- 23 Ocak 2020
- 1.861
- 763
- 123
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Aynı departmanda bile değilsiniz, sürekli kendini övmesi ile ilgili konu açacak kadar dert etmenizi anlamadım. Adamın psikolojik tedavi gördüğüne kadar öğrenmişsiniz ki ne çirkin şeyler bunlar! Yöneticisi de çok memnun değilse işten çıkarsın, başkalarının yanında yüzüne karşı böyle konuşması doğru değil.Merhaba,
Çalıştığım işyerinde başka departmanda çalışan bir adam var yaşı benden büyük.İs geregi genelde muhattap olmak zorunda kalıyorum.Her defasında sürekli kendini övüyor benden başka bu işi kimse yapamaz falan.Surekli olarak böyle karşısındakine asla değer vermez.Bahcede bile oturduklarinda o varsa gitmiyorum.is dışında konuşmak dahi istemiyorum.psikolojik tedavi görüyor.Surekli kendini över ve seni dinlemez.Bende politik biri değilim hoslanmayinca konusmak icimden gelmiyor.zaten bir yönetici onun gereksiz yere havaya girdiğini yüzüne söyledi.ama o hala aynı
Baska nasil uzak durabilirim sizce?siz olsanız böyle biri karşısında napardiniz
Yok sonrası daha feci oluyorBen olsam evet abi haklisin sen cok iyisin senden daha iyi yapamaz kimse derim.. yani sonrasi olmaz emin ol
Ben vasifliyim tabi benide katarak herkes vasıfsız diyor öyle bir durum olmadığı haldeHerkesin hayatında vardır ya böyle kendini gereksiz şekilde öven tipler. Sandığınızdan daha çok var çünkü böyle insanlar. Benim arkadaşlarım arasında da var ama ne bileyim ben çok takmıyorum aynen deyip geçiyorum genelde. Kendini överken size hakaret mi ediyor? Böyle bir durum yoksa canınızı sıkmaya değmez.
İyi fikir:)O konuşurken 1 saniye derim ve kulaklık takarımgökhan özen - ufak at çalarım. Her halde mesajı anlar ( yapmışlığım var )
Ben ugrasmazdim boyle bi adamla.. yani uzulurdum herhalde.. zaten psikolojik sorunlari varmisYok sonrası daha feci oluyorbu sefer de konuşurken sana bakıyor sürekli ya da seni de konuya katıp , onaylanma bekliyor yaşadım bunları ondan iyi biliyorum. En son kulaklık takmakta çareyi buldum.
Sürekli böyle zatenYok sonrası daha feci oluyorbu sefer de konuşurken sana bakıyor sürekli ya da seni de konuya katıp , onaylanma bekliyor yaşadım bunları ondan iyi biliyorum. En son kulaklık takmakta çareyi buldum.
Aşırı aşırı aşırı aşırı aşırı takıntılısınız. Sizin yanınızda kimse rahat edemez. İnsanlara inanılmaz bir rahatsızlık hissi veriyorsunuz. Negatif enerji yüklüsünüz. Konularınız hep başkalarının size karşı davranışları ama dönüp bir de bende mi sorun var diye düşünmüyorsunuzMerhaba,
Çalıştığım işyerinde başka departmanda çalışan bir adam var yaşı benden büyük.İs geregi genelde muhattap olmak zorunda kalıyorum.Her defasında sürekli kendini övüyor benden başka bu işi kimse yapamaz falan.Surekli olarak böyle karşısındakine asla değer vermez.Bahcede bile oturduklarinda o varsa gitmiyorum.is dışında konuşmak dahi istemiyorum.psikolojik tedavi görüyor.Surekli kendini över ve seni dinlemez.Bende politik biri değilim hoslanmayinca konusmak icimden gelmiyor.zaten bir yönetici onun gereksiz yere havaya girdiğini yüzüne söyledi.ama o hala aynı
Sonra işyerinde yalnızım diyor, herkesin her dediğine takılır, sürekli bir problem ararsan yakınlık kuramazsın tabi.Aşırı aşırı aşırı aşırı aşırı takıntılısınız. Sizin yanınızda kimse rahat edemez. İnsanlara inanılmaz bir rahatsızlık hissi veriyorsunuz. Negatif enerji yüklüsünüz. Konularınız hep başkalarının size karşı davranışları ama dönüp bir de bende mi sorun var diye düşünmüyorsunuz
Yani bir iki konusuna yorum yaptım direk karşı tarafı suçluyor. Kendisi mükemmel çok nazik mütevazi ama hep karşısındaki onu eziyor muhabbet etmiyor yanından kaçıyor. Sürekli bir mağdur edebiyatı tutturmuş gidiyor. Bu kadar konudan sonra net bir şekilde söyleyebilirim ki bu olaylardaki tek suçlu konu sahibiSonra işyerinde yalnızım diyor, herkesin her dediğine takılır, sürekli bir problem ararsan yakınlık kuramazsın tabi.
Her işte böyle tipik insanlar var iş gereği mecburen muhatap oluyosan yapacak bi şey yok sen işle ilgili muhatap olup sonrasında yokmuş gibi davranmaya çalış benceMerhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?