• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli intihar düşünçeleri

Abovv profilde yaş 21 yazınca ben ondan şey ettim, hani terlik falan. Küçük sandım sizi.
Saygılar ablacım :) şaka bi yana kusura bakmayın.

Teşekkürler uzmandan yardım aldım hayatının her döneminde depresyon yaşamışşın bundan sonrada olabilir dedi sürekli ilaçların dozlarını arttırdı
Valla pskolojik rahatsızlık nekadar zordur bilirim.kimse anlamaz.kelin ilacı olsa kendi başına surermis misali.Ben kendime çare bulamadım ki sana akıl vereyim :) Rabbim yardimcin olsun

Ne yaşadığını bilmiyorum tatlım,empati yapabilmem içinde aynısını yada benzerini yaşamam gerekiyor burada beylik laflar edebilmek icin. Ama inanıyorsan her şerrin ve hayrın Allahtan geldiğine, bir kapıyı kapatan Allah'ın bin kapıyı açacağına inan. Bazen insan bunalır, sanki hiçbir çıkış yolu yokmuş gibi olur ama sonra bişey olur sanki onu hic yasamamış gibi olursun. Hayatında sana maddi manevi zarar veren herkesi cıkar, birilerinin seni sevmesini bekleme sen sev kendini, Allah'ında sevdiğini unutma. Seni annen bile sevmiyorsa bırak sevmesin, oda insan ve hata yapabilir. En önemli olan seni Yaradan sevmiş ve yaratmış, başkasına takılma. Hayatında başrol sensin, en iyi oyunu çıkarmaya bak tatlım hayatı fazla ciddiye alma, Birgün intihara gerek kalmayacak hepimiz göçeceğiz bu dünyadan. Ama öbür dünyanı bu dünyadan daha kötü hale getirme orada kurtuluşta yok ne yazıkki

Bazen ölmek istersin. Hayatin öylesine kötüdür ki ümit yoktur senin icin. Hep boyle olacağını düşünürsün her zaman mutsuzluk hep bu kocaman yükü taşıyacağını falan, hatta eminsindir. Hicbir şey duzelmeyecektir bitmissindir artik .
Karar verirsin gece yarısı yutarsin hapları kapini kilitleyip. Hapları içtikten sonra bi pişmanlık kaplar içini. O anda yeniden yasamak istersin çünkü . mutlu olduğun mutlu hissettigin aşkı tattigin günleri düşünürsün . güzel bir şarkı dinlerken hissettiklerini. Bir bebegi öperken falan yaşadığın o mutluluğu. Sonra yaşin aklına gelir daha kucucuksundur . Hani duzelebilir be dersin. İnsanlar neler atlatmiyoelar ki dersin. Pisman olursun o hapları yuttuguna. Yeniden mutlu olabilmek fikri, hedeflerin isteklerin gelir aklına. Herkese hayatta hicbir beklentin olmadığını soylemissindir ama aslında o kadar çok beklentin vardır ki hayattan. İnsanlar mutsuzluğuna inansin senin dertlerini küçümsemesin hatta belki de sana acisinlar diye abarttikca abartmissindir su ruh halini. Aklına gelir iste bunlar , sağlıklı düşünürsün . derhal ambulansı ararsın ortalığı ayağa kaldirirsin. Miden yıkanır vs. Ve o gün hayata yeniden donersin. emin ol tamamen olmasa da biseyler düzelir o andan sonra . intiharın abartılı olduğunu düşünüp kendine kizarsin ama akillanirsin. Hayata daha bi sıkı sarilirsin. Ve yukarıdaki de sana yardim eder. O yardımı hayatına birdenbire giren güzelliklerden ve beklenmedik olaylardan anlarsın.
Evet ben bunları yasadim çok da değil iki yıl oldu. Dun gibi hatirlarim o anları. Derdini sıkıntıni bilmiyorum bayaa etkilenmissin ama yapma, hayatına son verme. Bir uzmandan yardim al ama kendine sakin kıyma.

Kimse umursamıyor ki beni artık gerçekten umudum yok
Canim kimsenin umursamasina gerek yok.Inaniyorsan sayet koskoca yeryuzunde Rabbimden habersiz tek yaprak bile dusmuyorken senimi unutacak.Elbet bir çıkış yolu mutsuzlugun sonunda bir mutluluk olacaktir. Belki birkaç gün sonra aşık olacaksin yada istediğin birsey gerçekleşecek ve cok mutlu olacaksın. Depresyon geçirenler genel düşüncesidir ortadan kaybolmak isteği vs.kalabalik yerlerdeki mezarliklari düşün. ..belki bir saniye duraksayip geçiyoruz önünde ve herkes hayatına devam ediyor. Yani diyeceğim o ki koskoca dunyaya bir sen fazla değilsin ve yokluğuna ailen bile belli bir süre üzülür.sonra mecbur insanlar hayatlarına devam edecekler.lutfen umudunu yitirme belki yarın çok istediğin birsey olacak...yaşadığımiz sıkıntılar imtihanimiz. ..

Aman dur kuzum naptın sen yaa?
Ne ölmesi? İnsan bigün öleceğini düşününce bile hüzünlenirken nasıl ölmeyi düşünür?
Hayat kısa.. Değer mi cana kıymaya?
Annen görmek istemiyormuş, peehh çok da fifi. Beni de babam görmek istemiyor, paşa gönlü bilir. İkimiz de atlayalım mı o vakit?
Kendine gel kendine, sana senden fayda var bu hayatta. İnadına yaşa, öleceksin ne olacak? Olan sana olacak.
O ilaçlarını da düzenli kullan, almıyayım elime terliği.
Hadi gül biraz, öptüm seni.
Salo canım gerçekten çok salonu bayanlar yarın psikiyatriden randevu aldım bakalım ne olucak

Back
X