- 10 Ocak 2017
- 1.050
- 791
- 73
Önce ki konumda söylemiştim... bayramın 3.günü memleket e geldim .. eşim çalıştığı için gelemedi .. benimde gelirken içim rahat değildi onu yapayalniz bıraktığım için ... Gelirken seni çok özleyeceğim hergun arayacağım dedi .. Neyse .. ben geldiğim den beri hiç mutlu değilim .. Annem yanımda kardeşlerim yanımda .. memleketime gelmişim .. ama hiç mutlu değilim .. onu çok özlüyorum.. ama o hiç beklemediğim gibi davranıyor... Çok özledim diyorum sadece bende diyor .. bugün beni niye hiç aramıyorsun dedim sen arıyorsun ya dedi .. küçücük şeylere büyük tepkiler veriyor .. mesela az önce uçak biletleri 180 tl imiş dedi bende şaşırdım Allah allah ben gelirken baktım 150 ye vardı dedim ben yalan mi söylüyorum sen kendin al kendi biletini o zaman dedi .. sonra kapattık telefonu .. ben çok şey istemiyorum .. onu çok seviyorum söylediğine göre oda seviyor ondan sadece seven bir koca gibi davranmasını bekliyorum .. ben nasıl onu çok ozluyorsam onunda özlemesini... Bir yanım bi kaç gün sonra git diyor .. Bir yanım kal kalabildigin kadar burnu surtsun seni özlesin diyor .. ne yapayım hanımlar ??