- 10 Mayıs 2019
- 83
- 56
- 3
- 33
Hayirr zengin değil petrol ofisinde kasiyer olarak calisiyodu o zamanlar ben çalışmıyordum birde babamin parasini isteyip duruyodu yani pislikVay bekendısı zenginmi ? Zaten bu tipler parasız kadınla evlenmez
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirr zengin değil petrol ofisinde kasiyer olarak calisiyodu o zamanlar ben çalışmıyordum birde babamin parasini isteyip duruyodu yani pislikVay bekendısı zenginmi ? Zaten bu tipler parasız kadınla evlenmez
![]()
Hayirr zengin değil petrol ofisinde kasiyer olarak calisiyodu o zamanlar ben çalışmıyordum birde babamin parasini isteyip duruyodu yani pislik
Yuh artık. Sevgilisine değil arkadaşınıza yuh artık. Hala soruyor mu bir de sömürülüyor muyum diye.
Sigara parası yolsa zıkkım içsin.
Kesin o iddia kumar falan oynuyordur kendi parası oraya gidiyordur. Yoksa başka hiçbir erkek bu kadar gurusuz oşmaz ama maalesef kumar aklı başından alır.Bunu kız arkadasım için yazıyorum kendisi bir sor dedide şimdi kız arkadasım biriyle 8 aydır çıkıyo
Çocuk 2 kez dısında hesap ödememiş hep kız ödüyo sürekli kızda borç istıyor geride vermiyo yani sömürüyor
şimdi sigara param yok diyip kızdan para istemeye başlamıs ve cocuk calısıyo yani
sizce sömüyormu ? erkekler ne kadar acizleşti ben ayrıl dedim normalmi bu?
Arkadaşınızı kullanıyo.Bunu kız arkadasım için yazıyorum kendisi bir sor dedide şimdi kız arkadasım biriyle 8 aydır çıkıyo
Çocuk 2 kez dısında hesap ödememiş hep kız ödüyo sürekli kızda borç istıyor geride vermiyo yani sömürüyor
şimdi sigara param yok diyip kızdan para istemeye başlamıs ve cocuk calısıyo yani
Yok canım ne sömürmesi günahını almayın masraflarını karşılayacak bi arkadaşlığa ihtiyacı varmış bulmuş ne güzel kız arkadaşınızda 8 ayda hiç rahatsız olmamış alan memnun veren memnun mutluluklar dilerimBunu kız arkadasım için yazıyorum kendisi bir sor dedide şimdi kız arkadasım biriyle 8 aydır çıkıyo
eee herhalde sömürüyor. erkek adam sevdiği kadına parası olmasa da belli etmez ya.. kurtulsun ondan. paran yoksa sigarada içmeyi ver.Bunu kız arkadasım için yazıyorum kendisi bir sor dedide şimdi kız arkadasım biriyle 8 aydır çıkıyo
Kiz bu adam yoklukta bile gitmezArkadaşın çok mu yoklukta kalmış?
Sömürmüyorbildiğin yağmalıyor.Ayrılsın.Bide çalışıomuş bi kac kez olurda bayan erkek görevi yapmamalı bence.Bunu kız arkadasım için yazıyorum kendisi bir sor dedide şimdi kız arkadasım biriyle 8 aydır çıkıyo
Ve sen verdinEvet sömürülüyor. Yoksa parası içmesin sigara.
Eski erkek arkadaşım ben tatile gittiğimde “sen ne güzel eğleniyorsun ben evde tıkıldım kaldım” diyerek benden para isteyip şehirdışına çıkmıştı.