Sürekli Kendini Öven Arkadaş

Bu konudan anladığım kadarıyla, açık tene ve göze sahip olmak bile övünmek için yeterli. Kahverengi gözüm var desem tek kişi yorum yapmaz ama yeşil deyince kk hanımları coştu.

Katılıyorum.
Açıkçası ben de konuyu anlatmak için yazdığınızı düşündüm.
Kendinizi övdüğünüzü düşünmedim sadece yanlış anlaşılmaktan korktuğunuzu düşündüm konuyu okurken.
Bu yüzden inşallah zorda kalmadıkça konu açmayı düşünmüyorum.
Herkesi aynı kefeye koymak yanlış bir şey.
Benim anladığım bu, hayır yanlış anladıysam konu sahibi kendini övüyorsa da o onun sorunu artık.
Ama keskin bir şekilde sen kendini övüyorsun diyebileceğim bir durum göremedim, o şekilde sezmedim.
Bir insana yalan söylüyorsun demek gibi bu kaldı ki tanımıyoruz ya da çok bariz şeyler yok konuda.
Ha takıntılı olabilirsiniz evet.
Neyse, ben de rahatsız olurdum ve çekebileceğimi pek sanmıyorum.

Kim bilir konu sahibinden kaç yaş büyük insanlarsınız,ama şu attığınız alaycılık kokan mesajlarınıza bir bakın:19:
Yanlış bile yapsa düzgünce yazabilirsiniz hatasını ,cidden çok üzücü :19:

Katılıyorum.

Son düzenleme:
İlk konunuzu da okumustum.
Ne kadar bedeninizle ilgileniyorsunuz.
Baska muhabbetiniz yok mu?
Yani gozlerinizi mavi sanip mavis diye kaydeden arkadasiniza sok olmak tuhaf geldi bana.
Bence arkadasiniz kadar siz de takintilisiniz.

tamamen aynı fikirdeyim.

başka konu mu yok hep dış görünümünüzle ilgili konuşup tartışıyorsunuz... :ssz:

Siz çok yakın samimi iki arkadaş değilsiniz öncelikle bunu anla, arkadaşlar arasın da bu kadar saçma ve basit sorunlar olmaz.
Ya ben çok merak ettim senin ten rengini kendini deşifre etmeyecek şekil de bir resim paylaşman mümkün mü ?

Yaşlarınız kaç ki, merak ettim.
Bana bu muhabbetler çok saçma gelir başka konuşacak şeyiniz yok ki demek ki kendini övüp duruyor
Samimi arkadaşlar değilsiniz bence siz fazla takılmayın rahatsız da oluyorsanız

Benim saclarim da kucukken sariymis. Gozlerim de kahverengi ama gunese cikinca mavi oluyor. Bugday tenliyim ama spotlarin altinda beyazlasiyorum. Tüm bu gerçeklere ragmen biricik arkadaşım bana gecen gun esmersin dedi. Bana bana bihterine? O gunden beri disariya vendetta maskesi ile cikiyorum ki yuzum gunes gormesin. Hatta geçenlerde ramazan sapigi deyip tutuklayacaklardi. Polislere "hayir hayir ben beyazim aslinda" deyince tutanak tutmaktan vazgectiler neyse ki.

Yani diyorum ki birilerinin elestirilerini fazla ciddiye almak ozguven eksikliği ve kompleks belirtisidir. Sorun arkadaşında degil sende. Kendine guvendigin sürece kişilerin ne söylediği cok da muhim degil.

arkadaş son noktayı koymuş durumu gayet net bir şekilde analiz etmiş... sizin kendinize güveniniz olsa bunu bu kadar sorun etmez, 2. kez aynı içerikli konuyu açmazdınız. yok beyaz demiş de mavi demiş de bırakın boşverin ya, bunlar çok anlamsız muhabbetler kimseye faydası yok, siz kendinizi biliyorsunuz, gerisini boşverin takmayın kafaya. rahat olunnn

Belki de arkadaşınız sizin tavırlarınızdan dolayı size böyle davranıyordur. Burada bile satır aralarından arkadaşınızdan daha beyaz, daha güzel, daha daha olduğunuzu düşündüğünüz anlaşılıyor. Arkadaşınıza da sürekli bu duyguyu hissettiriyorsanız, inadına böyle yorumlar yapıyor olabilir.

Doğruyu söylemek gerekirse anlatış tarzınız burdaki insanları bile rahatsız etti.

