sürekli kafamda bu fikir var.

aahaha diyorum sana normal değilsin.. bilinçaltın feci çalışıyor.. bunlar hep planlayıp programlamaktan işte.. o hani çocuk çocuğa kalan şey var ya onun bile nasıl olacağını düşünmekten bunlar :KK70:

Ben eşime de anlatıyorum, ya bir güzel görsen beni rüyanda şaşırırım diyor, bilinçaltında ne var senin diyor.

Bende Düşünürüm boşanmayı ama çok şükür hiçbir sorunumuz yok :)) bdv çok konu okuyup empati yapıyoruz galiba birde bağımsız özgür yanlız olma isteği :KK66:
haa evet valla bağımsızlık isteği hat safhada. burda kaynana görumce elti bilmem ne ufff

en çok ne istersen o olur ya sınavın. bebek istedim. ilkini 4 ikinciyi 6 , 3. yü 1.5 aylık kaybettim. kızımı da 9 ay yatarak tasıyabıldım. şükürler olsun kucağıma aldım. şimdi çalıştığım iş yereinde 4 yıldır çalışıyorum. ordan da bunaldım.

Kızınızı Allah bağışlasın. Yorulma sebeplerinizin hiçbiri eşinizden kaynaklanmamış.

Kızınız biraz büyüdüyse eşinizle baş başa bir tatile gitseniz belki iyi gelir. Belki size 3 kişi olmak zor veya yorucu gelmiştir. Çocuğu bırakamayacağınız için eşinizi bırakmayı düşünüyorsunuz gibi geldi. Annemi, babamı istemiyorum, asla yeni koca istemiyorum demişsiniz ya, o yüzden aklıma geldi.

Dediğim gibi eşinizle baş başa bir tatil iyi gelebilir. Psikoloğa da gidip danışabilirsiniz.

Keşke o tatsızlıklar hiç yaşanmamış olsa silebilsek.Keşke hepimizin maddi imkanları hayallerimize yetse. Ne yazık ki bunları yapamayız en azından şimdilik tebdil-i mekan imkanınız yok gibi görünüyor.Ama sorun evliliğinizden ziyade bunalmışlığınızda,en azından bunu kabullenmek,benimsemek seni rahatlatır diye umuyorum.Çünkü seni anlıyorum ortada boşanacak bir şey yokken kafanda bunların dolaşması kafanı karıştırıyordur
ewet bir de suçlu hıssedıyorum. tamam her ailede olacak kadar sıkıntı oluyor ama boşanmak çok uçta kalıyor. keşke gidebilsem burdan.

Buradaki en ufak şeylere boşan boşan diyenler bilinç altınıza yer etti kesin.
ya bazen boşan denilen durumlara benzer şeyler oluyo benım odun tarfından yapılıyor. aldatma ve şiddet affedemıycem seydir yoksa başka türlü maddı manevı her sorunda mucadele taraftarıyım. etkılıyodur belkı de

acaba eşimi sevmiyor muyum artik diye soruyorum ve ayrıca boşanmayı da ciddi bir problem yoksa ortada bırakmak olarak görüyorum. buna rağmen aklıma gelip gelip duruyor.
Benim eşimde sevgisini göstermez, özünde iyi ama huysuzdur biraz. Hep mesafelidir vs.
Şimdi başka Şehirde iş kurmaya çalışıyor, özlüyorum da , yanlış belki ama çok rahatım o_O, yemek beğenmez temizlik tam olsun ister, ben çalışıyorum herşey 4-4lük olmuyor haliyle, bazen boşanmak rahatlık gibi geliyor ama 3 çocuk var babalarından nasıl ayırayım, ortada elle tutulur bi sebepte yok.
Allah var kayınvalidem filan da çok iyiler , herzaman yanımda oldular, ama bazen sorumluluklar fazla geliyor galiba, insanın kaçası geliyor

He ben planımı da anlatıyorum.
Aldatırsan böyle yaparım, adam gibi boşanmak istersen şöyle yaparım diye.

O da gaza geliyor, yok çocukları vermezmiş bana falan...
:D :D :D bazen be de anlatıoyorum. o da kız çocuklarını babaya verirler. çocuk bende kalır diyo olmaz çocuk kucuk bana verırler dıyorum.

Benim eşimde sevgisini göstermez, özünde iyi ama huysuzdur biraz. Hep mesafelidir vs.
Şimdi başka Şehirde iş kurmaya çalışıyor, özlüyorum da , yanlış belki ama çok rahatım o_O, yemek beğenmez temizlik tam olsun ister, ben çalışıyorum herşey 4-4lük olmuyor haliyle, bazen boşanmak rahatlık gibi geliyor ama 3 çocuk var babalarından nasıl ayırayım, ortada elle tutulur bi sebepte yok.
Allah var kayınvalidem filan da çok iyiler , herzaman yanımda oldular, ama bazen sorumluluklar fazla geliyor galiba, insanın kaçası geliyor
kaçmak güzel bi tabir bu durumda evet kzımı alıp herşeyden herkesten kaçasım geliyor. az önce babasının evine yolladım . gitti yarım saat sonra geri geldi.

Bu düşünceden kurtul biran once insanlar nelere katlaniyor herseyi sineye çekiyor kocani sevmiyo musun da böyle düşünüyo sun?
ben de bana bişey deyin de su dusunceyı atayım dıye konu açtım. çünkü artık rahatsız edıyo.

Back
X