Sürekli kasılma

Mrspainter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2018
106
161
33
33
Merhaba arkadaşlar.36+4 günlük hamileyim. Karnimda dün geceden beri sürekli kasilmalar,sertleşmeler oluyor. 33 haftamda da aynisi olmuşdu.iki gün sürmüşdü.şimdi yine dün geceden başladi,gecede uyutmadi beni.bu kasilmalar doğum habercisi ola bilir mi ? Bu arada son günlerde akintimda da artış var.kimin başina böyle birşey geldi ? :(

Merhaba arkadaşlar.36+4 günlük hamileyim. Karnimda dün geceden beri sürekli kasilmalar,sertleşmeler oluyor. 33 haftamda da aynisi olmuşdu.iki gün sürmüşdü.şimdi yine dün geceden başladi,gecede uyutmadi beni.bu kasilmalar doğum habercisi ola bilir mi ? Bu arada son günlerde akintimda da artış var.kimin başina böyle birşey geldi ? :KK43:
Benim de akıntıda artış var
Kasılma denen tarif ettiğin şey karnın sertleşmesi ise benim de bu aralar oluyor. Ama gece uyutmayacak kadar değil. Nst de nasıl çıkıyor?

Benim de akıntıda artış var
Kasılma denen tarif ettiğin şey karnın sertleşmesi ise benim de bu aralar oluyor. Ama gece uyutmayacak kadar değil. Nst de nasıl çıkıyor?
Evet.sertleşme oluyor.ama sık sık olduğu için huzursuzlandim.ben rusyada yaşiyorum.doktorum daha nst yapmadi.yapicak gibide gözükmüyo galiba burada yapmiyorlar nst

Back
X