Bence ikiniz de bu arkadaşlıktan mutsuzsunuz. Görüşmeyin olsun bitsin.

Son düzenleme:
takıntılı olan arkadaşınız değilde siz gibi geldiniz bana :ssz:
zira diğer konunuzu da biliyorum ama o vakit böyle düşünmemiştim
üstüne yine böyle bir konu olunca özgüven eksikliğiniz var gibi düşündürtüyor insana ve bu yüzden arkadaşınız ne derse desin yanlış anlamaya meyillisiniz bence :31:

Arkadasiniza beyazlari kotuleyin. Ne o oyle hastalikli gibi... keske benim de kara kocaman gozlerim bronz tenim olsa vs diyin. Ya da bugday tenlilerin kiyafette daha fazla renk secme imkani var falan diyin. 180derece doner.
Hem kendini guzel hissetmeye baslayacagi icin sizi kiskanmasi da azalir.
Arkadas olarak onun ozguveninin yukselmesi icin yardimci olmus olursunuz hem de ;)

Sonra yavasca uzaklasin mesafe koyun. Bugun saci kiskanan yarin egitimi isi esi cocugu kiskanir...

Fakat kusura bakmayin sizin de onun kadar abartili olmasa da asagi kalir yaniniz yok,
goz sac ten oncelikle masallah diyorum nazar degmesin,
ama bu kadar kafa yormaniza degmez, demek ki sizde de takinti olmus...

canım arkadaşın seni kıskanıyor bu bir kesin ama şöyle bişeyde mesela memleketleri farklı olan insanlar beni sarı görürken memleketimde ise hafif esmerimdir :) bende kendimi buğday tenli görürüm ama memleketimden hariç herkes beyazsın der ama buğdayım yani hafif sarılık var tenimde ben buna rağmen beyaz tenli koyu renkli saça sahip olan insanlara sen sarışınsın demem kesinlikle beyaz tenlisin derim olduğu gibi ama bazı yerlerde böyleleri kendini sarışın görür neden bulundukları çevre genelde esmerdir belki böyle bi sorun olabilir arkadaşın kıskanç ama kendince bu tip doğrularıda olabilir yani sen beyazsın ton farkı olsada bende beyazım hesabı :44:

Beyazsın beyazım beyazlar... Bence tencere kapak olmuşsunuz dış görünüş muhabbeti yapmayı bırakırsanız aramızdaki sıkıntı da kapanır gibi geldi. Sen ben övünmüyorum demişsin belki sahiden de övünmüyorsun ama belki oda muhabbet olsun diye konuşuyor çok da farkında değildir.

Beyaz olmak bir ayrıcalık değil çünkü yeşim gözlü olmakta öyle... Türk Standartları esmer insanlardan oluşuyor olabilir ama sırf esmer seven insanlar da var. Diyeceğim o ki dış görünüş ile ilgili muhabbet etmekten kaçınır iseniz sıkıntı kalmayacak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En yakın arkadaşınızsa ne yaparsınız?

Daha önceden konu açmıştım, ben daha beyazım diye yarışıyor benimle. Sürekli şikayet edermiş gibi yapıp ne kadar beyaz olduğundan bahsediyor falan. Yani birkaç kere olsaydı inanın takmazdım ama günde 15 kere falan ne kadar beyaz olduğunu dinliyorum. Takıntı yapmış.

Konuşmalar şöyle geçiyor

Geçen misafir geldi bize, ne güzel bembeyazsın saçına kına çok yakışır dedi. Israr etti ama ben istemedim saçlarım çok güzel ışıkta sapsarı oluyor zaten.

Ya misafir geldi kadın bana sürekli ne kadar beyazsın kaymak gibisin diyor.

Bilmem kim arkadaşım benle çok beyazım diye dalga geçiyor.

Benim saçlarım sarı ki ışıkta sarı oluyor yani açık renk benim saçlarım. (Normal koyu kumral saçları)

Geçen komşu görmüş beni ne güzel upuzun boylu bembeyaz tenli bir kız diye bahsetmiş anneme beni tanımamış şok oldum ya komşusunu tanımaz mı insan.

