Arkadaşın çok mu yoklukta kalmış?
Evet sömürülüyor. Yoksa parası içmesin sigara.
Eski erkek arkadaşım ben tatile gittiğimde “sen ne güzel eğleniyorsun ben evde tıkıldım kaldım” diyerek benden para isteyip şehirdışına çıkmıştı.
K.çına tuvalet kağıdı da alsın oldu olacak
8 aydır neden çekiyor bu durumu?
Bi kız bi erkek ödemeli en adaletli durumda
Hesap ödemeyip para istiyorsa onun vereceği aşktan ne hayır gelir allasen
Peki kendisi ne düşünüyor , ona normalmi geliyor bu durum .
Evet sömürüyor ve erkek arkadaşlarıyla ne kadar kopardığıni konuşup dalga geçiyor. Bunu anlamamak için kör değil hic bi uzvun çalışmaması lazımBunu kız arkadasım için yazıyorum kendisi bir sor dedide şimdi kız arkadasım biriyle 8 aydır çıkıyo
Çocuk 2 kez dısında hesap ödememiş hep kız ödüyo sürekli kızda borç istıyor geride vermiyo yani sömürüyor
şimdi sigara param yok diyip kızdan para istemeye başlamıs ve cocuk calısıyo yani
sizce sömüyormu ? erkekler ne kadar acizleşti ben ayrıl dedim normalmi bu?
İnsan böylesine aşk da besleyemez ayolBenimde basıma geldi böyle bır durumama allahtan erken farkettım ayrıldım
Ben sordum ona normal degıl tabıkı dedi
bir gün cocuga demışki annenle baban bır yere cıkınca hesabı hep annenmi ödüyor demıs
cocukta hayır demıs ama değişen birsey olmamıs
Ayni durumlari bende yasadim yemek yemege giderdik eee hadi öde derdi arkasini doner giderdi sinemaya giderdik yaninda ki arkadaslarina ödetirdi bizim bilet paralarinida benden surekli para isterdi ve ben bu adamla 2 senemi gecirdim kahve alicam mesela paran varsa al derdi resmen kullanmış beni her konuda! Simdi baskasiyla evli karisida zengin hiç şaşırmadımBunu kız arkadasım için yazıyorum kendisi bir sor dedide şimdi kız arkadasım biriyle 8 aydır çıkıyo
Çocuk 2 kez dısında hesap ödememiş hep kız ödüyo sürekli kızda borç istıyor geride vermiyo yani sömürüyor
şimdi sigara param yok diyip kızdan para istemeye başlamıs ve cocuk calısıyo yani
sizce sömüyormu ? erkekler ne kadar acizleşti ben ayrıl dedim normalmi bu?
Ayni durumlari bende yasadim yemek yemege giderdik eee hadi öde derdi arkasini doner giderdi sinemaya giderdik yaninda ki arkadaslarina ödetirdi bizim bilet paralarinida benden surekli para isterdi ve ben bu adamla 2 senemi gecirdim kahve alicam mesela paran varsa al derdi resmen kullanmış beni her konuda! Simdi baskasiyla evli karisida zengin hiç şaşırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?