Sürekli kavga....

seda_ufuk

Evli mutlu çocuksuz !
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1.050
791
73
Önce ki konumda söylemiştim... bayramın 3.günü memleket e geldim .. eşim çalıştığı için gelemedi .. benimde gelirken içim rahat değildi onu yapayalniz bıraktığım için ... Gelirken seni çok özleyeceğim hergun arayacağım dedi .. Neyse .. ben geldiğim den beri hiç mutlu değilim .. Annem yanımda kardeşlerim yanımda .. memleketime gelmişim .. ama hiç mutlu değilim .. onu çok özlüyorum.. ama o hiç beklemediğim gibi davranıyor... Çok özledim diyorum sadece bende diyor .. bugün beni niye hiç aramıyorsun dedim sen arıyorsun ya dedi .. küçücük şeylere büyük tepkiler veriyor .. mesela az önce uçak biletleri 180 tl imiş dedi bende şaşırdım Allah allah ben gelirken baktım 150 ye vardı dedim ben yalan mi söylüyorum sen kendin al kendi biletini o zaman dedi .. sonra kapattık telefonu .. ben çok şey istemiyorum .. onu çok seviyorum söylediğine göre oda seviyor ondan sadece seven bir koca gibi davranmasını bekliyorum .. ben nasıl onu çok ozluyorsam onunda özlemesini... Bir yanım bi kaç gün sonra git diyor .. Bir yanım kal kalabildigin kadar burnu surtsun seni özlesin diyor .. ne yapayım hanımlar ??

Önce ki konumda söylemiştim... bayramın 3.günü memleket e geldim .. eşim çalıştığı için gelemedi .. benimde gelirken içim rahat değildi onu yapayalniz bıraktığım için ... Gelirken seni çok özleyeceğim hergun arayacağım dedi .. Neyse .. ben geldiğim den beri hiç mutlu değilim .. Annem yanımda kardeşlerim yanımda .. memleketime gelmişim .. ama hiç mutlu değilim .. onu çok özlüyorum.. ama o hiç beklemediğim gibi davranıyor... Çok özledim diyorum sadece bende diyor .. bugün beni niye hiç aramıyorsun dedim sen arıyorsun ya dedi .. küçücük şeylere büyük tepkiler veriyor .. mesela az önce uçak biletleri 180 tl imiş dedi bende şaşırdım Allah allah ben gelirken baktım 150 ye vardı dedim ben yalan mi söylüyorum sen kendin al kendi biletini o zaman dedi .. sonra kapattık telefonu .. ben çok şey istemiyorum .. onu çok seviyorum söylediğine göre oda seviyor ondan sadece seven bir koca gibi davranmasını bekliyorum .. ben nasıl onu çok ozluyorsam onunda özlemesini... Bir yanım bi kaç gün sonra git diyor .. Bir yanım kal kalabildigin kadar burnu surtsun seni özlesin diyor .. ne yapayım hanımlar ??
Erkekler bizim gibi değil
Sen arıyorsun ya aramasına gerek yok mesela
Sonuç önemli : konuştunuz mu? Evet:)

Erkekleri boş bırakmaya gelmez onu bilirim
Burnu surtsun diyen kuzenim en son kendi burnunu surttu..

Memlekette boş kalıp kafayı eşinize takmış gibi duruyorsunuz.
Eğer bayramdan bayrama gittiğiniz bir yerdeyseniz, eşinizin burnu sürtsün diye değil, annenizi ve kardeşlerinizi önemsediğiniz için kalın.
Hiç tanımadığım bir adamın neden huysuzlandığını buradan tahlil edemem; size tek tavsiyem size sizin ona davrandığınız gibi davranmıyorsa "kaçan kovalanır" taktiğini uygulamanız olur.
Anne ve kardeşlerinizle iyi vakit geçirin, dolaşın, eğlenin, birlikte börekler açın, sinemaya gidin gece balkonda çay saati yapın. Başka şeylerle meşgul olup "kaçtığınıza" kendiniz de inanır ve gerçekten uygularsanız, genelde işe yarar.

Konusuyormussunuz iste dogru soyluyor.

Bir de adam calisiyor bos durup aa ozlesem arasam diye dusunmeye vakti varmi acaba.

Daha ergenlik dönemini atlatamadınız galiba? ? Muhtemelen bundan sebep buhran yaşıyorsunuz. .

Daha 3 gün olmuş ayrılalı, hemen beni özlemiyorsun aramıyorsun diye darlamanın ne anlamı var ki?
Hep diyoruz adamlara özlemeleri, aramaları için fırsat bırakın, siz ararsanız onun aramasına gerek yok tabiki.
Siz tatildesiniz, eşiniz çalışıyor ayrıca, onun sizin onu düşündüğünüz kadar çok düşünmesi beklenemez doğal olarak.
Rahat olun biraz, inanın evliliğiniz daha kolaylaşır.

Amma abartmışsın vallahi, takılacağın bir şey yok.
Bazen biz kadınların erkeklerden çok şey beklediğini düşünüyorum vallahi. Sert, haşin , adaleli:p erkeklerle evlenip şikayet ediyoruz. Çoğunun kız arkadaşı olmaz, evlenene kadar erkeklerle takılırlar, bir kadına nasıl davranılacağını bilmezler vs ama bizler evlenince " ponçikim beni her gün sevsin, bana seni seviyorum desin" diye bekliyoruz. Bizim ponçiklerin doğal yaşam alanında böyle ponçik davranışlara yer yok:))

Amma abartmışsın vallahi, takılacağın bir şey yok.
Bazen biz kadınların erkeklerden çok şey beklediğini düşünüyorum vallahi. Sert, haşin , adaleli:p erkeklerle evlenip şikayet ediyoruz. Çoğunun kız arkadaşı olmaz, evlenene kadar erkeklerle takılırlar, bir kadına nasıl davranılacağını bilmezler vs ama bizler evlenince " ponçikim beni her gün sevsin, bana seni seviyorum desin" diye bekliyoruz. Bizim ponçiklerin doğal yaşam alanında böyle ponçik davranışlara yer yok:))
Bunlar hep dizilerden kaynaklanıyor.Zannediyorlar ki hep dizideki gibi hayatımız olsun sırnaşık ,ukala,canımli cicimli,lay lay lom ki hayatlar...Öyle erkek anca tv de gösteri dünyasında olur diyoruz ama anlatamıyoruz iste.Hayaller ve hayatlar....;))

Back
X