• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli ilgi isteyen erkek&eşim..

Bunu esinizle enine boyuna konusun. Rahatsiz oldugunuz seyleri soyleyin belki ise yarar.

Konustum 1-2 gun duzeliyo sonra yine aynı.. yukarda bi yorumumda kızıyla diyologunu anlattım okudunuzmu yorumu? Yani sadece bana karşı boyle degil.. herseye trip atiyor

Yaklaşık 1 senedir evliyiz. Eşimin 2. Evliligi. Onceki evliliginden bi kızı var kızının videosunu izletti bana kızına videoda poz ver kızım diyo kızıda simdi çekme beni sonra poz vercem diyo. Ufacık kızına bike videoda trip yapiyo sen bana poz vermiyosun sen beni sevmiyosun diyo. :110:
Hımm ozmn yapısı böyleymiş baya baya.. biz eşimle söylüyoruz birbirimize açık olmak lazım bence ki yatarken dediğiniz gibi iki dk oynaşır konuşur sonra hemen arkamızı döneriz birbirimize öyle uyuruz kesinlikle insan evinde eşiyle rahat edebilmeli..

Hımm ozmn yapısı böyleymiş baya baya.. biz eşimle söylüyoruz birbirimize açık olmak lazım bence ki yatarken dediğiniz gibi iki dk oynaşır konuşur sonra hemen arkamızı döneriz birbirimize öyle uyuruz kesinlikle insan evinde eşiyle rahat edebilmeli..

Söyledim bi kac kez. 1-2 gun duzeliyo ama sonra yine aynı oluyo malesef.. Yapılabilcek biseyim yok galiba benim :(

Öfff, benim kocam da böyle!
Varsa çözümü olan bu ilgi manyaklarına, lütfen yazsın!
Ayaklarımı uzatıp rahat rahat yatmak istiyorum!

Aha benim nişanlımın aynısından. Ama hep aşktan bunlar ben değişmesini asla istemiyorum bi ömür inşallah hep beni sevgiye ilgiye boğsun napayım tribine de katlanırım Allahıma şükürler olsun

Aha benim nişanlımın aynısından. Ama hep aşktan bunlar ben değişmesini asla istemiyorum bi ömür inşallah hep beni sevgiye ilgiye boğsun napayım tribine de katlanırım Allahıma şükürler olsun :nazar:

Okurken daraldım....tavrınızı koyun triplerine aldırış etmeyin siz onun istediği gibi oldukça yetinmeyecek daha fazlasını isteyecektir..

Kararlı bir şekilde onu sevdiğinizi durumu abarttığını sevgi göstermenin bir çok yolu olduğunu sizin başka türlü davranamayacaginizi falan söyleyin. ...kapris çekmeyin derim ben....aldırmayın bırakın küssün seviyorsa zaten bir iki küser sonra alışır

Merhaba hanımlar KK sürekli takip ediyorum ama yazip yazmamakda kararsız kalmıştım. Sizin soylediklerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkur ederim. Burda ilgisiz erkekden dert yanan bayanlar oldugu icin beni taşlamanızdanda korkuyorum açıkçası :KK43: Neyse konuya gireyim: Eşim aslan burcu sürekli ilgi isteyen biri ve beni boğmaya başladı çünkü ben elimden geldigince ilgileniyorum fakat o surekli yapışık ikiz gibi olmak istiyo ve bunaliyorum. Inanın surekli sarılalım surekli opuselim koklasalim kafasinda hep. Yani televizyon izlerken bile surekli sarilarak izlemek istiyo koltukta rahat rahat oturup dinlenemiyorum bile elini surekli omzuma atıp sarilarak izlemek ister sırtım agriyo kambur duruyorum iki büklüm yoruluyorum. Tamam sarılıp izleriz televizyon ama her gun surekli bi sekilde her dakika hep boyle vıcık vıcık olmazki sıkılıyorum elim kolum sırtım agriyo gercekten.Geceleri uyurken agzindan nefes alip verdigi icin rahatsiz oluyorum ve arkami dönüp uyuyorum fakat bunada trip yapiyor. Ve ben naparsam yapayim yaranamiyorum o bana sen benimle ilgilenmiyosun sen beni sevmiyosun diyo çok sıkıldım nasıl davrancagimi sasirdim artık gerilmeye basladim hep bana sen beni sevmiyosun diye baskı yapıyo. Hep askim bitanem vs. konusuruz birbirimizle butun cumlelerimizde ama ben bi kere farkinda olmadan askim demezsem hemen trip atmaya baslar niye askim demedin noldu biliyorum sen beni sevmiyosun zaten soguksun falan. Cok bunaldım hanımlar ya. Naparsam yapayim yaranamiyorum ben ilgi gosterdigim halde.:110:

Bundan istiyorum :KK53:

Merhaba hanımlar KK sürekli takip ediyorum ama yazip yazmamakda kararsız kalmıştım. Sizin soylediklerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkur ederim. Burda ilgisiz erkekden dert yanan bayanlar oldugu icin beni taşlamanızdanda korkuyorum açıkçası :KK43: Neyse konuya gireyim: Eşim aslan burcu sürekli ilgi isteyen biri ve beni boğmaya başladı çünkü ben elimden geldigince ilgileniyorum fakat o surekli yapışık ikiz gibi olmak istiyo ve bunaliyorum. Inanın surekli sarılalım surekli opuselim koklasalim kafasinda hep. Yani televizyon izlerken bile surekli sarilarak izlemek istiyo koltukta rahat rahat oturup dinlenemiyorum bile elini surekli omzuma atıp sarilarak izlemek ister sırtım agriyo kambur duruyorum iki büklüm yoruluyorum. Tamam sarılıp izleriz televizyon ama her gun surekli bi sekilde her dakika hep boyle vıcık vıcık olmazki sıkılıyorum elim kolum sırtım agriyo gercekten.Geceleri uyurken agzindan nefes alip verdigi icin rahatsiz oluyorum ve arkami dönüp uyuyorum fakat bunada trip yapiyor. Ve ben naparsam yapayim yaranamiyorum o bana sen benimle ilgilenmiyosun sen beni sevmiyosun diyo çok sıkıldım nasıl davrancagimi sasirdim artık gerilmeye basladim hep bana sen beni sevmiyosun diye baskı yapıyo. Hep askim bitanem vs. konusuruz birbirimizle butun cumlelerimizde ama ben bi kere farkinda olmadan askim demezsem hemen trip atmaya baslar niye askim demedin noldu biliyorum sen beni sevmiyosun zaten soguksun falan. Cok bunaldım hanımlar ya. Naparsam yapayim yaranamiyorum ben ilgi gosterdigim halde.:110:

Canım bende aynen eşin gibiyim sürekli ilgiden hiç sıkılmam bunalmam ten teması istiodur eşin bnde aslan burcuyum ondan biliorm yeni evlisiniz galiba dogaldır

Işteyken surekli msjlasiriz 2 kere ararım konusuruz. Sehirdisinda olursa gunde 3-4 kez ararim konusuruz. Buna bile trip atar gunde 3-4 kere ariyosun baskalarinin eşi yarım saatte bi arıyo der.
Ney ney ney? Kimmis yarin saatte arayan? Ben olsam bu lafinin ardindan her 20 dkda bir arardim biktirana kadar. Kac gun surer farketmez. Ben bezsemde yine arardim o her 20 dkya . Amac onun bikmasi.Yeterrr diyene kdr. Ardindan kamu spotu verirdim " insan ne diledigini bilmeli," diye.

Yaklaşık 1 senedir evliyiz. Eşimin 2. Evliligi. Onceki evliliginden bi kızı var kızının videosunu izletti bana kızına videoda poz ver kızım diyo kızıda simdi çekme beni sonra poz vercem diyo. Ufacık kızına bike videoda trip yapiyo sen bana poz vermiyosun sen beni sevmiyosun diyo. :110:
ayyy kiyamam cocuk ruhlu fazla cocuk yapma bari bu adam 3 cocuga bedel olur

benim esim de böyle ayni durumdayim canim bazen cok bunaliyorum

Acaba adam sevgisiz falanmi buyymus.
Kucucuuk cocugaa bile sevmiyosun diyo trip atyo
Azi karar cogu zarar ben okdr ilgi delisiyken bile bazen sikilabilyrm dipdibe olmak bi yana her kusur da 'ama sen beni sevmiyosun' ne demektr ya.

Back
X