Sürekli kavga ediyoruz

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Merhaba ben 17 yaşındayım ve 9 aylık bi ilişkim var fakat 1 haftadır sürekli kavga ediyoruz artık ne yapcağmı nasıl davrancağımı bilemiyorum...
Küçük şeylerden kavga ediyoruz örneğin ben fazla ilgiyi seven biriyim ve 1 haftadır o ilgiyi göremediğimi hissediyorum ya kuruntularım yada gerçekten olan bişey.
O çok sinirli bi yapıya sahip bende öyleyim sürekli benle ilgilensin buluşalım istiyorum onunda şuanda abisi viyanadan geldi ve onla beraber 4 gündür görüşmüyoruz banada özledim buluşalım demediği için bu 4 gündür sinirleniyorum hep 2.plandayım diyorum bağırıyorum 2-3 saat konuşmuyoruz o arıyor barışıyoruz fakat yine aynı küçük konulardan kavgalar... Ayrılalım bu kavgalardan sıkıldım dedim ama yine arıyor konuşuyoruz sorunlarımızı çözemiyoruz...

Iyide bunda ne var ? Abisi gelmiş zaman geçircekler sende sabret hem bak senıde unutmuyor arıyormus işte .sende anlayışlı ol istersen.. Bu sinirinden de vaz geç :)

Haklısın sorun bende fakat engelde olamıyorum ona hak verip ertesi gün yine sinirleniyorum bağırıyorum bi kusurunu bulmaya çalışıyorum çünkü çok fazla ilgi istiyorum her saat başı arasın istiyorum ve sürekli her kavgada bitsin diyorum.s

Malesef erkekler öyle sürekli ilgi gösteremiyorlar canım. Ayrıca burda seni hatalı gördüm biras çünkü abisi gelmiş çocugun tabiki de onunla ilgilenmesi lazım seninde anlayış göstermen lazım. Yani bu kadar basit bir nedenden dolayı ayrılalım demen sadece bencil davrandığını gösterir :44:

Galiba bendede alışkanlık olmuş bu davranışlarım hatalı olduğumu kabul ediyorum bi dha yapmak istemiyorum ama yine aynı şeyler bide çok seviyorum onu ve kaybetmekten korkarım ama her bitti dediğimde beni bırakmadığı için bunu kullanıyorum galiba...

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.
Lütfen konuları ilgili başlıklara açalım

ilgiyi seven bi insanmışsın bu yüzden kuruntu yaapıyorrsun bence abisi uzaktan gelmiş bırak abisiyle takılsın biraz kendini ikinci planda hissetme bence onun için senin yerin ayrı abisinin yeri ayrı tatlım sinirli yapıya sayip insanlar böyle sıkmalara gelemez çok sıkma hep buluşalım görüşelim deme sıkılır özlem olsun arada bırak biraz bence dene yararını göreceksindir tatlımm

arkadaşlar her şeyi söylemiş zaten ama bn şunu merak ettim, erkek arkadaşından fazla ilgi bekliyorsun bu kesin.. ailene de mi böylesin, onlardan da mı aynısını bekliyorsun ya da arkadaşlarından mesela? eğer öyle değilse, bir sorun vardır mutlaka aranızda ki ilgilendiği yetmyirodur sana

Bende 17'yi bitirip 18ime gireceğim. Sevgilimle aynı şehirde değilim... Özlüyorum. Araması, bir mesajı bana yetiyor. Abisi askerden geldi aramadı, normalde sürekli aradığı saatlerde unuttu aramayı. Meşguldu ya da. Aradığında kesinlikle bunu kendisine ilgisizsin gibi lanse etmedim bağırmadım. Ki bağırmak benim yapımda yoktur bu kadar küçük bir şey için... Ben yanına gittiğimde de abisini aramayı unutuyordur sonuçta özlem gideriyor onunla. Ailesini benden öne geçirsin diyemem ki ben kardeşimle onun yerini çok ayrı tutarım. İkinci planda olacaksam da ailesinden sonra olayım başkasından değil... Ne sevgililer var ki iki sokak öte de oturup bir hafta sevgilisiyle hiç görüşmüyor...