Bir kere de anlatacağım şeyi yanlış anlattım komik bir olaydı sonunda gülmesi lazımdı yani, ona sanki buğday tenli demişim gibi algılamış ve 15 dk beni dinledikten sonra dediği tek cümle ''Ben buğday değilim yanlız beyazım''

Bu gibi bir çok konuşma, lütfen beni onu kıskanıyormuş gibi algılamayın, o benim arkadaşım en sevdiklerimden biri gayet de güzel kızdır kendisi ama böyle takıntıları olması beni çok üzüyor.

Özellikle geçenlerde yaşadığımız bir olaydan sonra çok şaşırdım. Lütfen bakın rica ediyorum kendimi övüyormuş gibi algılamayın. Gerçekten durumu anlatmak için yazıyorum. Benim gözlerim yeşildir ama hafif turkuaz gibi, herkes mavi sanır yani daha öncelerde en yakın arkadaşımın telefonuna beni maviş diye kaydettiğini öğrendiğimde şok olmuştum. 2 yıldır tanıştığım bi arkadaşımdı. Herkes ama herkes ben yeşil olduğunu söyleyene kadar mavi olduğunu düşünür gözlerimin. Bu durumdan arkadaşıma bahsettim, ya benim gözlerim yeşil değil mi ben mi rüya görüyorum niye herkes mavi sanıyor dedim. O da aynen senin gözlerin yeşil neden mavi diyorlar ki ilginç falan dedi. Neyse bir kaç gün sonra konu nazardan açıldı ben de kadının birinin bana ne güzel maviş gözlerin var dedikten sonra bütün gün gözlerimin ağrıdığından bahsettim nazar falan olabilir mi acaba diye. (Bundan önce arkadaşım gelen kadının beyaz tenine nazar değdirdiğinden bahsediyordu bu arada - yine övünme yani).

Bana dediği şey şu ''ya sen mavi göze niye takıntılısın senin gözlerin yeşil mavi olmazsan ölmezsin''

Arkadaşlar gerçekten yanlış anlamayın hiç kıskanmıyorum onu arkadaşım sonuçta nasıl kıskanabilirim, ama sizce ben de mi sorun var yanlış mı algılıyorum acaba? :44: Yaşlarımız da küçük değil, çok çocukça oldu biliyorum ama sizce arkadaşım mı takıntılı ben de mi sorun var?

Bende de var bundan bir tane ama her konuda kıyaslama yapar.
Sürekli güzellikten bahseder, hem cinsleriyle ilgili yorum yapar.
Ben de bırak da bunu erkekler yapsın illa ki yorum yapılacaksa bizim karşı cins hakkında yorum yapmamız gerekiyor demiştim.

Sadece fiziksel konularda değil, gerçi yine bununla bağlantılı olarak yaptığına eminim ama benim görüştüğüm bazı erkeklerle ilgili arayıp ay bana sınav sorularını verdi, ay bana selam verdi diye anlatır.
Şimdi senin arayıp bunu anlatmanın amacı nedir ki, tamamen kötü niyetli olduğunu düşünüyorum böyle insanların.

Ona iltifat ederim ortamlarda, eğer onun yanında biri bana iltifat etmişse duymamazlıktan gelirim bozulmasın diye artık huyunu bildiğim için ama bu bir cins ya değişik.
Sakıncası yok benim için kendi kendine mutlu oluyor, sadece sorun şu ki o asla benim dostum olamaz ve ona asla güvenmem.

Son düzenleme:
İkinizde takıntılısınız bence. Sürekli dış görünüşü konuşmak çok saçma. Beyazsan beyazsın esmersen esmer beyaz olmak hiçbir artı değil. Bende çok görüyorum hafiften yakınır gibi yaparak alttan alta övünmeye çalışan off güneşte hemen kızarıyor gibisinden. Benim ten rengim melezler gibi ve çok beğenirim beyaz kadınlarda çok güzel ama ikiside bir artı değil

Bu arada tlfna maviş diye kaydedilmenize şaşırmamız çok tuhaf geldi. Bende çok karıştırırım gözde mavi mi yeşil mi diye üstelik turkuaza yakın demişsiniz. Renkli gözler ışığa görede değişebiliyor mavi yeşil diye. Tuhafsızın gerçekten

Zehra benim kardeşimin gözleri de ela yeşile çalıyor benim kardeşim yeşil gözlü hiç bize benzemez derim hep ki ailede herkes sarışındır bizde birtek ben değilim kaşım saçım karadır.
Bahtım beyaz olsun yahu kaşım saçım kararmış çok mu?
Allah herkese verir güzel yönler çirkin yönler kıymetini bilene...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X