Sürekli karar vermek zorunda bırakılıyorum

Başlığa bakınca çalıştığınız yerde tüm kritik kararları size aldırıp sorumluluğunu da size yıkıyorlar sandım.
Sizinkisi basit bir kararsızlık durumu, hepimizde var. Kendinizi biraz fazla mı inceleyip yargılıyorsunuz acaba?

'Zorunda bırakılmak' çok enterasan bakış açısı olmuş. Sanki çevreniz sizden çok radikal kararlar almanızı ya da onların yerine karar vermenizi bekliyor gibi yazmışsınız ama aslında çevreden baskı altında kalmadığınız basit günlük meseleler konusunda kararsızlık yaşıyorsunuz. Geçen günkü konunuzda da aslında ortada sizin süreci yanlış yönetmenizden kaynaklı bir sıkıntı varken kurban konumunda hissediyordunuz kendinizi. Çoğu insan için uygun olacağını düşünmüyorum ama landmark eğitimleri size fayda sağlar bence, bütçe ayırabilirseniz bir deneyin derim.

Karar verme konusunda da Eisenhower Matrisini bir araştırın. Çok basit bir yöntem ve hayatınızdaki işleri doğru öncelik sırasına göre sıralamanızı sağlar.

ahaha ya kusura bakmayın ama çok güldüm , yani ben de sürekli karar vermem gerekiyor derken, hayati kararlardan bahsettiğinizi düşünmüştüm ! Allah başka dert vermesin ne diyim

Bende büyük sıkıntı var sandim...
Allah baska dert vermesin...

Sanirim sizi en iyi ben anlarim çünkü bende böyleyim bir yere gitmek istiyorum gitmesem mi gitsem şunlar şunlar olacak gitmesem şöyle böyle derken kendimi ha bire düşünürken buluyorum cozumu şöyle buldum aslinda tam çözüm degil de dusunmekten vazgecip bi kendimi rahatlarıydım karari eşime ya da arkadaşıma bırakıyorum kurban modunda:)) ya da aman be ya diip o an bi kac olumlu yanı fazla olan cevabı veriyorum gerisini dusunmemeye calisiyorum
Hayatımın her aninda kararsız ya da verdiği karardan pek mutlu olmayan birisi olduğum icin esimin karakteri dusunceleri bana gore biraz daha keskindir ona topu atarim
Yani kıyafet almak bile bana işkence o yuzden eşime aldiriyorum :)) kendi karsr verdigimden daha mutlu oluyorum o zaman

Merhaba. Access kimden aliyorsunuz. Ne gibi fatdalar oldu yardimci olursaniz cok memnun olurum

Bana gonderin ben sizin adiniza karar vereyim, zira pasif olmaktansa her zaman karar verici olmayi yeglemisimdir.
Yanlis karar versem ne olur ki, en kotu deneyimlemis olurum, ama yine de benim kararimdi deyip sonuclarina katlanirim.

Böyle çelişki içinde yaşıyorsanız demek ki aslında planladığınız işi yapmak istemiyorsunuz demektir. Ben bir şeye karar verince hemen yapmak istiyorum çünküm

access bars terapisi bir çok sorunun önyargı ve kafamızda oluşturduğumuz yargıları blokajları temizlememize yardımcı olan bir terapidir..ben de bir access uygulayıcısıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…