Çok mu yaşlı komşunuz acaba? Yaşlı insanlar da muhakeme azalabiliyor; hani kim geldi acaba diye merak edip, sizi rahatsız edeceğini düşenememiş olabilir.
Zile basarım arkadaşımın evinden açarlar, o sesi duyar kapıyı açar bir de çıkıntı duvarı geçip oradan kafasını uzatır bakar. Böyle bir meraklı insandı. Ben oradayım oturuyoruz, bir bahaneyle geldi oturdu evin ortasına gitmek bilmiyor kaç yaşında kadın? Arkadaşımın kayınvalidesini kötülüyor, orada kayınvalideyi kötüleyen, yarın da gider gelini kayınvalideye kötüler. (kayınvalide de aynı bina da oturuyor)
Sende bi tişört varmış bizim kız beğenmiş, versene onu benim kıza xxx ablası? Nafiye abla giyiyorum ben onu giymediklerimi veriyorum biliyorsun diyor, hadi hadi sen kendine başka alırsın ne olacak size koyar mı diyor..
Taşınmışlar da rahatlar artık..
Konuşmasanız bile şaka ile karışık hayırdır bişey mi oldu? Ya da size değil benim kapım çaldı gibilerinden dokundurabilirsiniz. Bazı insanlar meraklı oluyor maalesef
O yüzden fena zaten bilinçli maalesef, bastıramıyordu merakını ve yüzsüzlüğünü. Oğlu kaç yaşında peki?
Bir çocuk önce aile de yetişir diye dememişler boşuna..
O yüzden fena zaten bilinçli maalesef, bastıramıyordu merakını ve yüzsüzlüğünü. Oğlu kaç yaşında peki?
Bir çocuk önce aile de yetişir diye dememişler boşuna..