ilgiyi seven bi insanmışsın bu yüzden kuruntu yaapıyorrsun bence abisi uzaktan gelmiş bırak abisiyle takılsın biraz kendini ikinci planda hissetme bence onun için senin yerin ayrı abisinin yeri ayrı tatlım sinirli yapıya sayip insanlar böyle sıkmalara gelemez çok sıkma hep buluşalım görüşelim deme sıkılır özlem olsun arada bırak biraz bence dene yararını göreceksindir tatlımm
arkadaşlar her şeyi söylemiş zaten ama bn şunu merak ettim, erkek arkadaşından fazla ilgi bekliyorsun bu kesin.. ailene de mi böylesin, onlardan da mı aynısını bekliyorsun ya da arkadaşlarından mesela? eğer öyle değilse, bir sorun vardır mutlaka aranızda ki ilgilendiği yetmyirodur sana
Bende 17'yi bitirip 18ime gireceğim. Sevgilimle aynı şehirde değilim... Özlüyorum. Araması, bir mesajı bana yetiyor. Abisi askerden geldi aramadı, normalde sürekli aradığı saatlerde unuttu aramayı. Meşguldu ya da. Aradığında kesinlikle bunu kendisine ilgisizsin gibi lanse etmedim bağırmadım. Ki bağırmak benim yapımda yoktur bu kadar küçük bir şey için... Ben yanına gittiğimde de abisini aramayı unutuyordur sonuçta özlem gideriyor onunla. Ailesini benden öne geçirsin diyemem ki ben kardeşimle onun yerini çok ayrı tutarım. İkinci planda olacaksam da ailesinden sonra olayım başkasından değil... Ne sevgililer var ki iki sokak öte de oturup bir hafta sevgilisiyle hiç görüşmüyor...
Sen davranışlarının yanlışlığının farkındasın zaten. Azıcık anlayışlı ol ve sesini yükseltme. Böyle küçük şeyler içinde ayrılalım deme. İlişkin çok yıpranır, sende üzülürsün o da üzülür... Sen sabır ve anlayış göstersen olaylar kendiliğinden çözülür. Çok mutlu olursunuz inşallah!
bütün hayatınız erkek arkadaşınız olmasın. kendinize bir hobi, bir uğraşı bulun. böylelikle onu da sıkboğaz etmemiş olursunuz. daha 18 yaşındasınız. bu yaşların kıymetini bilin. aşk için acı çekmenize daha çok var... gülün eğlenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?