sürekli kafamda bu fikir var.

Acaba burda bosanmıs mutsuzluk konularını okudukça bilinçaltınıza mı istedi. Rahat batıyor sanırım :) Bence psikoloja falan gidin bu durumda.
Yok rahat batmıo. Aslında cevapları verdim ama üşenmezsen oku hamilesin daha iyi anlarsın.

Boşanmak istiyorsunuz aslında, ama istemiyorsunuz; somut bir şeyler yok...
Bence yaşadığınız hayat sizin istediğiniz hayat değil ve tatmin etmiyor, eşe karşı sevgi de azalmış olabilir.
Ama evet görünürde pek bir sorun da yok gibi.

Her duruma temkinli olma, kendini en kötü senaryoya hazır hissetme psikolojisinden olabilir. Ben sevdiklerimin ailemin ölümü dahil her kötü senaryoyu yaşamadan önce yaşamış gibi hissedip acısını çekiyorum. Hayatta olabilecek bütün kötü senaryoları düşünüp kendimi o anın gerçekliğine sokup hissetmeye düşünmeye çalışıyorum. Senin bahsettiğin şeyi de buna benzettim.

Bu bende de var özellikle ölüm konusu. İki sene önce dedem ve babannemi kaybettim bir kazada. Ondan sonra sanki birisi ölecekmiş gibi geliyo ve o acıyı ıcımde tekrar hissedşyorum.

Yok rahat batmıo. Aslında cevapları verdim ama üşenmezsen oku hamilesin daha iyi anlarsın.
Okudum canım çok büyük bir sorun göremedim hala. Gecmis olsun bir sürü bebeginizi kaybetmişsinz zor bir süreç. Ama sonuc olarak cocugunuz var su an anladığım kadarıyla maddi sıkıntı kalmamıs. Depresyon geciriyor olabilirsin. Bir yardım alsan aslında.

Okudum canım çok büyük bir sorun göremedim hala. Gecmis olsun bir sürü bebeginizi kaybetmişsinz zor bir süreç. Ama sonuc olarak cocugunuz var su an anladığım kadarıyla maddi sıkıntı kalmamıs. Depresyon geciriyor olabilirsin. Bir yardım alsan aslında.
Eşimle bi sorun yok. Olsa durmucam zaten. :) yardımı bunyem kabul etmıyor. Aslında çok fazla ihtiyacım var. Ama ne olacak ki ne değişcek. 5 yıl geri mi gelcek diye vazgeçiyorum.

Eşimle bi sorun yok. Olsa durmucam zaten. :) yardımı bunyem kabul etmıyor. Aslında çok fazla ihtiyacım var. Ama ne olacak ki ne değişcek. 5 yıl geri mi gelcek diye vazgeçiyorum.
Canım bu dünya sınav yeri ondan sınav olmucaz bundan olmucaz neyden olmaz. Demekki kaldırabilecegin yükmüs geride kalmıs. Eşinin bir sucu yok.

Sizin bilinçaltı sırf kaynanaya nisbet diye onun oğlunu boşama hayali kuruyo olabilir

Eşimin ailesinden birilerine gıcık olduğum zaman ben de boşanıp kurtulayım kökten diyorum. Sonra eşime bakıyorum,bu adam boşanılır mı diyorum:KK70:

merhaba kızlar.

Bu aralar sürekli kafamı yoran bir durum var. Aklımdan sürekli boşanma fikri geçiyor. Hatta boşanıp kuracağım evimin mobilyalarına perdelerine kadar tasarlıyorum. Kızımdan başka da kimseyi istemiyorum. Kendi annem babam dahil.

Bir sorunun mu var derseniz görünürde yok. Eşim annesine düşkündür. Ailesine düşkündür. hep onları ister yakınında ama bana da düşkündür. Odundur sevdiğini göstermez ama sever. Bana sormadan bir iş yapmaz. Özel günlerde tek bir gül alır gelir. :KK70: ona da yanımda söylenir. Sessizdir ama çok konuşmaz boş konuşmayı sevmez.

Ne bilim yaaaaa.. Kaynanamı ben pek sevmem. O da beni sevmez. Ama yine de öyle hin fesat bir KAdın değildir. YArdım etmeyi sevmez ve cimridir. Bu da beni soğutmuştur. Ya anlıycağınız öyle büyük büyük kocaman sorunlarım yok.

ama neden bu fikir sürekli aklımda. Eminim ki benim hayatımı yaşamak isteyen onlarca belki yüzlerce insan vardır. Ama ben nedense çıkmak istiyorum. BAna müsade demek istiyorum. Çok yoruldum yaaaaaa. :KK43:
eşim çiçek almaktan nefret eder, çok konuşur ve konu spor, haber, siyaset. dizi izlememe laf eder. ailesi benden nefret eder, ben de onlardan. beni sever neyse ki :)
ben de düşünürüm boşansam ne güzel olur. çünkü sıkıldığımı anlarım ve eşimden 1-2 hafta ayrı kalırım, anneme giderim, özlerim, geri dönerim.
kısa bir tatil, ayrılık iyi gelir belki.

merhaba kızlar.

Bu aralar sürekli kafamı yoran bir durum var. Aklımdan sürekli boşanma fikri geçiyor. Hatta boşanıp kuracağım evimin mobilyalarına perdelerine kadar tasarlıyorum. Kızımdan başka da kimseyi istemiyorum. Kendi annem babam dahil.

Bir sorunun mu var derseniz görünürde yok. Eşim annesine düşkündür. Ailesine düşkündür. hep onları ister yakınında ama bana da düşkündür. Odundur sevdiğini göstermez ama sever. Bana sormadan bir iş yapmaz. Özel günlerde tek bir gül alır gelir. :KK70: ona da yanımda söylenir. Sessizdir ama çok konuşmaz boş konuşmayı sevmez.

Ne bilim yaaaaa.. Kaynanamı ben pek sevmem. O da beni sevmez. Ama yine de öyle hin fesat bir KAdın değildir. YArdım etmeyi sevmez ve cimridir. Bu da beni soğutmuştur. Ya anlıycağınız öyle büyük büyük kocaman sorunlarım yok.

ama neden bu fikir sürekli aklımda. Eminim ki benim hayatımı yaşamak isteyen onlarca belki yüzlerce insan vardır. Ama ben nedense çıkmak istiyorum. BAna müsade demek istiyorum. Çok yoruldum yaaaaaa. :KK43:
Burdaki bdv konuları etkilemiştir aynı sorun bendede var. Nerdeyse hergun 1 konu açılıyor boşanmayla ilgili ve insan ister istemez etkileniyor kendini koyuyosun konu sahibi yerine

Back
X