor ve sizdeki ölü kelebeklere kızıyor
Trip atan erkek de hiç çekilmez cidden. Ama en azından iyi yönünden bakın. İlgi için trip atıyor adam.
"Beni boğuyorsun" diyen adamlarla kıyaslanınca öp de başına koy durumu oluşuyor.
Ne kadardır tanıyorsunuz birbirinizi?
Aşık çiftler başta eşiniz gibi oluyo sonra sizin durumunuza bağlıyo.yani siz biraz önde gidyosunuz ilişkinin seyri olarak..
Burda seni harcarlar bacımdaha ne istiyorsun
O da zor tabi konuşmayı denedin mi?Ama ilgi gösterdigim halde bu durumları yaşıyorum. Surekli bana sucluluk psikolojisi yüklüyo. Nasıl davrancagımı ne diycegimi sasirdim. Beni ona sevgimi ispatlamak durumunda bırakıyo trip atmasın alınmasın diye biseyi soylemeden once bin kere dusunuyorum
Ilk abartiyorsunuz sandim , erkegin trip atani da hic cekilmez ya o ne oyle her seyi sorun yapiyor.
Bunu esinizle enine boyuna konusun. Rahatsiz oldugunuz seyleri soyleyin belki ise yarar.Evet kafamda sürekli mahkeme yaparak hareket etmekten beynim yoruldu. Acaba yanlış anlarmı, acaba alınırmı, acaba trip atarmı diye dusunuyorum bisey yapmadan ve konusmadan once..
Aranızda denge sağlanamıyor demek ki geçmişindeki yaşam hikayesinde sevgi eksikliği varsa bundan da kaynaklanabilir.Benim eşimin anne babası ayrı olduğu için
O da tıpkı sizin eşiniz gibi davranıyor ders çalıştırmıyor sofrayı bile o gelmeden hemen hazırlıyorum bunlarla uğraşmamı istemiyor hep Başbaşa gezmek istiyor ama ben bu durumdan memnunum 2.5 yıldır artarak devam ediyor.Siz de ya konuşun ya da istediği gibi ilgilenin bi problem yık ki bunda :) İlgi istemesi suç değil yada be kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama 1 yıl olmadıysa henüz normal şu an böyle davranması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?