Mrb kızlar 3 aylık kadar evliyim ve eşimin ailesi beni sürekli birileriyle karşılaştırma durumunda,eşimin kardeşinin kız arkadaşı vardı ben nişanlıyken eşimin ailesinin yazlığına kalmaya gelmişti kız da sürekli beni o kızla karşılaştırıyorlardı.Kaynanam sürekli o senden daha güzel konuşuyor yok şöyle böyle diye.Normalde çabuk sinirlenip sönen bir insanım ama büyüğüm olduğu için sesimi çıkarmadım.Neyse kızla kendi kavga etti sonunda ayrıldılar.Şimdi kv ve ve kayınpederimin kız kardeşleri konuşmuyorlar.Kız kardeşlerden birinin de gelini oldu benden sonra kızı da çok sevdim allah için çok güzel sevimli bir kız.Şuan da da kayınpederimin kız kardeşleri sürekli beni bu kızla yarıştırmaya başladılar.Yok o şöyle sende bu yok onun saçı güzel onun ehliyeti var bilmem ne,düğünlerinde kilo aldığım için bana olan iki elbisem vardı biri krem ve çok açık mini bir elbiseydi bir de kırık beyaz dizaltı bir elbisem oluyordu.Bende açık olmasın aile meclisi diye dizaltı elbiseyi giydim.Düğünde de benden başka beyaz giyen 3-4 kişi vardı.Düğünden sonra yok kıskandı da giydi diye 50 tane laf söylemişler çok üzüldüm.Ama yine de bişey olmamış gibi bayramlaştım.Ben bu karşılaştırmalara bi son vermek istiyorum.Ne yapabilirim.Açık açık söylemeli miyim?