Bunu esinizle enine boyuna konusun. Rahatsiz oldugunuz seyleri soyleyin belki ise yarar.
Hımm ozmn yapısı böyleymiş baya baya.. biz eşimle söylüyoruz birbirimize açık olmak lazım bence ki yatarken dediğiniz gibi iki dk oynaşır konuşur sonra hemen arkamızı döneriz birbirimize öyle uyuruz kesinlikle insan evinde eşiyle rahat edebilmeli..Yaklaşık 1 senedir evliyiz. Eşimin 2. Evliligi. Onceki evliliginden bi kızı var kızının videosunu izletti bana kızına videoda poz ver kızım diyo kızıda simdi çekme beni sonra poz vercem diyo. Ufacık kızına bike videoda trip yapiyo sen bana poz vermiyosun sen beni sevmiyosun diyo.
Hımm ozmn yapısı böyleymiş baya baya.. biz eşimle söylüyoruz birbirimize açık olmak lazım bence ki yatarken dediğiniz gibi iki dk oynaşır konuşur sonra hemen arkamızı döneriz birbirimize öyle uyuruz kesinlikle insan evinde eşiyle rahat edebilmeli..
Yok canım be herşeyin fazlası zarar.Burda seni harcarlar bacımdaha ne istiyorsun
Gercekten sizindemi oyle? Dalga gecmiyosunuz dimi benimleÖfff, benim kocam da böyle!
Varsa çözümü olan bu ilgi manyaklarına, lütfen yazsın!
Ayaklarımı uzatıp rahat rahat yatmak istiyorum!
Merhaba hanımlar KK sürekli takip ediyorum ama yazip yazmamakda kararsız kalmıştım. Sizin soylediklerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkur ederim. Burda ilgisiz erkekden dert yanan bayanlar oldugu icin beni taşlamanızdanda korkuyorum açıkçasıNeyse konuya gireyim: Eşim aslan burcu sürekli ilgi isteyen biri ve beni boğmaya başladı çünkü ben elimden geldigince ilgileniyorum fakat o surekli yapışık ikiz gibi olmak istiyo ve bunaliyorum. Inanın surekli sarılalım surekli opuselim koklasalim kafasinda hep. Yani televizyon izlerken bile surekli sarilarak izlemek istiyo koltukta rahat rahat oturup dinlenemiyorum bile elini surekli omzuma atıp sarilarak izlemek ister sırtım agriyo kambur duruyorum iki büklüm yoruluyorum. Tamam sarılıp izleriz televizyon ama her gun surekli bi sekilde her dakika hep boyle vıcık vıcık olmazki sıkılıyorum elim kolum sırtım agriyo gercekten.Geceleri uyurken agzindan nefes alip verdigi icin rahatsiz oluyorum ve arkami dönüp uyuyorum fakat bunada trip yapiyor. Ve ben naparsam yapayim yaranamiyorum o bana sen benimle ilgilenmiyosun sen beni sevmiyosun diyo çok sıkıldım nasıl davrancagimi sasirdim artık gerilmeye basladim hep bana sen beni sevmiyosun diye baskı yapıyo. Hep askim bitanem vs. konusuruz birbirimizle butun cumlelerimizde ama ben bi kere farkinda olmadan askim demezsem hemen trip atmaya baslar niye askim demedin noldu biliyorum sen beni sevmiyosun zaten soguksun falan. Cok bunaldım hanımlar ya. Naparsam yapayim yaranamiyorum ben ilgi gosterdigim halde.
