- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
- 648
- Konu Sahibi everytime_night
-
depresyon geçiriyor olabilirsin canım
evet anne olmaya hazır değilmişsin gerçekten.. kendime vakit ayıramıyorum, bakımsızlaştım, özgürlüğüm kısıtlandı diye sızlandığına göre.
Ara sıra bebeğini bırakabileceğin kimse yok mu? Kendine de vakit ayırabilsen, daha mutlu olursun. Kuaföre gitsen, arkadaşlarınla sohbet etsen, sinemaya gidebilsen, alışveriş yapabilsen...
Ben bile iki küçük çocukla heryeri geziyorum ev gezmeleri alışveriş gezmeleri .sen bı bebeyle niyete çıkamıyorum diyosun bebegini al çık gez dolaş hem bebeğin hemde senin için iyi gelir.sürekli evde oturmak insanın pisikolojisini bozuyo.
aslında planlı bi bebekti çok istedik ama niye böyle oldum anlamıyorum sürekli sinirli stres halindeyim
canım bu söylediklerin inanki doğum yapan kadınların çoğunda var yalnız değilsin..
ayrıca çalışan kadınlar doğum sonrası daha çok bunalıma giriyor bende senin gibiydim
normalde evde çok titiz düzenli kendine çok iyi bakan ben
doğuma kadarda çalıştım doğumdan sonra bir baktımki bana noldu ben neler yaşıyorum dedim
çok zor atlattım bende evime kendime bebeğime yetişemiyordum çıldırıyordum bazen
ama asla bunu eşimden çıkarmadım ona patlamadım oda benim bu durumumu bildiği için yaklaşımı çok iyiydi
her konuda yardımcı oluyor beni de bebeğimizi de çok seviyordu
onunda desteğiyle zar zor atlattım
ben hiç evde durmaya alışkın biri değilim evde kaldığım zamanlar psikolojim bozuluyor depresyona gidiyorum
çalışmayı aktif olmayı çok seviyorum
sende işe başlayınca bunlar geçecek emin ol
kendine bakaıyorsun ya hani makyaj vs
bir süre sonra kendiliğinden düzene oturtacaksın hayatını
hem kendine hem bebeğine bakacaksın vede mutlu bakımlı olacaksın bunu başarabilirsin
ayrıca bebeğin daha küçük canım bu günleri onunla keyifli geçirmeye bak o büyüdükçe bu durum yavaş yavaş bitecek sende göreceksin
bebeğine sarıl evde dans et şankı söyle ona
o uyuyunca sende uyu dinlen
yaptığın her işi oyun haline getirip bebeğininde katılmasını sağlayabilirsin
mesela ben çamaşırları katlayıp dolaba koymadan önce karyolanın üstüne dökerdim
oğlumuda içine atardım saatlerce oynardık çok eğlenirdi
sonra hadi yorulduk şimdi düzleyelim felan derdim oda kendince bişeyler yapardı
dediğim gibi kendini üzmektense pratik çözümler bulmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?