Ben üniv. Okurken böbrek yetmezliğim olduğunu ögrendim yinede ailemin yanina gitmedim cok fazla sıkarlar beni diye kanser hastasi birine kan verince aşırı zayifladim ve annem beni gorunce okulu biraktirdi neyse ben depresyondaydim biriype tanistim mahallede calisirken ben sevgili olmak istemedim o zorla hayatima girdi diyalize girincede depresyon tavan yapti ama kimseye ses etmedim sikintim var diye ben o kisiyle cikarken 5 aylik evli oldugunu ogrendim mahalle parkinda takilip duruyoduk liseli ergenler gibi. Evli oldugunu ogrendim ama o sirada bende kalp hastasi oldugumu ogrendim onunda bagirsak kanseri asamasinda oldugu ortaya cikti gecelere kadar ikimiz takilip doktorlara beraber gidiyoduk ama ben haliyle eşini kiskaniyodum halbuki buna hakkim yoktu günahkar olan bendim ögrenince bitirmeliydim iliskiyi hiç ilişkimiz ileriye seviyeye gelmedi allah için dokundurmadim kendime öpmek dışında ama bu böyle üç yil sürdü fakat her hareketinden kavga cikariyorum o masumca susuyo takma dusunme ileriye bak diyo ama ben yapamiyorum babam ögrendi ben ameliyat oldugum gün bir ay hastanede yattim ama gelmedi ziyaretime ayipladigi icin. Annem evlendircem seni diyo ben onu severken baskasina bakamiyorum ama o kiyaslama yapiyo eşiyle beni benim iyi huyum şefkatim ilgim hosuna gidiyomus ama kavgamdan nefret ediyomus sana dokunmadiysam bil ki seni sevdigim icin kiyamadigimdandir diyo ve gerçekten dokunmadi ama ben tükenmiş hissediyorum kiskanmaktan yoruldum hayatima bakamamaktan yoruldum lavga etmekten yoruldum kavgayi tek basima etmekten yoruldum kavgada hep susmasindan yoruldum bi kere eşinede başkasinasa kufur etmem en nefret ettigim seydir esini tanimasamda sülalesini taniyorum bi konu anlatsam eşin böyle böyle diyomuş diye hemen sanki kötü laf etcekmisim gibi savunmaya gecip bana ceviriyo konuyu kiziyo falan ben ayriliyorum cok kotuyum diyince kiyamiyorum sevgiden cikti bu baglilik oldu ama o anlamiyo bende kavgada agir konussamda hastalancak diye geri donuyorum on gün de bi kavga ve ayriliyorum o benden bibkere vile ayrilmadi akil verin istiyorum hastaligi tekrarlasin istemiyorum ama bittiginide soyleyince zaten üc yil beni kandirdin vay be oyun oynadin askin yalandi seziyodum diyip durur hep akil verin lutfen