Valla bugün bende bu moddayım. Niye düzgün biri karşıma çıkmıyor diye ağlayacaktım zor tuttum kendimi işyerinde. Karamsar da olmak istemiyorum ama insan üzülüyor ister istemez.
Düzgün insanlar çıksın artık karşımıza
Kadınlarda kaliteli kadınlar olsa için yanmaz da paçavra tiplerdir kafa anlamında... paçozluk seviyor erkekler YaBen de öyle beğeniyorum zaten beyefendiydi hepsi aslında ama kafaları hep mazide kalmışları seçiyorum özenle... herkes bende patlak veriyor acaba nerde hata yapıyorum
Kadınlarda kaliteli kadınlar olsa için yanmaz da paçavra tiplerdir kafa anlamında... paçozluk seviyor erkekler Ya
Aynen , düzgün kadınlar mutsuz, para yiyici herkesle birlikte olanlar el üstünde tutuluyor nedeni neÖyleler zaten eminim süründürülmek hoşlarına gidiyo galiba. Hiçbir zaman sakin düzgün kadınların güzel ilişkileri olduğunu görmedim çok az yani
Aynen , düzgün kadınlar mutsuz, para yiyici herkesle birlikte olanlar el üstünde tutuluyor nedeni ne
Sağolun, ben alayım kitaptanHepimizin aradığı soru :) sorgulamayı bırakıyorum. Meltem Güner’in niyet defteri diye bi kitabı var okumanızı öneririm. Benzer şeyler benzeri çekiyomuş bir yerde hata yapıyorum ama nerde bilmiyorum kitabı hatmedicem yakında.. yani olumsuz şeyler olmaya devam ediyosa düzeltmemiz gereken şeyler varmış sözlerimizle bile çekebilirmişiz hayatımıza bir çok şeyi. Farkında olmadan yapıyor olabiliriz.
Sağolun, ben alayım kitaptan
Umarım ya, alakasız bişi daha ekleyeyim sizce bir ilişki farklı ülkelerden yürür mü ?Rica ederim kurtulacağız bu kötü enerjilerden :)
Hepimizin aradığı soru :) sorgulamayı bırakıyorum. Meltem Güner’in niyet defteri diye bi kitabı var okumanızı öneririm. Benzer şeyler benzeri çekiyomuş bir yerde hata yapıyorum ama nerde bilmiyorum kitabı hatmedicem yakında.. yani olumsuz şeyler olmaya devam ediyosa düzeltmemiz gereken şeyler varmış sözlerimizle bile çekebilirmişiz hayatımıza bir çok şeyi. Farkında olmadan yapıyor olabiliriz.
Farketmenize sevindim tam olarak bu cekim yasasi diye bir sey var ve isliyor arastirmanizi tavsiye ederim. Birseylerden surekli yakinirsaniz onu kendinize cekersiniz.
Ayrica duzgun kadinlar mutsuz diye bir sey yok mutlu olanlari da var cok sukur :)
Umarım ya, alakasız bişi daha ekleyeyim sizce bir ilişki farklı ülkelerden yürür mü ?
İşte İsviçre’de yaşıyorum türkiyede bir sevenim var kararsızımİlişkinin dinamiğine bağlı olarak olabilir ama uzun bir süre ayrı olacağını düşünmüyorum insan sevdiğinin yakınında olmayı ister çünkü
Çekim yasasını biliyorum niyet defterinin prensibi de aynı aslında the secret ile ama ben yakınmadığım ve inancımı yitirmediğimde de aynı şeyleri yaşıyorum tuhaf bi şekilde..
İşte İsviçre’de yaşıyorum türkiyede bir sevenim var kararsızım
Tanımıyorum ki çok detaylı, ilk görüşte etkilenmeye inanmıyorum :)Kararsızsanız çok da etkilenmediniz galiba. Eğer öyleyse günahını almayın derim uğursuzluk çabuk yapışıyo malum :)
Bu arada ben düzgün kadınlar mutsuzdur diye genelleme yapmadım yanlış anlaşılmış sanırım güzel ilişki yaşayanını az gördüm dedim yoksa niye mutsuz olsun hepsi :))
Yok yanlis anlasilmadi bende dogru ifade edemedim demek ki.. Soylemek istedigim su an icin belki mutsuz edebilir bu durum sizi fakat surekli mutsuz olacaksiniz diye bir sey yok. Elbette ki siz de mutlu olacaksiniz dogru kisi karsiniza ciktiginda.
Tanımıyorum ki çok detaylı, ilk görüşte etkilenmeye inanmıyorum :)
Ben de ayni durumdayim. Bu kadar sanssizlik olamaz.... bahtsizlik mi kismetsizlik mi bilmiyorum.Valla bugün bende bu moddayım. Niye düzgün biri karşıma çıkmıyor diye ağlayacaktım zor tuttum kendimi işyerinde. Karamsar da olmak istemiyorum ama insan üzülüyor ister istemez.
Düzgün insanlar çıksın artık karşımıza
Onla ilgili değil bence. Karşımıza çıkanlar da sorun var. Ya evlenmeyi düşünmez ya psikolojik sorunlu ya da işte eskisini unutamamış ya da amacı cinsellik. Bu tiplere naparsan yap sonuç değişmez.Diğer kadınların yaptığı şeyler var bize anlatmıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?