Sürekli kadının hesap ödemesi :)) ??

Hayirr zengin değil petrol ofisinde kasiyer olarak calisiyodu o zamanlar ben çalışmıyordum birde babamin parasini isteyip duruyodu yani pislik

Bizim kadınlarımız zaten cok saf :))) şimdi o kadını sömürsün

Yuh artık. Sevgilisine değil arkadaşınıza yuh artık. Hala soruyor mu bir de sömürülüyor muyum diye.
Sigara parası yolsa zıkkım içsin.

Artık sasırmıyorum böyle seylere o kadar sıradanlastıkı

Bunu kız arkadasım için yazıyorum kendisi bir sor dedide şimdi kız arkadasım biriyle 8 aydır çıkıyo
Çocuk 2 kez dısında hesap ödememiş hep kız ödüyo sürekli kızda borç istıyor geride vermiyo yani sömürüyor
şimdi sigara param yok diyip kızdan para istemeye başlamıs ve cocuk calısıyo yani
sizce sömüyormu ? erkekler ne kadar acizleşti ben ayrıl dedim normalmi bu?
Kesin o iddia kumar falan oynuyordur kendi parası oraya gidiyordur. Yoksa başka hiçbir erkek bu kadar gurusuz oşmaz ama maalesef kumar aklı başından alır.

Arkadaşınız anlamiyor yaşadığı halde, biz mi anlatacağız ona ?

Kişiden kişiye değişir bunun cevabı.

Ben bana bunun yapılmasını müsaade etmem mesela. Arkasiniz da gözünü kapatmak istiyorsa bırakın öyle kalsın.

Bunu kız arkadasım için yazıyorum kendisi bir sor dedide şimdi kız arkadasım biriyle 8 aydır çıkıyo
Çocuk 2 kez dısında hesap ödememiş hep kız ödüyo sürekli kızda borç istıyor geride vermiyo yani sömürüyor
şimdi sigara param yok diyip kızdan para istemeye başlamıs ve cocuk calısıyo yani
Arkadaşınızı kullanıyo.

Yok canım ne sömürmesi günahını almayın masraflarını karşılayacak bi arkadaşlığa ihtiyacı varmış bulmuş ne güzel kız arkadaşınızda 8 ayda hiç rahatsız olmamış alan memnun veren memnun mutluluklar dilerim

eee herhalde sömürüyor. erkek adam sevdiği kadına parası olmasa da belli etmez ya.. kurtulsun ondan. paran yoksa sigarada içmeyi ver.

Tabi ki normal değil.
Sevgilisi kendine finansör bulmuş.
Şeytan diyor ki arkadaşın adamı en lüks restauranta götürsün en pahalı yemeği, en kallavi tatlıyı söylesin.
Sonra da siz yalandan arayın.Arkadaşınız acil çıkmam lazım diye sevgilisini bırakıp hesabı da ona kitleyip çıksın..

Sonra da ayrılsın..:KK62::KK62::KK62:

Sömürmüyorbildiğin yağmalıyor.Ayrılsın.Bide çalışıomuş bi kac kez olurda bayan erkek görevi yapmamalı bence.

Kadınlar neden bu kadar acizleşti yahu eskinin kadınları cin gibiydi ,
Arkadaşınız kendini kullandırmasın bi zahmet

Evet sömürülüyor. Yoksa parası içmesin sigara.

Eski erkek arkadaşım ben tatile gittiğimde “sen ne güzel eğleniyorsun ben evde tıkıldım kaldım” diyerek benden para isteyip şehirdışına çıkmıştı.
Ve sen verdin :D şaşırdım şu an.
Konu sahibi zaten cevabı vermişsiniz.
Maşallah beylere bakar mısınız ? Yollarını bulmuşlar.
Kadının yerinde olsam alırım onu götürürüm en pahalısından bir yere yer içer ödetirim.

• Beğen
Reactions: 000
Back
X