Merhaba hanımlar KK sürekli takip ediyorum ama yazip yazmamakda kararsız kalmıştım. Sizin soylediklerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkur ederim. Burda ilgisiz erkekden dert yanan bayanlar oldugu icin beni taşlamanızdanda korkuyorum açıkçasıNeyse konuya gireyim: Eşim aslan burcu sürekli ilgi isteyen biri ve beni boğmaya başladı çünkü ben elimden geldigince ilgileniyorum fakat o surekli yapışık ikiz gibi olmak istiyo ve bunaliyorum. Inanın surekli sarılalım surekli opuselim koklasalim kafasinda hep. Yani televizyon izlerken bile surekli sarilarak izlemek istiyo koltukta rahat rahat oturup dinlenemiyorum bile elini surekli omzuma atıp sarilarak izlemek ister sırtım agriyo kambur duruyorum iki büklüm yoruluyorum. Tamam sarılıp izleriz televizyon ama her gun surekli bi sekilde her dakika hep boyle vıcık vıcık olmazki sıkılıyorum elim kolum sırtım agriyo gercekten.Geceleri uyurken agzindan nefes alip verdigi icin rahatsiz oluyorum ve arkami dönüp uyuyorum fakat bunada trip yapiyor. Ve ben naparsam yapayim yaranamiyorum o bana sen benimle ilgilenmiyosun sen beni sevmiyosun diyo çok sıkıldım nasıl davrancagimi sasirdim artık gerilmeye basladim hep bana sen beni sevmiyosun diye baskı yapıyo. Hep askim bitanem vs. konusuruz birbirimizle butun cumlelerimizde ama ben bi kere farkinda olmadan askim demezsem hemen trip atmaya baslar niye askim demedin noldu biliyorum sen beni sevmiyosun zaten soguksun falan. Cok bunaldım hanımlar ya. Naparsam yapayim yaranamiyorum ben ilgi gosterdigim halde.
Ney ney ney? Kimmis yarin saatte arayan? Ben olsam bu lafinin ardindan her 20 dkda bir arardim biktirana kadar. Kac gun surer farketmez. Ben bezsemde yine arardim o her 20 dkya . Amac onun bikmasi.Yeterrr diyene kdr. Ardindan kamu spotu verirdim " insan ne diledigini bilmeli," diye.Işteyken surekli msjlasiriz 2 kere ararım konusuruz. Sehirdisinda olursa gunde 3-4 kez ararim konusuruz. Buna bile trip atar gunde 3-4 kere ariyosun baskalarinin eşi yarım saatte bi arıyo der.
ayyy kiyamam cocuk ruhlu fazla cocuk yapma bari bu adam 3 cocuga bedel olurYaklaşık 1 senedir evliyiz. Eşimin 2. Evliligi. Onceki evliliginden bi kızı var kızının videosunu izletti bana kızına videoda poz ver kızım diyo kızıda simdi çekme beni sonra poz vercem diyo. Ufacık kızına bike videoda trip yapiyo sen bana poz vermiyosun sen beni sevmiyosun diyo.
benim esim de böyle ayni durumdayim canim bazen cok bunaliyorumMerhaba hanımlar KK sürekli takip ediyorum ama yazip yazmamakda kararsız kalmıştım. Sizin soylediklerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkur ederim. Burda ilgisiz erkekden dert yanan bayanlar oldugu icin beni taşlamanızdanda korkuyorum açıkçasıNeyse konuya gireyim: Eşim aslan burcu sürekli ilgi isteyen biri ve beni boğmaya başladı çünkü ben elimden geldigince ilgileniyorum fakat o surekli yapışık ikiz gibi olmak istiyo ve bunaliyorum. Inanın surekli sarılalım surekli opuselim koklasalim kafasinda hep. Yani televizyon izlerken bile surekli sarilarak izlemek istiyo koltukta rahat rahat oturup dinlenemiyorum bile elini surekli omzuma atıp sarilarak izlemek ister sırtım agriyo kambur duruyorum iki büklüm yoruluyorum. Tamam sarılıp izleriz televizyon ama her gun surekli bi sekilde her dakika hep boyle vıcık vıcık olmazki sıkılıyorum elim kolum sırtım agriyo gercekten.Geceleri uyurken agzindan nefes alip verdigi icin rahatsiz oluyorum ve arkami dönüp uyuyorum fakat bunada trip yapiyor. Ve ben naparsam yapayim yaranamiyorum o bana sen benimle ilgilenmiyosun sen beni sevmiyosun diyo çok sıkıldım nasıl davrancagimi sasirdim artık gerilmeye basladim hep bana sen beni sevmiyosun diye baskı yapıyo. Hep askim bitanem vs. konusuruz birbirimizle butun cumlelerimizde ama ben bi kere farkinda olmadan askim demezsem hemen trip atmaya baslar niye askim demedin noldu biliyorum sen beni sevmiyosun zaten soguksun falan. Cok bunaldım hanımlar ya. Naparsam yapayim yaranamiyorum ben ilgi gosterdigim halde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?