Sürekli kadının hesap ödemesi :)) ??

sömürüyor.
kız arkadaşın çalışıyor mu?
peki o iki kez farklı olan neymiş de erkek ödemiş, merak ettim.

Sigara parası istemek neden ? O kadar düşmüş yani.Çalışıyormuş birde çalışmasa ne olur çok merak ettim.

Bunu kız arkadasım için yazıyorum kendisi bir sor dedide şimdi kız arkadasım biriyle 8 aydır çıkıyo
Çocuk 2 kez dısında hesap ödememiş hep kız ödüyo sürekli kızda borç istıyor geride vermiyo yani sömürüyor
şimdi sigara param yok diyip kızdan para istemeye başlamıs ve cocuk calısıyo yani
sizce sömüyormu ? erkekler ne kadar acizleşti ben ayrıl dedim normalmi bu?
Sömürüyor mu diye sormuşsunuz ama cevabı sorunun içinde gizli zaten bence arkadaşınız koşarak uzaklaşsın

Bunu kız arkadasım için yazıyorum kendisi bir sor dedide şimdi kız arkadasım biriyle 8 aydır çıkıyo
Çocuk 2 kez dısında hesap ödememiş hep kız ödüyo sürekli kızda borç istıyor geride vermiyo yani sömürüyor
şimdi sigara param yok diyip kızdan para istemeye başlamıs ve cocuk calısıyo yani
Bunu sormak bile mantiksiz neresi normal bunun allah askina tabikii sömürüyor bildigin..

Ve sen verdin :KK70: şaşırdım şu an.
Konu sahibi zaten cevabı vermişsiniz.
Maşallah beylere bakar mısınız ? Yollarını bulmuşlar.
Kadının yerinde olsam alırım onu götürürüm en pahalısından bir yere yer içer ödetirim.
Küçüktüm daha 🥺😬ve hayatımın en sorunlu ilişkisiydi. Daha gözüm açılmamıştı yani😃

Bilmem kaç yıllık dostum var.
Sevgilisi bir süre iş beğenmediği için işsiz takıldı.
Kız paso alışverişe çıkarır buna tişörtler bilmem neler alırdı. Ki arkadaşım da öğrenci, bir işi falan yok.
Şimdi çocuk işe girdi. Kız yine buna kontür falan alıyor.

Şahsen işin parasında falan değilim de bir insanın bu kadar rahat olması rahatsız edici. Keza arkadaşınızın sevgilisi için de dediklerim geçerli.

Yok devam etsin, daha çocuk için kredi çekecek çocuk ödemeyince allah allah sömürülüyor muyum acaba diye sorar

5 sene hesap odemedi benimki ve ben onunla evkendim🤣🤣🤣

Ama parasi olmamaklahatunu somurmek ayri seyler.

Biz sevgiliyken ben calisiyordum o ogrenciydi, aileden para almiyordu sadece tev bursuyla okuyordu. Zaten sehir disindaydi son parasini bulup bulusturup yol parasi yapar su alacak parasi kalmazdi cebinde. O yuzden hesaplar hep bendendi hatta ogrenxi evinde odenmeyen faruradan dolayi elektrik su vs kesik olursa onu bile oderdim:)

Pisman miyim? Hayir degilim. Cunku hicbir zaman parami yedigini dusunmedim. Evlendik simdi butun maasini bize harciyor. Kendi ozel ihtiyaclarini bile ben diretmezsem almaz.

Ama iste bu cok ince bi cizgi. Bu arkadas sanki yokluktan degil de cimrilikten kizi somuruyor gibi

Benim çok yakın bi arkadaşımda da vardı aynı dert hep beraber dışarı çıkardık kız kredi kartını çocuğa verirdi çaktırmadan ya da direkt çıkarıp burdan alın derdi çok yadırgardım 1,5 senelik ilişkide sadece bir kere çocuğun hesap ödediğini gördüm 🙄 bence iki tarafta çalışıyorsa yemeği biri tatlıyı biri ödemeli mesela hep bi taraf ödeyince bu bir süre sonra sömürmek oluyor

• Beğen
Reactions: 000
Evet sömürülüyor. Yoksa parası içmesin sigara.

Eski erkek arkadaşım ben tatile gittiğimde “sen ne güzel eğleniyorsun ben evde tıkıldım kaldım” diyerek benden para isteyip şehirdışına çıkmıştı.
Ve olayın icindeyken durumu anlamadinız ama sonrasında disardan bakınca anormal geldi dimi.

Net sömürülüyo ihtiyacı olan adam her şeyi geçtim mancup olur sigara parası nedir ya. Belli ki buldu kullanıyo

Bizden önceki nesillerde kadın çalışmazdı ama erkeğin her maddi varlığına ortaktı. Sonra bize hayat müşterek siz de katkıda bulunun dendi ki modern çağ için normal olan bu. Ama biz bunu yanlış anladık. Sonucunda da kene gibi vampir gibi erkekler ve sömürülen kadınlar ortaya çıktı. Bu kaçıncı böyle okuduğum konu ve bir o kadar da çevremden gördüklerim var. Hayat müşterekse mesela akşam yemeğe gidildi erkek ödedi bir sonraki buluşmada kahvaltıya gidilir kadın öder. Ya da yemekten sonra kahve içilir kadın öder. Kadınlar maddi olarak ben de varım demek istiyor haklı olarak ama siz biraz iyi niyetli karşısınızdaki biraz uyanıksa işte böyle sigarasına gömleğine kadar aldırıyor. Sizin arkadaşınız çok net sömürülüyor.

tabikide sömürüyo sevmiyor.gerçekten hoşlanan adam borç para isteyebilir mi yeni tanştığı kişiden normalde kız ile çocuk hesap kavgası yapar ben ödücem diye çocuk hiç ödemiyormuş bile arkadaşın hemen bıraksın ne kadar kör olabiliyor böyle ya bir de soruyor sömürüyor mu diye

Kajmery34 Kajmery34 katılıyorum... ayrilmaya karar verince şöyle en pahalı yere gideceksin ismarlayacagim ayağına sonra cuzdani unutmusum falan diip hesabı kitleyeceksin :))) sonra da ayrılsın gitsin bundan guzel intikam mi olur ay :)

Kajmery34 Kajmery34 katılıyorum... ayrilmaya karar verince şöyle en pahalı yere gideceksin ismarlayacagim ayağına sonra cuzdani unutmusum falan diip hesabı kitleyeceksin :))) sonra da ayrılsın gitsin bundan guzel intikam mi olur ay :)
Hatta wc ye gidip geri dönmeyecek .
Buna açıklama yapmak bile fazla.

Back
X