- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sömürüyor mu diye sormuşsunuz ama cevabı sorunun içinde gizli zaten bence arkadaşınız koşarak uzaklaşsınBunu kız arkadasım için yazıyorum kendisi bir sor dedide şimdi kız arkadasım biriyle 8 aydır çıkıyo
Çocuk 2 kez dısında hesap ödememiş hep kız ödüyo sürekli kızda borç istıyor geride vermiyo yani sömürüyor
şimdi sigara param yok diyip kızdan para istemeye başlamıs ve cocuk calısıyo yani
sizce sömüyormu ? erkekler ne kadar acizleşti ben ayrıl dedim normalmi bu?
Bunu sormak bile mantiksiz neresi normal bunun allah askina tabikii sömürüyor bildigin..Bunu kız arkadasım için yazıyorum kendisi bir sor dedide şimdi kız arkadasım biriyle 8 aydır çıkıyo
Çocuk 2 kez dısında hesap ödememiş hep kız ödüyo sürekli kızda borç istıyor geride vermiyo yani sömürüyor
şimdi sigara param yok diyip kızdan para istemeye başlamıs ve cocuk calısıyo yani
Küçüktüm dahaVe sen verdinşaşırdım şu an.
Konu sahibi zaten cevabı vermişsiniz.
Maşallah beylere bakar mısınız ? Yollarını bulmuşlar.
Kadının yerinde olsam alırım onu götürürüm en pahalısından bir yere yer içer ödetirim.
Yok devam etsin, daha çocuk için kredi çekecek çocuk ödemeyince allah allah sömürülüyor muyum acaba diye sorarBunu kız arkadasım için yazıyorum kendisi bir sor dedide şimdi kız arkadasım biriyle 8 aydır çıkıyo
Benim çok yakın bi arkadaşımda da vardı aynı dert hep beraber dışarı çıkardık kız kredi kartını çocuğa verirdi çaktırmadan ya da direkt çıkarıp burdan alın derdi çok yadırgardım 1,5 senelik ilişkide sadece bir kere çocuğun hesap ödediğini gördümBunu kız arkadasım için yazıyorum kendisi bir sor dedide şimdi kız arkadasım biriyle 8 aydır çıkıyo
Ve olayın icindeyken durumu anlamadinız ama sonrasında disardan bakınca anormal geldi dimi.Evet sömürülüyor. Yoksa parası içmesin sigara.
Eski erkek arkadaşım ben tatile gittiğimde “sen ne güzel eğleniyorsun ben evde tıkıldım kaldım” diyerek benden para isteyip şehirdışına çıkmıştı.
Benimki biraz fazla karışık. Görüyorum da ama ortada tehdit olduğundan hemen bırakamadımVe olayın icindeyken durumu anlamadinız ama sonrasında disardan bakınca anormal geldi dimi.
Net sömürülüyo ihtiyacı olan adam her şeyi geçtim mancup olur sigara parası nedir ya. Belli ki buldu kullanıyoBunu kız arkadasım için yazıyorum kendisi bir sor dedide şimdi kız arkadasım biriyle 8 aydır çıkıyo
tabikide sömürüyo sevmiyor.gerçekten hoşlanan adam borç para isteyebilir mi yeni tanştığı kişiden normalde kız ile çocuk hesap kavgası yapar ben ödücem diye çocuk hiç ödemiyormuş bile arkadaşın hemen bıraksın ne kadar kör olabiliyor böyle ya bir de soruyor sömürüyor mu diyeBunu kız arkadasım için yazıyorum kendisi bir sor dedide şimdi kız arkadasım biriyle 8 aydır çıkıyo
Hatta wc ye gidip geri dönmeyecek .Kajmery34 katılıyorum... ayrilmaya karar verince şöyle en pahalı yere gideceksin ismarlayacagim ayağına sonra cuzdani unutmusum falan diip hesabı kitleyeceksin :))) sonra da ayrılsın gitsin bundan guzel intikam mi olur ay :)