En yakın arkadaşınızsa ne yaparsınız?
Daha önceden konu açmıştım, ben daha beyazım diye yarışıyor benimle. Sürekli şikayet edermiş gibi yapıp ne kadar beyaz olduğundan bahsediyor falan. Yani birkaç kere olsaydı inanın takmazdım ama günde 15 kere falan ne kadar beyaz olduğunu dinliyorum. Takıntı yapmış.
Konuşmalar şöyle geçiyor
Geçen misafir geldi bize, ne güzel bembeyazsın saçına kına çok yakışır dedi. Israr etti ama ben istemedim saçlarım çok güzel ışıkta sapsarı oluyor zaten.
Ya misafir geldi kadın bana sürekli ne kadar beyazsın kaymak gibisin diyor.
Bilmem kim arkadaşım benle çok beyazım diye dalga geçiyor.
Benim saçlarım sarı ki ışıkta sarı oluyor yani açık renk benim saçlarım. (Normal koyu kumral saçları)
Geçen komşu görmüş beni ne güzel upuzun boylu bembeyaz tenli bir kız diye bahsetmiş anneme beni tanımamış şok oldum ya komşusunu tanımaz mı insan.
Bir kere de anlatacağım şeyi yanlış anlattım komik bir olaydı sonunda gülmesi lazımdı yani, ona sanki buğday tenli demişim gibi algılamış ve 15 dk beni dinledikten sonra dediği tek cümle ''Ben buğday değilim yanlız beyazım''
Bu gibi bir çok konuşma, lütfen beni onu kıskanıyormuş gibi algılamayın, o benim arkadaşım en sevdiklerimden biri gayet de güzel kızdır kendisi ama böyle takıntıları olması beni çok üzüyor.
Özellikle geçenlerde yaşadığımız bir olaydan sonra çok şaşırdım. Lütfen bakın rica ediyorum kendimi övüyormuş gibi algılamayın. Gerçekten durumu anlatmak için yazıyorum. Benim gözlerim yeşildir ama hafif turkuaz gibi, herkes mavi sanır yani daha öncelerde en yakın arkadaşımın telefonuna beni maviş diye kaydettiğini öğrendiğimde şok olmuştum. 2 yıldır tanıştığım bi arkadaşımdı. Herkes ama herkes ben yeşil olduğunu söyleyene kadar mavi olduğunu düşünür gözlerimin. Bu durumdan arkadaşıma bahsettim, ya benim gözlerim yeşil değil mi ben mi rüya görüyorum niye herkes mavi sanıyor dedim. O da aynen senin gözlerin yeşil neden mavi diyorlar ki ilginç falan dedi. Neyse bir kaç gün sonra konu nazardan açıldı ben de kadının birinin bana ne güzel maviş gözlerin var dedikten sonra bütün gün gözlerimin ağrıdığından bahsettim nazar falan olabilir mi acaba diye. (Bundan önce arkadaşım gelen kadının beyaz tenine nazar değdirdiğinden bahsediyordu bu arada - yine övünme yani).
Bana dediği şey şu ''ya sen mavi göze niye takıntılısın senin gözlerin yeşil mavi olmazsan ölmezsin''
Arkadaşlar gerçekten yanlış anlamayın hiç kıskanmıyorum onu arkadaşım sonuçta nasıl kıskanabilirim, ama sizce ben de mi sorun var yanlış mı algılıyorum acaba? :44: Yaşlarımız da küçük değil, çok çocukça oldu biliyorum ama sizce arkadaşım mı takıntılı ben de mi sorun var?