Artık sinirimden çatlayıp bağıracağım birgün. Kızlar evimize kim gelse karşı komşumuz kapıyı aralayıp gelene bakıp kapatıyor. Bu sabah da oldu. Başka bir komşumuz ziyarete geldi mesela kapıda gider ayak sohbet ettik açıp bakıyorlar kimle konuşuluyor diye. Bayan erkek farketmiyor yani. Kapının önünde durmaktan korkar olduk. Napmalıyım bağırsam mı konuşsam mı sorununuz ne mi desem? Kırmak da istemiyorum ama yetti yani
bizde de var öyle bi komşuArtık sinirimden çatlayıp bağıracağım birgün. Kızlar evimize kim gelse karşı komşumuz kapıyı aralayıp gelene bakıp kapatıyor. Bu sabah da oldu. Başka bir komşumuz ziyarete geldi mesela kapıda gider ayak sohbet ettik açıp bakıyorlar kimle konuşuluyor diye. Bayan erkek farketmiyor yani. Kapının önünde durmaktan korkar olduk. Napmalıyım bağırsam mı konuşsam mı sorununuz ne mi desem? Kırmak da istemiyorum ama yetti yani
cevap vereceğim kadar durmuyor ki, saniyelik bakıp kapatıyor. tam o esnada kapıyı çalıp hayrola mı desemki kendisinin penceresi dahi açıktır, geleni gideni camından içeri atlar, ona rağmen böyle.
birini bekliyor olmasın sürekli aklı kapıda
Artık sinirimden çatlayıp bağıracağım birgün. Kızlar evimize kim gelse karşı komşumuz kapıyı aralayıp gelene bakıp kapatıyor. Bu sabah da oldu. Başka bir komşumuz ziyarete geldi mesela kapıda gider ayak sohbet ettik açıp bakıyorlar kimle konuşuluyor diye. Bayan erkek farketmiyor yani. Kapının önünde durmaktan korkar olduk. Napmalıyım bağırsam mı konuşsam mı sorununuz ne mi desem? Kırmak da istemiyorum ama yetti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?