Sen davranışlarının yanlışlığının farkındasın zaten. Azıcık anlayışlı ol ve sesini yükseltme. Böyle küçük şeyler içinde ayrılalım deme. İlişkin çok yıpranır, sende üzülürsün o da üzülür... Sen sabır ve anlayış göstersen olaylar kendiliğinden çözülür. Çok mutlu olursunuz inşallah!:69:

bütün hayatınız erkek arkadaşınız olmasın. kendinize bir hobi, bir uğraşı bulun. böylelikle onu da sıkboğaz etmemiş olursunuz. daha 18 yaşındasınız. bu yaşların kıymetini bilin. aşk için acı çekmenize daha çok var... gülün eğlenin. :24::24::24:

ilgiyi seven bi insanmışsın bu yüzden kuruntu yaapıyorrsun bence abisi uzaktan gelmiş bırak abisiyle takılsın biraz kendini ikinci planda hissetme bence onun için senin yerin ayrı abisinin yeri ayrı tatlım sinirli yapıya sayip insanlar böyle sıkmalara gelemez çok sıkma hep buluşalım görüşelim deme sıkılır özlem olsun arada bırak biraz bence dene yararını göreceksindir tatlımm

Artık deniyorum bunu ve galiba artık ilişkimiz tekrar eskisi gibi oldu :)

arkadaşlar her şeyi söylemiş zaten ama bn şunu merak ettim, erkek arkadaşından fazla ilgi bekliyorsun bu kesin.. ailene de mi böylesin, onlardan da mı aynısını bekliyorsun ya da arkadaşlarından mesela? eğer öyle değilse, bir sorun vardır mutlaka aranızda ki ilgilendiği yetmyirodur sana

Yok arkadaşlarımdan değil ama ailemden ve sevgilimden fazla ilgi beklerim genelde arkadaşım ilgilensede olur ilgilenmesede diye düşünürüm...

Bende 17'yi bitirip 18ime gireceğim. Sevgilimle aynı şehirde değilim... Özlüyorum. Araması, bir mesajı bana yetiyor. Abisi askerden geldi aramadı, normalde sürekli aradığı saatlerde unuttu aramayı. Meşguldu ya da. Aradığında kesinlikle bunu kendisine ilgisizsin gibi lanse etmedim bağırmadım. Ki bağırmak benim yapımda yoktur bu kadar küçük bir şey için... Ben yanına gittiğimde de abisini aramayı unutuyordur sonuçta özlem gideriyor onunla. Ailesini benden öne geçirsin diyemem ki ben kardeşimle onun yerini çok ayrı tutarım. İkinci planda olacaksam da ailesinden sonra olayım başkasından değil... Ne sevgililer var ki iki sokak öte de oturup bir hafta sevgilisiyle hiç görüşmüyor...

Sen davranışlarının yanlışlığının farkındasın zaten. Azıcık anlayışlı ol ve sesini yükseltme. Böyle küçük şeyler içinde ayrılalım deme. İlişkin çok yıpranır, sende üzülürsün o da üzülür... Sen sabır ve anlayış göstersen olaylar kendiliğinden çözülür. Çok mutlu olursunuz inşallah!:69:

Şimdi öyle yapıyorum ve 2-3 gündür artık çok mutluyuz oda anlayış gösteriyor görüşme konusunda bende sakin olmaya çalışıyorum...

bütün hayatınız erkek arkadaşınız olmasın. kendinize bir hobi, bir uğraşı bulun. böylelikle onu da sıkboğaz etmemiş olursunuz. daha 18 yaşındasınız. bu yaşların kıymetini bilin. aşk için acı çekmenize daha çok var... gülün eğlenin. :24::24::24:

Çok doğru söylüyorsunuz benim bütün hayatım şu son sıralar hep o oldu çünkü arkadaşlarımdan daha çok onunla vakit geçirmeyi seviyorum onun yanında daha huzurlu oluyorum... Sorun haline gelcek şekilde olması kötü tabiki bi daha olmuycak inş böyle sorunlar....

Back
X