Sürekli kadının hesap ödemesi :)) ??

Tuana599

💪6.takm🧚‍♀️Başlangıç 67.7 kg Hedef 58 kg
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2019
927
1.148
33
29
Bunu kız arkadasım için yazıyorum kendisi bir sor dedide şimdi kız arkadasım biriyle 8 aydır çıkıyo
Çocuk 2 kez dısında hesap ödememiş hep kız ödüyo sürekli kızda borç istıyor geride vermiyo yani sömürüyor
şimdi sigara param yok diyip kızdan para istemeye başlamıs ve cocuk calısıyo yani
sizce sömüyormu ? erkekler ne kadar acizleşti ben ayrıl dedim normalmi bu?

Ne kadar utanç verici ama bir cok erkek böyle oldu malesef

K.çına tuvalet kağıdı da alsın oldu olacak
8 aydır neden çekiyor bu durumu?
Bi kız bi erkek ödemeli en adaletli durumda
Hesap ödemeyip para istiyorsa onun vereceği aşktan ne hayır gelir allasen

Benimde basıma geldi böyle bır durum ama allahtan erken farkettım ayrıldım

Peki kendisi ne düşünüyor , ona normalmi geliyor bu durum .

Ben sordum ona normal degıl tabıkı dedi
bir gün cocuga demışki annenle baban bır yere cıkınca hesabı hep annenmi ödüyor demıs
cocukta hayır demıs ama değişen birsey olmamıs

Evet sömürüyor ve erkek arkadaşlarıyla ne kadar kopardığıni konuşup dalga geçiyor. Bunu anlamamak için kör değil hic bi uzvun çalışmaması lazım

Sürekli kadının hesap ödemesi de yanlış sürekli erkeğin hesap ödemesi de. Sizin enişte biraz abartmış yalnız çalıştığı halde sigara parasını bile sürekli kıza ödetmek nedir. Arkadaşınıza da pes yani para ödeme alışkanlığı herhalde bahsettiği insanlar 20 yıllık evliliklerini bitiriyor tek celsede yine de alışkanlık diye bahane etmiyorlar. Arkadaşınızın biraz aklı varsa kendini kurtarır yoksa siz ileride arkadaşımın kocası arkadaşıma para vermiyor üstüne sürekli ondan para istiyor diye de konu açarsınız mazallah

Valla çatır çatır parasını yiyor kızın uzun bi ilişki olsa erkek o dönem işsiz kalsa sıkıntısı olsa hadi eyvallah derim ama bariz yiyor kızı..borç sakın ha sakın vermesin vakti zamanında o hatayı yaptım hava mı aldım..param yok desin arkadasın annem jasta ya da babam onlara para göndericem bi süre desin bak çocuk buluşmayı kesmezse bnde bişi bilmiyorum

Ben sordum ona normal degıl tabıkı dedi
bir gün cocuga demışki annenle baban bır yere cıkınca hesabı hep annenmi ödüyor demıs
cocukta hayır demıs ama değişen birsey olmamıs
Yuh arkadaşya yüzsüzlüğün bu kadarı yani .

Ayni durumlari bende yasadim yemek yemege giderdik eee hadi öde derdi arkasini doner giderdi sinemaya giderdik yaninda ki arkadaslarina ödetirdi bizim bilet paralarinida benden surekli para isterdi ve ben bu adamla 2 senemi gecirdim kahve alicam mesela paran varsa al derdi resmen kullanmış beni her konuda! Simdi baskasiyla evli karisida zengin hiç şaşırmadım

Vay be kendısı zenginmi ? Zaten bu tipler parasız kadınla evlenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…